Trendul army revine puternic in atentia pasionatelor de moda, kaki ilustrand glamour-ul abordabil si inlocuind negrul in topul preferintelor. Culoarea sofisticata si versatila permite diverse exercitii cromatice, aratand superb atat in tinute ton pe ton, cat si in combinatii impresionante. Demersul estetic este mai incitant ca niciodata, siluetele reinventandu-se prin detalii de efect – ce-ai spune de o rochie mini in forma de clepsidra, cu epoleti si centura asortata? Ori una midi evazata, cu imprimeu Paisley?

SUPREMATIA KAKI-ULUI

Rochie army cu epoleti si centura
Rochie army cu epoleti si centura

Noul stil se adapteaza perfect vestimentatiei urbane functionale. Expresiva si sexy, aceasta rochie scurta iti pune in valoare atuurile intr-o maniera rafinata. Culoarea bogata si elementele de inspiratie militara – epoletii, nasturii metalici – fac piesa remarcabila. Kaki-ul detine un rol major in colectiile de toamna, avand un aer distins si adaptandu-se excelent tuturor carnatiilor si nuantelor de par. Fie ca vorbim despre o variatie inchisa ori despre olive si kaki auriu, aparitia sa in peisajul ruginiu ia o turnura surprinzatoare. Este o rochie ideala pentru un look tineresc, cu o doza de eleganta degajata.

Rochie de toamna din satin imprimat
Rochie de toamna din satin imprimat

Modul firesc in care se aseaza o rochie midi evazata si alegerea atenta a tesaturii care ii da forma te vor face sa te indragostesti iremediabil de aceasta piesa. Satinul matasos este luxul accesibil pe care il meriti si ti-l poti permite. Materialul foarte fin este legatura senzuala a fiecareia dintre noi cu corpul ei. Daca dress code-ul obisnuit te face sa alegi negru, bej, gri, bleumarin, in timpul liber vei capta privirile purtand un kaki cu imprimeu floral. Culoarea este twist-ul pe care il poti da croiului clasic. Ea vorbeste fara cuvinte despre personalitatea si pasiunile purtatoarei.

Rochie mini kaki cu volan si funda
Rochie mini kaki cu volan si funda

Imaginata pentru a incanta privirea, aceasta colectie nu sacrifica insa confortul. Hainele se simt la fel de bine cum arata. Eleganta simpla si un strop de poezie, cusaturile si finisajele realizate cu pasiune, dorinta de a te face sa zambesti atunci cand privesti in oglinda, acestea sunt ingredientele care transforma moda in pura magie. Fiecare detaliu e un tribut adus anatomiei, un recital al senzorialului menit sa declanseze o reactie. Funda foarte feminina si volanul jucaus sunt intr-o antiteza interesanta cu bocancii cool cu talpa oversize.

Rochie mini lejera cu platca incretita
Rochie mini lejera cu platca incretita

O rochie mini, cu platca incretita si volan aplicat la baza, are un sarm aparte datorita imprimeului Paisley. De data aceasta formele sunt complementare, cromatica impresionanta rezonand la unison cu grafica sofisticata. Astfel de modele spectaculoase devin cu usurinta favoritele garderobei. Vei dori sa o porti iar si iar, indiferent de sezon. Satinul are poezie si rafinament, supletea lui si miscarile elegante aducand un omagiu gratiei feminine. Anii ’60 au impus Paisley ca motiv emblematic pentru stilul boho chic. Reinterpretarea lui este o provocare constanta careia designerii nu ii pot rezista.

Rochie evazata din voal cu imprimeu
Rochie evazata din voal cu imprimeu

Picourile atrag imediat privirile si animeaza peisajul urban. Sunt un amestec de retro si modern, imprimeul fiind reimaginat intr-o maniera avangardista  si atragatoare. Motivele nu sunt supradimensionate, in consecinta vei putea purta rochia si la birou – fireste, atunci cand eticheta companiei nu este una stricta. Manecile lungi si gulerul incretit sunt detaliile ce pastreaza modelul in sfera temperata, lasand imprimeului primul plan. Poart-o cu aplomb si bucura-te de complimente.

Pin It