Exuberante, feminine si romantice, imprimeurile florale fac senzatie in fiecare sezon. De la pasteluri delicate la melanjuri vibrante, pline de personalitate, rochiile din colectia de primavara-vara 2021 te vor cuceri iremediabil. Moda va avea intotdeauna o relatie speciala cu motivele inspirate din natura. E o bucurie sa le privesti si sa le porti, le vei adora energia si versatilitatea. Martie e despre emotie si culoare, despre entuziasmul unui nou inceput.

Rochii de zi superbe cu imprimeu floral

Rochie de primavara cu imprimeu multicolor
Rochie de primavara cu imprimeu multicolor

O rochie retro sic cu imprimeu splendid te va cuceri negresit. Dulce, boema, usor de purtat si imposibil de trecut cu vederea! Este o bucurie acest buchet in culori vii, iar cei din jur te vor complimenta de fiecare data. Lungimea aminteste de celebra “rochie de ceai” si accentueaza eleganta modelului. O poti purta fara probleme si la un eveniment de zi, vei face senzatie. De asemenea, paleta cromatica vibranta o transforma in must-have pentru vacante insorite de neuitat.

Rochie scurta inflorata cu volan
Rochie scurta inflorata cu volan

Reinventeaza-te prin culoare! Opteaza pentru o rochie scurta cu volane, rosu magnetic. Cu un design melodios, dinamica, jucausa, piesa in speta te antreneaza intr-o noua aventura sinonima cu renasterea la viata a naturii. Nu te poti satura de ea! Expresivitatea ei nemarginita o face irezistibila. Iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. Culorile comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie plina de viata. Poart-o cu ciocate albe, pentru un look boho-sic.

Rochie midi cu imprimeu floral si curea
Rochie midi cu imprimeu floral si curea

POEMA iti propune o rochie midi evazata inspirata din flora, conturata din tesatura matasoasa placuta la atingete si avand o linie clos romantica si confortabila. Culoarea vesela si imprimeul de efect o transforma in favorita primaverii. Satinul cu flori mari danseaza in jurul corpului la fiecare pas, in ton cu energia si luminozitatea anotimpului. Melanjul de tonuri calde atrage privirea, emanand senzualitate si candoare in acelasi timp. Asociaz-o cu o pereche de botine albe pentru un contrast deosebit.

Rochie mini cu flori si curea
Rochie mini cu flori si curea

Un amestec de proaspat si modern, acest model este pus in valoare de materialul a carui textura matasoasa continua delicatetea primaverii. Vei adora aceasta reinterpretare a clasice rochii camasa, intr-o maniera super feminina: o forma indulcita care accentueaza silueta, nasturi la decolteu, talie marcata cu centura. Rochiile mini inflorate iti intineresc selectia si dau un plus de eleganta tinutelor tale. Sunt perfecte pentru a descrie exuberanta unui nou inceput. Te poti bucura de ea si vara, cu acelasi efect carismatic asupra privitorilor.

Rochie de zi cu print frunze
Rochie de zi cu print frunze

Acest model 3/4 este suficient de lejer pentru a permite libertate de miscare, mixand confortul cu aspectul deosebit. E important sa te simti bine in ceea ce imbraci, sa te bucuri de fiecare detaliu – croiala fluida cu falduri bogate, tesatura placuta, contrastul imprimeului, aerul retro sic, silueta rafinata si tinereasca pe care o contureaza. Versatilitatea motivelor botanice le face purtabile oricand, oriunde. Au avantajul de a fi atemporale si sunt exact doza de savoare pe care trebuie sa o adaugi fara teama garderobei atunci cand vrei sa depasesti limitele minimalismului.

Pin It