Sezonul petrecerilor si-a intrat in drepturi si fiecare aparitie e o provocare. Vrei sa fii cel mai bine imbracata invitata? Viziteaza-ne in magazinele POEMA din intreaga tara sau descopera ofertele din e-shop si alege-ti tinuta preferata. Ne asiguram intotdeauna ca venim in intampinarea dorintelor tale cu modele si lungimi potrivite pentru fiecare conformatie, astfel incat sa etalezi cea mai buna versiune a ta.

Tinute sic care fac senzatie

Rochie eleganta cu fronseuri si decupaj
Rochie eleganta cu fronseuri si decupaj

Vara e aproape si garderoba ta pentru evenimente are nevoie de un refresh. Spunem bun venit paletei cromatice rezonante, care creste nivelul serotoninei si face din orice petrecere una reusita. Primul pas spre buna dispozitie este sa te simti minunat cu ceea ce imbraci. Boost-ul de incredere pe care ti-l confera o tinuta sic iti permite sa te bucuri de fiecare moment si sa-l transformi intr-unul special. Industria modei nu sta pe loc, iar colectiile noastre de primavara-vara vin intotdeauna sa te surprinda cu modele elegante, inspirate din ultimele tendinte. Stilul tau e pus in valoare prin tipare atragatoare si tesaturi placute, o combinatie menita sa fie admirata si complimentata.

Rochie cambrata cu croi parte peste parte
Rochie cambrata cu croi parte peste parte

Printre cele mai iubite piese de la Mary Quant pana in prezent se numara rochia mini. Vei fi in centrul atentiei cu siguranta, asadar poart-o cu o atitudine pe masura. Haina nu trebuie sa copleseasca personalitatea, ci sa o completeze. A fi eleganta si la moda nu inseamna doar a purta ceva recent aparut. Tendintele trebuie trecute prin filtrul personal si interpretate incat sa te reprezinte si sa te delimiteze de uniforme. Un look unic si proaspat e de preferat. Rochiile clepsidra descriu o silueta armonioasa, subliniind picioarele si talia. Incearca o varianta parte peste parte, pentru un plus de farmec. Vara aceasta mizeaza pe efervescenta tonurilor neon. Verde crud sau fucsia? Sau, de ce nu, ambele?

Gata de petrecere cu look-uri speciale

Blazer si pantaloni lejeri animal print
Blazer si pantaloni lejeri animal print

Febra junglei cuprinde petrecerile urbane. Motivele animaliere vibreaza in orice incapere, au carisma si impact. Oricat de simplu ar fi designul, imprimeurile te scot din anonimat. Un costum cu o linie lejera, confectionat din satin matasos, reuseste sa fie in centrul atentiei cu efort minim. Fie ca il porti cu adidasi, fie ca il accesorizezi cu bijuterii statement si sandale elegante, functioneaza ca un magnet. E super confortabil, perfect pentru temperaturile in crestere, modern si tineresc. Nu te poti plictisi niciodata de iconicul contrast alb-negru, mai ales atunci cand vine sub forma unui pattern care a facut istorie. Poarta-l cu un accent fucsia si complimentele nu vor intarzia sa apara.

Rochie de ocazie din satin cu decupaj
Rochie de ocazie din satin cu decupaj

Ramanem in sfera tesaturilor create pentru a-ti incanta simturile si iti propunem o rochie scurta din satin, cu maneci evazate si decupaj fronsat. Simplitatea rafinata e pusa in scena de detaliul senzual, care expune delicat pielea si ilustreaza expresia “classic with a twist”. Nuanta bogata straluceste si captiveaza, satinul reflectand lumina ca niciun alt material. Vrei sa fii cel mai bine imbracata invitata? Viziteaza-ne in magazinele POEMA din intreaga tara sau descopera ofertele din e-shop si alege-ti tinuta preferata. Ne asiguram intotdeauna ca venim in intampinarea dorintelor tale cu modele si lungimi potrivite pentru fiecare conformatie, astfel incat sa etalezi cea mai buna versiune a ta.

Rochie mini cu spate decupat si maneci evazate
Rochie mini cu spate decupat si maneci evazate

Ce spui de o rochie albastru electric si un color block cu sandale solare? Nu iti fie teama sa experimentezi si sa iesi din zona de confort. Sezonul cald favorizeaza combinatiile puternice, care se imprima in memoria privitorului. Daca partea din fata a rochiei vorbeste despre forme simple, spatele cu decupaj amplu e un antonim delicios. Manecile lungi usor evazate sunt sic si practice, permitand o mai mare libertate de miscare decat cele ajustate sau stretch. In plus, arata mai elegant. Tonul solid pune in evidenta piesa si se potriveste tuturor. Adauga o pereche de cercei aurii si esti gata de party!

Pin It