Contrastul non-culorilor este simbolul elegantei simple, firesti, care trece testul timpului fara a fi alterata de capriciile ocazionale ale modei. Piesele acestei colectii reverbereaza puternic in garderoba pereniala, potrivindu-se mai multor momente ale zilei si scotandu-te din incurcatura de fiecare data. Remarcabile si accesibile, au fost concepute sa arati si sa te simti minunat. Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inventivitate. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica fara varsta. Nu vei da niciodata gres optand pentru formule sigure, care functioneaza cu acelasi succes atat la birou, cat si dincolo de el.

ALB-NEGRU, MODA FARA VARSTA

Bluza cu funda si fusta mini
Bluza cu funda si fusta mini

Acest ansamblu vorbeste despre armonie absoluta. Alb si negru sunt dozate in mod egal, iar cele doua piese echilibreaza conturul corpului, flatand anatomia. Expunand gratios si subtil pielea, tinuta are o estetica patrunzatoare si redefineste o silueta tinereasca. Talia empire a bluzei si funda contrastanta accentueaza atractia geometriei alese. Daca partea de sus este delicata si romantica, fusta mini din piele ecologica ii da un vibe cool si o scoate din sfera clasicului.

Tinuta all black de toamna
Tinuta all black de toamna

POEMA reinterpreteaza fabulos structura bluzei printr-un joc de insertii albe fine. Detaliul de la mansete si funda snur fac piesa mai vizibila si dau un suflu nou segmentului basic. Combinata cu pantalonii mulati din piele si bocancii statement, compune o aparitie moderna si remarcabila. Aceeasi bluza va arata superb alaturi de o fusta sau pantaloni office si pantofi stiletto. Accesorizarea face diferenta intre casual si elegant. Versatilitatea este o caracteristica esentiala a pieselor garderobei actuale, indiferent de sezon. Nu vorbim doar de o investitie mai mica, ci mai ales de economia de timp.

Bluza alba si fusta din piele eco cu volan
Bluza alba si fusta din piele eco cu volan

Pielea ecologica ramane un material la moda, grija pentru mediu coroborandu-se cu estetica reusita. In plus, produsele sunt mai accesibile astfel incat sa iti poti achizitiona mai usor piesele preferate. Fusta scurta cu talie inalta si volan arata surprinzator in combinatie cu bocancii masivi, dand o nota rock-chic tinutei. Bluza alba cu funda subtire completeaza impecabil ansamblul. Ce iti poti dori mai mult de la un look de toamna? Mizeaza pe alb-negru si vei purta hainele si in sezoanele urmatoare, cu acelasi succes.

Rochie conica neagra cu funda in contrast
Rochie conica neagra cu funda in contrast

Rochiile midi clepsidra sunt complimentul absolut. Liniile lor imbratiseaza formele, inzestrand silueta cu sex-appeal si asumare. Un model cu funda ampla din sifon alb, ce curge fastuos in zona decolteului, intriga si atrage. Negrul ii completeaza magnetismul si vorbeste despre o femeie sigura pe sine, careia nu ii este teama sa capteze privirile. Tesatura usor elastica permite libertate de miscare si se aseaza fidel pe contur. Paleta clasica este departe de a fi desueta, dimpotriva, continua nota sofisticata.

Bluza alb-negru si pantaloni basic
Bluza alb-negru si pantaloni basic

Pantalonii pana sunt fundamentali in istoria modei, avand accesibilitate si un magnetism ce nu tine cont de dispozitiile sezonului. Cu o forma si o lungime facute sa aduca omagiu corpului, aceasta piesa de imbracaminte modeleaza pasii si emana senzualitate prin fiecare fibra. Talia inalta si tesatura stretch compacta scot tot ce-i mai bun dintr-o conformatie, cambrandu-se pe solduri, si reusesc sa adauge curbe chiar si unui trup androgin. Alb sau negru? Ambele au un rafinament atemporal incontestabil, mai ales atunci cand sunt parte a unui ansamblu cu o cromatica arhetipala. Contrastul dintre non-culori are o simplitate aristocratica, dand nastere unei estetici sublime.

Bluza neagra cu funda in contrast
Bluza neagra cu funda in contrast

Pantalonii din piele nu pot lipsi din garderoba sezonului rece. Ofera confort termic, sunt sexy si mereu la moda. Pune-ti in valoare picioarele cu o pereche cu talie inalta si echilibreaza proportiile purtand volum in partea de sus. O bluza babydoll neagra, cu rips alb, este alegerea perfecta. Negrul nu se demodeaza niciodata si avantajeaza orice purtatoare, varsta nefiind un impediment. Treci usor de la birou la plimbare, schimband elemente si nu intreaga tinuta.

Pin It