Arunca o privire la noua noastra colectie de jachete si paltoane dama si vei gasi, cu siguranta, cateva piese pe placul tau. Desi iubim sezonul cald cu texturile sale vaporoase, cel rece este o optunitate sa dam frau liber imaginatiei si sa ne bucuram de layering – acele suprapuneri de efect, care ne protejeaza de vreme cu stil. Ti-am pregatit o selectie de articole outdoor in tendinte, care sa iti imbogateasca garderoba si sa te ajute sa faci fata cu brio gradelor in scadere. Iti plac tonurile basic ori esti in cautarea unei pete de culoare? Designerii nostri s-au gandit la fiecare din noi, la preferintele cromatice si stilul de viata diferit. In curand le vei gasi in magazinele noastre si online! Esti gata de shopping?

Jachete si paltoane dama pentru zilele reci

Bolero din blana eco animal print
Bolero din blana eco animal print

In curand te vom rasfata cu texturi pretioase si printuri de efect. Un bolero din blana eco, cu imprimeu animalier, va face senzatie. Daca nu obisnuiesti sa porti paltoane si preferi jachetele scurte, mai elegante, este o alegere minunata. Arata atat de bine in orice combinatie! Cu all black sau cu jeansi, isi pastreaza farmecul. Este calduros, confortabil si foarte sic. Manecile trei sferturi se combina ideal cu manusi lungi. La un party peste o rochie de ocazie ori ca parte a unei tinute casual atunci cand petreci mult timp afara, acest bolero este o investitie durabila si de bun-gust.

Palton negru cu nasturi argintii
Palton negru cu nasturi argintii

Paltonul negru nu mai are nevoie de nicio introducere. Este piesa de rezistenta toamna si iarna, adaptandu-se oricarei ocazii si aratand bine in orice combinatie. Va finisa o multime de look-uri stilate si, in plus, intotdeauna avantajeaza silueta. O haina lunga iti ofera confort termic sporit si iti permite sa porti orice pe sub, chiar si rochia-furou din satin pe care ai adorat-o toata vara. Croiala impecabila, tesatura de buna calitate si nasturii argintii ii dau un aspect elegant si rafinat. Se numara printre jachetele must-have, fara varsta. Inoveaza si adauga o centura masiva, marcand talia si dandu-i suplete.

Palton burgundy la doua randuri de nasturi
Palton burgundy la doua randuri de nasturi

Ce-ai spune de burgundy pentru noua ta achizitie? Ai deja destule tonuri clasice in garderoba, e timpul sa te remarci in griul strazii cu un palton de culoarea vinului, bogata si sofisticata. Te scoate in evidenta si este atat de trendy! Noua ne place mai ales purtat cu piese negre, punandu-se in valoare reciproc. Bineinteles, efectul sau creste cu accesorizarea potrivita. Nu iti fie teama sa experimentezi, moda trebuie sa fie si distractiva. Ca atare sau cu suprapuneri de coliere, atrage intotdeauna atentia. Probeaza acest model midi si te vei indragosti iremediabil!

Cele mai sic haine pentru gradele in scadere

Sacou lung de toamna
Sacou lung de toamna

Care sunt piesele-cheie in colectia ta de jachete si paltoane dama? Sacoul negru este unul din preferatele noastre, datorita versatilitatii sale. Se transforma imediat in functie de context, mai ales daca optezi pentru un model lejer. Evoca exact acea simplitate sofisticata de care ai nevoie pentru un stil durabil. Pune-i o brasa, o centura, sau poarta-l pur si simplu asa cum este. Nu te poti plictisi de fatetele lui si nu exista femeie pe care sa nu o avantajeze. Nu ai nimic de pus peste rochia eleganta? Chiar si atunci te scoate din incurcatura daca il porti pe umeri. Prospetimea sa e greu de egalat.

Palton alb cu un nasture
Palton alb cu un nasture

Dezbraca-te de prejudecati si nu renunta la alb si ivoar nici in sezonul rece. Abia a inceput perioada tinutelor stratificate, iar acest model de palton le va face speciale. Croiala sa lejera, degajata, si materialul calduros sunt formula perfecta pentru a invinge frigul cu stil. Pretios si pretentios? Da, desigur ca e numit astfel in comparatie cu unul negru, dar cui ii pasa cat timp te face sa arati splendid intr-o zi oarecare? Inainte sa eviti anumite haine, probeaza-le. Poti sa fii placut surprinsa. Pentru ca ne plac layeringul si libertatea de miscare, designerii nostri au conceput un model ultra lejer, care arata si se simte bine, indiferent de activitatea desfasurata.

Pin It