Iubim infuziile de culoare, starea de bine pe care ne-o dau accentele si agilitatea cu care ne individualizeaza in ternul citadin. Desigur, ele vorbesc despre o personalitate puternica, despre exuberanta si spirit liber. Insa nicio garderoba consistenta nu poate fi construita exclusiv pe tonuri-fronda. Dimpotriva, baza ei este intotdeauna clasicul atemporal, iar mixurile alb-negru sunt cel mai usor mod sa aratam impecabil oricand, independent de tendinte. Iata propunerile noastre pentru noul sezon:

Simplitatea sofisticata sau basic with a twist

Compleu casual cu taior si fusta midi
Compleu casual cu taior si fusta midi

Mizand pe o colectie capsula de non-culori, iti simplifici planificarea tinutelor. Nu vei mai sta sa te gandesti cum sa le combini, pentru ca fiecare piesa merge cu toate celelalte. Timpul e pretios si oricat de pasionata esti de moda, cu siguranta nu iti doresti sa petreci ore in fata oglinzii incercand sa gasesti look-ul zilei. Nu iti plac costumele? Nu le spune nu inainte sa probezi si sa te joci cu versatilitatea lor. Exista atat de multe optiuni! Formula noastra? O stofa deosebita, o croiala fara cusur, un mix inedit. Taiorul si fusta cu talie inalta arata superb alaturi de un top basic si o suprapunere de accesorii statement. Reinventeaza-ti tinuta prin detalii. De la birou la cina? Nimic mai simplu daca te joci astfel cu un costum.

Bluza alba din bumbac cu funda oversize
Bluza alba din bumbac cu funda oversize

Venind in nenumarate forme si interpretari, o bluza alba este mai mult decat un articol vestimentar esential. De-a lungul timpului, a devenit laitmotiv al farmecului feminin. Nicio alta piesa nu a avut atemporalitatea si versatilitatea ei, iar Coco Chanel a exploatat din plin aceasta calitate, revolutionand modul in care se imbracau femeile. Daca in sezoanele trecute ne-am bucurat de popularitatea camasii albe de inspiratie masculina, acum ne dorim ceva mai spectaculos. Funda supradimensionata da un suflu nou bluzei din bumbac si, alaturi de manecile cu mult volum, o scoate din sfera basic. Nu doar ca vei arata bine la birou, dar si tinutele de party se vor bucura de efectul sau. Este greu de trecut cu vederea, in orice combinatie alegi sa o porti.

Un stil peren, o aparitie impecabila

Rochie midi neagra cu croi conic
Rochie midi neagra cu croi conic

Accesorizarea face diferenta intre casual si elegant. Flexibilitatea este o caracteristica esentiala a pieselor garderobei actuale, indiferent de sezon. Nu vorbim doar de o investitie mai mica, ci mai ales de economia de timp. IN CURAND venim si cu o mini-colectie de accesorii care sa te ajute sa dai savoare pieselor simple, in functie de dispozitie si context. Astfel, rochia ta midi neagra este in acelasi timp si conservatoare si elaborata, fiindu-ti utila de la birou la un eveniment. Tesatura usor elastica permite libertate de miscare si se aseaza fidel pe contur. Mizeaza pe alb-negru si vei purta hainele si in sezoanele urmatoare, cu acelasi succes.

Bluza cu guler si pantaloni conici negri
Bluza cu guler si pantaloni conici negri

Contrastul non-culorilor este simbolul elegantei simple, firesti, care trece testul timpului fara a fi alterata de capriciile ocazionale ale modei. Piesele acestei colectii reverbereaza puternic in garderoba pereniala, potrivindu-se mai multor momente ale zilei si scotandu-te din incurcatura de fiecare data. Remarcabile si accesibile, au fost concepute sa arati si sa te simti minunat. Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inventivitate. Cea din urma este mai usor de atins printr-o cromatica fara varsta. Nu vei da niciodata gres optand pentru formule sigure, care functioneaza cu acelasi succes atat la birou, cat si dincolo de el.

Rochie mini neagra cu volane
Rochie mini neagra cu volane

O tinuta bazata pe negru are o estetica sofisticata imuna la tendinte. Sobrietatea non-culorii nu este intimidanta, ci are o eleganta sigura greu de imitat. Atunci cand imbina creativitatea cu functionalul, minimalismul nu are nimic in comun cu platitudinea. El defineste sicul simplu, proaspat. Croiala cambrata are un design curat, bine definit, care modeleaza o silueta adolescentina cu forme subtile. Rochia scurta imbraca o Lolita moderna, dezinvolta, constienta ca atrage privirile pretutindeni. Prezenta sa ravisanta este memorabila, mai ales atunci cand adaugi cateva coliere elaborate.

Pin It