Vremea calda si cateva rochii cu imprimeu compun formula de succes a fiecarei veri si iti imbunatatesc starea de spirit fara efort. Nuantele pline de viata si motivele captivante fac din fiecare piesa un univers de senzatii, imbinand armonios recitalul vizual cu placerea de a purta texturi usoare, vaporoase, si bucuria de a te misca in voie.

Liniile sunt firesti, fluide, potrivindu-se perfect programului tau incarcat sau bagajelor pentru vacanta. De la flori delicate la printuri ample, rochiile colorate si confortabile sunt esentiale in garderoba acestui sezon. Noua colectie POEMA te invita sa descoperi solutii vestimentare de efect, gandite ca tu sa arati si sa te simti minunat in orice moment.

Rochii de zi in voga

Rochie midi evazata cu imprimeu botanic
Rochie midi evazata cu imprimeu botanic

Iubim rochiile midi! O rochie cu o lungime 3/4 si cu imprimeu botanic superb te va cuceri la prima vedere. Este sic, lejera, usor de purtat si imposibil de trecut cu vederea. Te vei pierde in acest melanj de frunze, iar cei din jur te vor complimenta de fiecare data. O poti purta fara probleme si la un eveniment relaxat de zi, vei face senzatie. De asemenea, paleta cromatica vibranta o transforma in must-have pentru vacante insorite de neuitat.

Rochie midi cu slit si motive florale
Rochie midi cu slit si motive florale

Rochiile boeme revin puternic in tendinte. Super feminine si flatante pentru silueta, se remarca de fiecare data, oricat de simpla ar fi accesorizarea. Iti propunem un model cu micro imprimeu si un slit senzual pe picior, amintind de rochiile anilor ’90 si de American Dream. Bustul incretit si manecile scurte bufante accentueaza delicatetea produsului, rezultand o silueta romantica si fina.

Rochie de vara cu slit si imprimeu frunze
Rochie de vara cu slit si imprimeu frunze

Niciodata nu avem indeajuns de multe rochii cu imprimeu. Mini, midi sau lungi, sunt un artificiu facil sa arati mereu perfect. Daca nu ai timp pentru a compune o tinuta elaborata, cu doua sau mai multe piese si accesorii de efect, rochia midi cu frunze jungle este suficienta pentru a atrage complimente. Grafica de impact, senzualitatea slitului si ajustarea pe decolteu cu ajutorul snurului o fac memorabila.

Rochii cu imprimeu pentru o aparitie de senzatie

Rochie evazata cu micro imprimeu si umeri dezgoliti
Rochie evazata cu micro imprimeu si umeri dezgoliti

Rochiile sunt cele mai feminine exercitii de stil. Le iubesti si le porti de fiecare data cu placere. O rochie cu umerii dezgoliti si volane, imprimata cu flori mici, este o aparitie de senzatie. Linia evazata si tesatura vaporoasa sunt combinatia castigatoare in sezonul cald. Gradele cresc si simti nevoia de haine mai suple, usoare, perfecte si in vacantele insorite. In acelasi timp, esti sic si sexy.

Rochie midi cu decolteu incretit si snur
Rochie midi cu decolteu incretit si snur

Materiale fine sunt preferatele noastre. Te incanta nu doar vizual, ci si tactil. Aceasta rochie cu imprimeu, cu maneci bufante si snur la decolteu, se mentine in tendinte si ne incanta privirile sezon dupa sezon. Paleta cromatica optimista si linia evazata o amplifica in memoria privitorului. Este acel produs pe care iti doresti sa il porti iar si iar, care iti anima ziua si te insoteste mai tarziu in serile toride. Te vei bucura de confortul mult dorit pastrandu-ti stilul.

Rochie midi bleu cu flori ample
Rochie midi bleu cu flori ample

Rochia midi evazata, cu imprimeu floral bogat, subliniaza frumos conturul torsului si se remarca in orice imprejurare. Sunt admirabile estetica si prospetimea creatiei. Talia devine centrul de interes. Coordonarea poate fi plictisitoare, asadar stilul devine mai pasionant atunci cand imbina diversitatea notelor. Renunta la asocierea previzibila si poart-o cu sandale din rafie. Desigur, tinuta are impact doar daca o porti asumat, firesc, fara sa te lasi coplesita de imprimeul bogat.

Rochii vesele cu care vei face furori

Rochie de vara cu bretele si print multicolor
Rochie de vara cu bretele si print multicolor

Versatilitatea florilor le face purtabile oricand, oriunde. Materialul imprimat nu mai este de mult doar apanajul verii, fiind minunat pentru a desavarsi colectiile fiecarui sezon. Predomina bretelele, decolteurile geometrice si linia evazata, detalii de efect. Capteaza atentia fara efort si dau o nota chic, indiferent de stilul abordat.  De un magnetism incontestabil, rochiile cu imprimeu nu pot fi usor uitate. Tesatura vesel colorata are atitudine si adancime, fiind perfecta pentru o plimbare. Complimentele nu vor intarzia!

Rochie mini clos cu motive florale
Rochie mini clos cu motive florale

Esti gata sa atragi toate privirile? Increderea in sine incepe uneori cu o schimbare in stilul vestimentar. Indrazneste sa porti mini! Closul, lungimea tinereasca si florile super colorate au o chimie incredibila care se transmite si dincolo de haina. Vara este despre lumina, soare, explozie de tonuri vibrante si buna dispozitie. Te vei indragosti de confortul si carisma rochiei scurte, de la plimbare la o petrecere pe plaja.

Pin It