Schimbarea in perceptia consumatorului s-a produs treptat, pe masura ce activitatile sale s-au diversificat si timpul liber a devenit tot mai limitat. Siluetele orientate catre confort s-au impus datorita versatilitatii acestora in cerintele programului zilnic al femeii urbane, ea reusind astfel sa isi adapteze tinuta mai usor si sa migreze de la un context la altul. Daca in trecut articolele sport erau destinate exclusiv casei, antrenamentelor fizice si zonei wellness, actualmente le poti insera creativ in diverse tinute de strada, cu care vei atrage privirile si te vei simti in largul tau oriunde.

Bustiere si colanti cool, de la gym pe strada

Costum alb si bustiera sport
Costum alb si bustiera sport

Fuziunea dintre moda si sport este mai mult decat un artificiu de marketing. E un concept gandit sa-ti faciliteze explorarea laturii creative si sa te ajute sa schimbi in 5 minute destinatia unui look, pastrand macar o piesa din cel anterior. Deconstruieste aparenta rigiditate a unui costum alb si transforma-l intr-o tinuta casual super sic, purtandu-l cu o bustiera sport intr-un ton cald si adidasi. Atitudinea este totul, purtand degajat un mix inedit il modelezi in functie de ocazie.

Set bustiera si colanti sport
Set bustiera si colanti sport

Te simti increzatoare si iti place sa experimentezi? Latura ta activa va adora acest ansamblu hibrid. E o tendinta cu impact in societate, aratand ca moda nu inseamna constrangere ci un cadru in care esti libera sa te desfasori asa cum vrei. Miscarea e o parte importanta si avantajele compleurilor specifice pot fi duse si dincolo de sala de sport. Dinamice si estetice, iti pun in valoare corpul si nu iti limiteaza activitatile. Ajungi de la Pilates direct la cafea? Nimic mai simplu! Adauga un sacou ton pe ton pentru un plus de stil. Renunta la prejudecati si creeaza tinute interesante.

Colanti scurti bej si tricou alb
Colanti scurti bej si tricou alb

Un tricou alb iti deschide o multime de posibilitati. Iti propunem o reeditare a modelului clasic, dandu-i o nota fresh si tinereasca prin mansete si aplicatia in contrast. Il poti purta cu fuste, jeansi, pantaloni de costum sau poti pastra linia sport combinandu-l cu colanti scurti luciosi si un hanorac lejer. Un outfit cu personalitate este de preferat unei compozitii “ca la carte”. Sa te imbraci corect nu mai este suficient, stilul incepe acolo unde se termina zona sigura. Se pune accent pe starea de bine in propria piele. Bejul auriu este o alegere inspirata indiferent de sezon.

Pantaloni de trening cu snur
Pantaloni de trening cu snur

Imprumutul de piese din zona gym nu mai este considerat tabu, dimpotriva, este incurajat pentru varietate vestimentara. Un trening altadata considerat faux pas in moda strazii este acum vedeta colectiilor. Pantalonii cu elastic si snur nu se demodeaza niciodata. Te insotesc de la antrenament la plimbare, cumparaturi sau o cafea cu prietenele. Alaturi de tricoul minimalist negru, contureaza o tinuta super lejera si proaspata. Tesaturile moi permit mobilitate si confort.

Colanti scurti negri si camasa crem
Colanti scurti negri si camasa crem

Cum sa porti cu stil o pereche de colanti dupa ora de fitness? Upgradeaza-i cu o bluza sic, dintr-un material pretios, contrastul dintre stiluri si texturi facand aparitia mai atragatoare. Colantii scurti sunt ca o a doua piele. Nu sunt doar la moda in estetica urbana, ci si foarte utili daca esti o persoana activa. In plus, sunt piesa preferata in confortul casei. Se transforma usor, se gasesc intr-o multime de culori, au un pret mic. E timpul sa investesti macar intr-un model simplu, negru, pentru a-ti completa garderoba.

Pin It