Termenul ATHLEISURE defineste un concept inovator menit sa te ajute sa te simti bine in pielea ta si sa migrezi usor de la o activitate la alta pe parcursul zilei. Sportul este un segment important in programul incarcat al femeii moderne. Dincolo de dorinta de a arata bine, de beneficiile fizice incontestabile, este remarcabil aportul asupra psihicului. Pentru multe dintre noi, sala este locul unde ne punem ordine in ganduri, ne disciplinam ideile si facem pace cu noi insene. Ritmul de viata alert, mai ales in marile orase, cere haine practice, maleabile.

Pregateste-te de antrenament cu tinute sport sic si expresive: leggins, colanti scurti si midi, bustiere si tricouri cool, salopete mulate, compleuri din bumbac, pantaloni lejeri, bluze si hanorace comode. Alege lookul preferat si ramai in forma cu piese calitative, cu design modern si o abordare complet noua. Pe masura ce colectiile au migrat catre ideea “poarta oricand”, paleta cromatica a devenit o infuzie de culoare si buna dispozitie. Dinamism, versatilitate, design placut – aceasta este formula castigatoare a hainei ce te insoteste eficient de la gym la o cafea cu prietenele.

Estetica dinamica, noul trend 

Haine sport pentru gym si timp liber
Haine sport pentru gym si timp liber

Dinamism, flexibilitate, miscare nelimitata – acum le poti avea pe toate in stilul tau. Noua colectie ACTIVEWEAR by POEMA iti dezvaluie outfituri gym cu personalitate, care iti confera confort la cel mai inalt nivel in sala de sport si dincolo de ea. Femeile adora hainele care arata si se simt la fel de bine. Exprima-te prin forma si culoare, alege articole care iti permit sa fii tu insati in orice context.

Top stretch si colanti lila
Top stretch si colanti lila

Fa un upgrade garderobei cu modele in tendinte, care se misca in ritmul tau de la fitness la plimbare. Pentru exercitii intense, mers la munte, work from home sau pur si simplu relaxare pe canapea. Piesele vestimentare care te reprezinta vor face antrenamentele mai placute. O garderoba urbana completa trebuie sa contina si cateva compleuri sau piese separate dinamice. Nu doar pentru a diversifica exercitiile stilistice si a-ti pune in valoare atuurile, ci si pentru a te misca in voie.

Salopeta mulata pentru sport
Salopeta mulata pentru sport

Se adapteaza corpului si nevoilor tale si se misca in ritmul tau, asa cum iti doresti. De acum nu trebuie sa renunti la designul atragator in favoarea confortului, le poti avea pe ambele la un pret foarte bun. Aceasta salopeta mulata cu spatele gol si detaliu in contrast va atrage privirile. Hainele care te pun in valoare reusesc sa te deconecteze si sa te motiveze. Pui mai mult entuziasm in activitate atunci cand porti lucruri frumoase, care plac privirii.

Colanti si bustiere pentru sport si timp liber

Bustiera roz neon cu bretele
Bustiera roz neon si colanti scurti

 Iubesti sa fii activa, de aceea colantii au devenit foarte populari in ultimii ani si in zona de street style. Versatilitatea lor ridicata este cel dintai avantaj. Simpli sau cu detalii care atrag atentia, uni, cu imprimeu, in culori neutre sau vibrantele tonuri neon, nu ai niciodata destule perechi. Fie ca ii porti cu bustiera sau tricou la alergat ori cu un sacou supradimensionat pe strada, sunt de departe cei mai confortabili pantaloni. Rozul te binedispune la sala.

Compleu negru mulat
Compleu negru mulat

Colectiile sport de astazi sunt sofisticate si performante. Sportul este un segment important in programul femeii moderne. Dincolo de dorinta de a arata bine, de beneficiile fizice, este remarcabil aportul asupra psihicului. Pentru multe dintre noi, sala e locul unde ne punem ordine in ganduri, ne disciplinam ideile si facem pace cu noi insene. Alege bustiere din materiale usoare, care se aseaza perfect si permit infinita mobilitate indiferent de tipul de antrenament.

Compleu gri mat pentru sala
Compleu gri mat pentru sala

Nu iti plac culorile puternice? ACTIVEWEAR by POEMA iti ofera posibilitatea sa alegi exact ceea ce iti doresti. Un set format din bustiera si colanti scurti gri mat este perfect pentru tine si antrenamentul tau. Fitness, alergare sau pur si simplu o cafea in parc? Are atat de multe laturi. Tu dai tonul, in functie de accesorizare. Piesele se pot purta si separat intr-o multime de tinute sport-sic creative.

Bustiera si colanti lungi aqua
Bustiera si colanti lungi aqua

Combinand elemente sport cu cele sic, neasteptate, iti explorezi latura creativa si iesi din zona safe. Termenul ATHLEISURE defineste un nou trend menit sa te ajute sa te simti bine in pielea ta si sa migrezi usor de la o activitate la alta. Anii ‘90 descriu perfect ideea degajarii vestimentare. Esti sexy si increzatoare purtand un costum office impecabil croit. Ce-ar fi sa il inlocuiesti din cand in cand cu un ansamblu stretch plin de viata si culoare si sa te bucuri de o iesire in natura?

Colanti si bustiera din lycra bej auriu
Colanti si bustiera din lycra bej auriu

Bustiera cool din lycra merge minunat si cu blazerul tau preferat sau cu o fusta vesela, in vacanta. De la vedete la marii designerii, cu totii au inceput sa integreze articole sport in garderoba obisnuita. Colantii scurti poti fi purtati cu un sacou oversize si centura lata, pentru o aparitie sexy si relaxata. Nuanta pretioasa si “lichida” este ca o a doua piele. Efectul este interesant si foarte la moda. Indiferent de tonul pielii, vei arata superb purtandu-l.

Trening din bumbac, usor de purtat si combinat

Pantaloni de trening si bustiera mulata
Pantaloni de trening si bustiera mulata

Poti face multe combinatii cool, sa te joci cu forme, culori si texturi pana obtii mixul potrivit. O bustiera din lycra iti pune in valoare torsul. Poart-o cu o pereche de pantaloni de trening din bumbac, cu snur la talie pentru o ajustare perfecta si confort. Combina o nonculoare sau un ton neutru cu ceva vesel. Nu este doar o tinuta adecvata pentru exercitiile fizice, ci si una perfecta pentru timpul liber.

Trening roz din bumbac
Trening roz din bumbac

Hanoracul iti este util nu doar daca te antrenezi la exterior, ci si pentru a-ti proteja corpul imediat dupa incheierea antrenamentelor la interior.Athleisure sterge linia dintre hainele pe care le-ai purta la sala si cele pentru a lua prazul cu o prietena. Totul este practic si modern. Mai mult decat o tendinta, e un stil de viata. In plus, nu mai exista granite. Doar gustul tau si inspiratia dicteaza stilul zilei.

Pin It