Acum este mai usor ca oricand sa iti reinventezi garderoba office si sa te bucuri de culoare. Dispozitia si postura ti se schimba atunci cand esti sigura pe ceea ce imbraci si pe avantajele pe care ti le aduce. Orientarea spre succes nu exclude pasiunea pentru frumos, dimpotriva – o femeie care se bucura de fiecare aspect al individualitatii ei este mai creativa si la locul de munca. Libertatea de a te imbraca asa cum simti este considerata un impuls in cariera, incurajandu-te sa iesi din zona de confort si sa dai glas ideilor. Ce ai spune de o infuzie de rosu, lila sau bleu?

Rosu, doza de energie perfecta

Costum rosu cu pantaloni conici
Costum rosu cu pantaloni conici

Expresia “power suit” descrie intocmai acest costum rosu. Costumul in sine este un simbol al emanciparii feminine, atat in mediul profesional cat si dincolo de acesta, iar tonul puternic nu face decat sa intareasca rolul nostru in societate. Eleganta lui nu are nimic intimidant, fiind perfect abordabil in orice moment al zilei. De mult timp nu mai este limitat la codul office. Este suficient sa inlocuiesti pantofii cu toc cu o pereche de adidasi si bluza alba cu un tricou sau alt top casual.

Fusta creion cu talie inalta
Fusta creion cu talie inalta

Fusta conica este, cu siguranta, cea mai des intalnita piesa de imbracaminte la birou. Niciodata nu ai indeajuns de multe si nu vei putea epuiza infinitele moduri in care o poti stiliza. Subliniind contrastul dintre supletea taliei si solduri, cu linii armonioase si flatante, aceasta este complimentul absolut pe care il poti face siluetei.  Un model rosu arata minunat si aduce energie in orice tinuta office. Renunta la jerseurile stretch, cu un aer mai putin formal, si opteaza pentru o stofa usor elastica.

Lila, delicat si luminos

Rochie evazata lila cu curea fina
Rochie evazata lila cu curea fina

Linia evazata si lungimea midi definesc adesea o rochie office. Simplitatea si lejeritatea sunt intotdeauna la moda, asadar pastreaza modelul in sfera minimalista si lasa culoarea superba sa fie singurul punct de interes. Talia marcata cu o curea fina complimenteaza purtatoarea. Decolteul geometric si lila-ul delicat aduc un plus de prospetime garderobei tale de birou. Un pastel inveseleste atmosfera si iti amplifica latura creativa. Iti da o stare de bine care va face ziua mai productiva.

Bluza lila cu cret la umar
Bluza lila cu cret la umar

Placerea de a imbraca haine comode, care nu sacrifica estetica, iti permite sa evadezi din rutina codului office si sa iti imprimi personalitatea in activitatea desfasurata. Iti poti construi un stil remarcabil, ingrijit si relaxat in acelasi timp, al carui element definitoriu este echilibrul intre eleganta si functionalitate. Libertatea de a te imbraca asa cum simti este considerata un impuls in cariera, incurajandu-te sa iesi din zona de confort si sa dai glas ideilor. O bluza office lila iti inveseleste ziua de lucru.

Albastru pentru zile creative

Costum office bleu pastel
Costum office bleu pastel

Mai ales in mediul profesional, inainte sa te prezinti vorbeste despre tine ceea ce porti. Asigura-te ca transmiti mesajul nonverbal corect. Acuratetea vestimentara potenteaza valoarea activitatii desfasurate. Minimalismul iti va permite oricand si exercitii de stil impresionante, in schimb excesul de accente te va lipsi de simplitatea sofisticata. Un costum bleu pastel este o infuzie de primavara. Pastelurile sunt pata de culoare perfecta si se potrivesc oricui. Adauga o esarfa pentru un plus de sic.

Rochie conica albastra cu detaliu la decolteu
Rochie conica albastra cu detaliu la decolteu

Axat pe atragatoarea silueta clepsidra, cu proverbiala lungime midi, designul este improspatat de manecile bufante si decolteul acolada. Aceste detalii simple dar de efect indeparteaza de uniformele pe care le regasim pretutindeni in ambianta biroului. Modelul nu este limitat la obligatiile profesionale, devenind cu usurinta adecvat pentru cina daca adaugi o pereche de cercei spectaculosi, un clutch si sandale fine. Mizeaza pe o nuanta calda de albastru, perfecta pentru sezonul in curs.

Pin It