Aparent dedicati tinutelor clasice formale, pantalonii conici la dunga sunt neasteptat de versatili. Cu putina imaginatie si cateva culori de baza, acestia pot compune look-uri potrivite mai multor momente si stiluri. Chiar daca pentru majoritatea femeilor piesa in speta inseamna doar jumatatea unui deux-pieces, aceasta poate fi usor integrata in tinute casual si sport. Investind in cateva perechi care se aseaza ca turnate, vei putea sa obtii ansambluri variate fara a-ti destabiliza bugetul. Iti propunem o cromatica ofertanta, care sa acopere toate activitatile sezonului: alb, negru, bleu, roz delicat, mov si verde vibrant.

Pantaloni conici in tendinte

Pantaloni albi cu centura

O pereche de pantaloni dama conici trece cu gratie de la tendinta la stil perenial. Piesele care se simt la fel de bine precum arata sunt mai mult decat haine la moda, te vei bucura de versatilitatea lor si peste ani. Chiar daca garderoba ta obisnuita este fundamentata pe pantaloni in culori inchise, nu inseamna ca nu poti adauga uneori ceva nou. Vara este ocazia perfecta sa porti alb, iar un model cu centura iti va pune in valoare silueta. In plus, arata bine alaturi de topuri si bluze colorate, fie ca vorbim de accente sau pasteluri. Combina-i cu roz pentru o aparitie de efect.

Pantaloni roz de vara

Un pastel iti da o stare de bine si inveseleste atmosfera. Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inovatie. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica fara varsta, incat sa poti jongla usor cu hainele intre diferite stiluri si in cat mai multe combinatii. Rozul delicat da un suflu nou segmentului basic. Este potrivit atat la birou, cat si dincolo de el. Te simti confortabil in orice moment si ii poti asorta cu o multime de bluze. Pantalonii sunt fundamentali in istoria modei, avand accesibilitate si o carisma ce nu tin cont de dispozitiile sezonului.

Haine fara varsta, esentiale in garderoba

Pantaloni mov cu croi conic

Garderoba ta are nevoie de un refresh? Vara este ocazia perfecta sa aduci un plus de culoare si energie, investind in acele piese care te vor ajuta sa faci combinatii stilate si sa arati superb zi de zi. Feminitatea si confortul absolut sunt atributele definitorii ale oricarei haine cu potential. Ce-ai spune de mov si alb? Aerul tineresc al tinutei, continuat cu o atitudine pe masura, o vor impune printre preferatele sezonului.  Nu uita, ceea ce duce casualul la elegant si invers este emotia pe care o creezi printr-o personalitate efervescenta.

Pantaloni conici bleu cu detaliu la betelie

Piesele casual cu linii relaxate te vor ajuta sa conturezi o multime de combinatii cu efort minim. Versatilitatea este definitorie atunci cand alegi sa investesti in doar cateva piese-cheie pe sezon. Daca poti purta produsul in cel putin 3 tinute, iti va consolida cu siguranta garderoba, trecand firesc de la minimalist la elaborat. Creativitatea e cel mai des surprinsa in simplitate. Incearca acesti pantaloni dama cu talie inalta si detaliu la betelie. Linia clasica este improspatata prin accesorizarea taliei si prin acest bleu cer superb, care iti va pune in valoare toate bluzele albe.

Confortul, din nou la moda

Pantaloni conici cu buzunar clapa decorativ

Pasional, vibrant si remarcabil, rosu s-a bucurat intotdeauna de popularitate in colectiile de vara. Este sexy, dinamic, capteaza privirile si te pune in valoare in orice moment al zilei. Pantalonii nu iti pot lipsi nici din arsenalul pentru sezonul estival. Ceea ce se schimba este doar registrul cromatic. Ne plac cei conici pentru ca pun in valoare corpul, alungesc picioarele si sunt foarte comozi. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-i lipsi, insa, farmecul. Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate.

Pantaloni casual negri

Alegerea unor piese clasice nu este desueta daca le asociezi cu elemente fresh, care te individualizeaza. Experimenteaza asocierea volumelor contrastante, potentata de cromatica frapanta. Lime si negru arata foarte bine impreuna. Bluza vesela si jucausa reuseste sa “deconstruiasca” aerul office al pantalonilor incat sa formeze un mix atragator cu incaltamintea sport si palaria de paie. Combinarea unor pantaloni dama cu o piesa neon scoate ansamblul din sfera conservatoare, il face remarcabil. Ambele piese au capacitatea de a se adapta mai multor stiluri, impreuna sau separat.

Pantaloni conici verzi cu talie inalta

Este momentul sa dai savoare garderobei estivale cu pantaloni colorati, care urmaresc forma corpului si totusi iti permit activitati dinamice. Linia lejera combinata cu nuanta vesela si captivanta compune o piesa care devine cu usurinta favorita sezonului. Moda trebuie sa fie distractiva si comoda. Daca nu ai timp pentru a compune o tinuta elaborata, un top babydoll cu multe volane si o pereche de pantaloni simpli sunt suficiente pentru a arata bine in orice imprejurare.

Pin It