Toamna si-a intrat in drepturi si garderoba noastra are nevoie de un refresh. Chiar daca temperaturile scad, nu e un motiv sa nu ramai mereu la moda si sa nu te bucuri de haine frumoase cu acelasi entuziasm ca si pana acum. Creativitatea iti este aliat in a interpreta propunerile designerilor pentru a arata impecabil de fiecare data. Ce poti face pentru un look de toamna senzational? Viziteaza-ne in magazinele POEMA din toata tara sau descopera-ne la un click distanta, am pregatit pentru tine o colectie moderna si de bun gust, care sa te scoata din anonimat.

Cele mai stilate tinute sunt acum aici!

Rochie de toamna cu volane
Rochie de toamna cu volane

Toamna aceasta emblematica rochie mini neagra a fost recreata prin aplicarea unor volane dinamice. Croiala tinereasca o transforma in acea piesa esentiala in jurul careia poti construi cu usurinta diverse stiluri. Structura poate fi considerata una clasica, cu maneci lungi si guler, insa closul si volanele o fac super sic. Confortul este definitoriu pentru o tinuta de zi, asadar forma evazata este alegerea perfecta.

Bolero din blana animal print
Bolero din blana animal print

Maximalism sau minimalism, care este trendul tau preferat? De ce nu un mix? Echilibrul dintre basic si elaborat creeaza premisa pentru exprimarea nemasurata a creativitatii, fiecare femeie descoperind un univers de piese din care isi poate alege ceea ce o defineste si o intregeste. Mica rochie neagra, de nelipsit, iti asigura o aparitie de efect daca adaugi un bolero animal print si o centura statement.

Costum casual negru de toamna-iarna
Costum casual negru de toamna-iarna

Nu esti adepta costumelor si nu te simti in largul tau atunci cand contextul le impune? Iata o alternativa wow a celebrului deux-pieces negru. Atitudinea face diferenta! Indrazneste sa il scoti din zona clasica cu o accesorizare inedita: un top basic si o suprapunere de coliere. Stilul tau iti vine cel mai bine. Arata fabulos purtand un costum negru, transformand o compozitie de obicei simpla intr-o aparitie de revista.

Costum negru matlasat cu blazer si fusta
Costum negru matlasat cu blazer si fusta

 Texturile au forta si perenitate. Pielea neteda este sexy si  extrem de versatila, putand sa te salveze din multe situatii în care pur și simplu nu stii ce sa porti. Un costum din piele eco matlasata nu este doar un manifest estetic, ci ofera si confortul termic dorit atunci cand gradele incep sa scada. Este un compliment pentru forme, incitand simturile si reamintindu-ti placerea de a purta materiale pline.

Piese pe care trebuie sa le ai

Palton negru cu nasturi monograma
Palton negru cu nasturi monograma

In sezonul rece, paltonul negru este cea dintai alegere pentru a-ti intregi tinutele office si casual, astfel incat sa arati impecabil in fiecare zi. O garderoba functionala presupune echilibru intre modele neutre si accente, minimaliste si sofisticate. Asigura-te, asadar, ca il ai in garderoba.  Este important sa investesti intr-un palton midi atemporal si atent finisat, care sa isi pastreze forma si calitatea tesaturii chiar si dupa multe purtari. Pretul se regaseste in detalii.

Rochie midi conica
Rochie midi conica

Cameleonica, comoda, atat de sic – orice femeie trebuie sa aiba macar o rochie conica midi in dulap. Poate fi purtata de dimineata pana seara, de la birou la cina. Nu va iesi niciodata din tendinte si da o nota sofisticata chiar si unei tinute relaxate de weekend. Esti intr-o dispozitie creativa? Da savoare simplitatii cu un accesoriu imposibil de trecut cu vederea, un jabou elaborat, o palarie, etc.

Costum pepit cu fusta si sacou
Costum pepit cu fusta si sacou

Clasicul are farmecul originalului, fiind nucleul pe care se construieste orice colectie. Contrastul non-culorilor este in armonie absoluta in acest ansamblu alb-negru-pepit. Un imprimeu este twist-ul pe care il poti da croiului clasic, iar cel pepit este de departe favoritul acestui sezon. Retro glam descrie perfect acest look spectaculos. Desigur, daca nu iti plac experimentele poti purta costumul in maniera obisnuita.

Rochie midi din piele eco
Rochie midi din piele eco

Atunci cand ocazia permite, iesi din tipare. Ce-ai spune de o rochie sexy din piele eco? Cu cupe structurate si o linie fidela anatomiei, modelul frapeaza la fiecare purtare. Experimenteaza si reinventeaza-te continuu, nu-ti fie teama sa depasesti sfera clasicului si sa surprinzi. Adauga un blazer si o sapca asortata si vei face furori. Nu iti fie teama sa iti arati latura senzuala.

Rochie cu buzunare si curea
Rochie cu buzunare si curea

Nicio toamna fara burgundy! Ne plac culorile bogate, profunde. Rochia cu buzunare si centura se numara printre cele mai dorite haine din colectia toamna-iarna 2021. Este o buna optiune pentru birou, insa totodata si o tinuta cool pentru timpul liber. Buzunarele ii sporesc farmecul si o fac functionala. Cu pantofi, cizme sau bocanci, este la fel de frumoasa si utila.

Pin It