Chiar daca nu ne putem bucura de petreceri fastuoase ca altadata, 8 Martie ramane o zi speciala, in care meriti sa te simti rasfatata si apreciata. Fie ca sarbatoresti cu persoana iubita sau prietenele, nu renunta la placerea de a purta haine frumoase. O tinuta eleganta si moderna iti va da o stare de bine. Nu ai timp de look-uri elaborate? Iti propunem patru variante care functioneaza perfect de la birou la cina, astfel incat sa arati minunat fara efort, chiar si atunci cand ai un program incarcat. Descopera piese deosebite gandite si create cu drag pentru tine  sau alege sa daruiesti cuiva drag putina magie. Cardul cadou POEMA este surpriza ideala pentru orice femeie importanta din viata ta. Cadoul tau, alegerea ei – incarca-l cu suma dorita si las-o sa descopere un univers de posibilitati.

4 tinute elegante pentru orice moment al zilei

Costum rosu cu pantaloni conici
Costum rosu cu pantaloni conici

Pentru o primavara sic, POEMA iti propune sa investesti inspirat intr-un costum rosu, o declaratie inedita de incredere in sine si energie debordanta. Sezon dupa sezon, acesta va ramane emblematic prin simplitatea sa rafinata si tonul puternic, vibrant. Arhitectura curata este remarcabila, complimentand deopotriva o silueta androgina si una voluptoasa. Este important sa acorzi atentie detaliilor, astfel incat sa para anume lucrat pentru tine: manecile sa aiba lungimea corecta, nasturii sa nu fie tensionati, pantalonii sa se aseze flatant si sa nu ingradeasca miscarile. Orice femeie trebuie sa detina un deux-pieces versatil. Cu ajutorul acestuia, isi completeaza sau reinventeaza aspectul fara efort, in orice moment al zilei. Flexibilitatea este definitorie pentru o colectie bine gandita, femeia moderna are nevoie de haine adaptabile nevoilor sale si programului incarcat.

Deux-pieces casual bleu
Deux-pieces casual bleu

Aparent dedicati tinutelor clasice formale, pantalonii drepti la dunga sunt cameleonici. Cu putina imaginatie, acestia pot compune look-uri potrivite mai multor momente si stiluri, impreuna cu sacoul sau separat. Detaliile fac diferenta si transmit celor din jur cat de atenta esti cu propria imagine. De o eleganta simpla, ansamblul bleu iti asigura o aparitie de efect – fara a parea, insa, rigid si desuet. Moda nu inseamna constrangeri si o delimitare austera a stilurilor. Clasicul nu exclude modernul, dimpotriva, va constitui intotdeauna nucleul unei geometrii impecabile. Mereu prezent in galeria pieselor esentiale, costumul este cea mai durabila investitie pe care o poti face, indiferent de varsta. Timpul si efortul depuse pentru a afisa un look impecabil vorbesc despre o femeie care nu lasa nimic la voia intamplarii si adora sa detina lucruri frumoase, anume conturate pentru a-i avantaja silueta si postura.

Sacou si pantaloni gri
Sacou si pantaloni gri

Costumul gri este nelipsit dintr-o garderoba complexa. Definitoriu in mediul de lucru si eticheta fara varsta a bunului-gust, te va ajuta sa-ti conturezi o aparitie frapanta in orice moment al zilei. Mult mai confortabili decat o fusta creion, pantalonii tigareta arata modern si proaspat in stereotipurile ce compun moda strazii. Sobrietatea specifica deux-pièces-ului este indulcita de tonul cald si tesatura placuta. Nonconformismul si inventivitatea fac diferenta intre un simt al modei nativ si cel studiat. Desk-to-dinner, de la birou la cina, functioneaza perfect in cazul sacoului. Trece usor de la fundament al tinutei office la punct de interes al ansamblurilor pentru timpul liber. Iti finiseaza aparitia si iti amplifica prezenta, ocazionand exprimarea creativitatii. In plus, culoarea transcede trendurile.

Bluza lila si fusta creion neagra
Bluza lila si fusta creion neagra

Iti poti construi un stil remarcabil, slefuit si relaxat in acelasi timp, al carui element definitoriu este echilibrul intre eleganta si confort. Placerea de a imbraca haine care nu sacrifica estetica iti permite sa evadezi din rutina codului office si sa iti imprimi personalitatea in activitatea desfasurata, particularizand rezultatul. Chiar daca siluetele sunt traditionale, se reinventeaza prin detalii sau culoare. Combin-o cu o camasa pastelata din tesatura fina, foarte placuta la atingere. Este rasfatul pe care ti-l poti permite si o alternativa rafinata a proverbialei camasi albe din bumbac.  Armonia cromatica juxtapusa modului fresh in care sunt purtate piesele schiteaza o aparitie incantatoare, cu care vei face furori de la birou la cina.

Pin It