Gradele in minus nu trebuie sa te impiedice sa te simti in continuare feminina si sa porti haine care iti evidentiaza atuurile, dar in acelasi timp te protejeaza de vremea racoroasa. Rochia este preferata garderobei, conferind farmec oricarei tinute. Vezi propunerile noastre pentru birou, pentru plimbare sau pur si simplu pentru o stare de bine. Ne-am gandit la modele in tendinte, care sa iti sublinieze gratia si bunul gust, confectionate intr-o paleta cromatica versatila.

Rochii must-have mereu la moda

Rochie neagra cu croi conic
Rochie neagra cu croi conic

Cameleonica, comoda, atat de sic – orice femeie trebuie sa aiba macar o rochie conica midi in dulap. Poate fi purtata de dimineata pana seara, de la birou la cina. Nu va iesi niciodata din tendinte si da o nota sofisticata chiar si unei tinute relaxate de weekend. Esti intr-o dispozitie creativa? Da savoare simplitatii cu un accesoriu imposibil de trecut cu vederea, un jabou elaborat, o palarie, etc. Mergi la birou? Nimic mai simplu, aceasta rochie neagra se potriveste perfect expresiei “simplitate sofisticata”. Are o lungime optima, iti avantajeaza formele fara sa fie stridenta. Trece foarte usor de la casual la business sau elegant. Trebuie sa o ai in garderoba ta.

Rochie midi pepit cu centura
Rochie midi pepit cu centura

Chiar daca eticheta impune anumite reguli in privinta formei si cromaticii, creativitatea te va ajuta sa ai o aparitie profesionala sarmanta. Alegerea unor piese clasice nu este desueta daca le asociezi cu elemente fresh, care te individualizeaza. Ajustata pentru a pune in valoare liniile corpului, cu talia marcata distins de centura lata, aceasta rochie pepit promite un melanj de eleganta, confort si versatilitate.  Arata intotdeauna bine pus la punct si sofisticat, nefiind nevoie de croieli elaborate pentru a impresiona. Bunul-gust este definitoriu pentru orice aparitie si imperios in mediul profesional. Micro-printul nu are stridenta unei grafici psihedelice, ci finetea bine lucrata a clasicului.

Eternul negru, o alegere inspirata

Rochie conica cu cupe integrate
Rochie conica cu cupe integrate

Atunci cand ocazia permite, iesi din tipare. Ce-ai spune de o rochie sexy din piele eco? Cu cupe structurate si o linie fidela anatomiei, modelul frapeaza la fiecare purtare. Experimenteaza si reinventeaza-te continuu, nu-ti fie teama sa depasesti sfera clasicului si sa surprinzi. Adauga un blazer si o sapca asortata si vei face furori. Nu iti fie teama sa iti arati latura senzuala. Daca adori negru, acest model devine usor preferatul tau. Nu mai sta pe ganduri, alege-ti masura potrivita chiar acum si bucura-te de complimente. Cea mai sexy rochie e gata sa fie admirata. O femeie trebuie sa fie mereu constienta de calitatile sale si sa nu sacrifice feminitatea in favoarea confortului. Noi iti oferim concepte care imbina ambele atribute.

Rochie blazer neagra cu pliseuri
Rochie blazer neagra cu pliseuri

Fa-ne o vizita sau exploreaza oferta noastra online si probeaza rochiile favorite. Stim ca adori sa fii la moda si sa experimentezi aparitii demne de invidiat. O rochie blazer cu pliseuri este deosebita in colectia ta, combinand elemente casual cu cele super sic. Daca te-ai plictisit de aceleasi cateva modele populare, aceasta este alegerea perfecta. Probeaz-o si indragosteste-te de eleganta ei, de forma impecabila, de starea de bine pe care ti-o ofera un lucru frumos. Fiecare iesire e un prilej sa iti exprimi stilul si sa fii creativa. Mai ales in aceasta perioada dificila, meriti sa redescoperi placerea de a purta tinute super sic. Experimenteaza cu tesaturi rafinate si forme flatante si vei fi cea mai frumoasa.

Mizeaza pe rochii midi

Rochie grena cu buzunare si centura
Rochie grena cu buzunare si centura

Rochiile sunt cele mai feminine exercitii de stil. Le iubesti si le porti de fiecare data cu placere. Noua colectie POEMA te invita sa descoperi solutii vestimentare de efect, gandite ca tu sa arati si sa te simti minunat in orice moment. Nicio toamna fara burgundy! Ne plac culorile bogate, profunde. Rochia cu buzunare si centura se numara printre cele mai dorite haine din colectia toamna-iarna 2021. Este o buna optiune pentru birou, insa totodata si o tinuta cool pentru timpul liber. Buzunarele ii sporesc farmecul si o fac functionala. Cu pantofi, cizme sau bocanci, este la fel de frumoasa si utila.

Rochie pepit cu nasturi si revere
Rochie pepit cu nasturi si revere

Este important sa investesti in piese cu linii flatante si atent finisate, care sa isi pastreze forma si calitatea tesaturii chiar si dupa mai multe purtari. Cele mai ravnite stiluri sunt acum aici pentru tine. Imprimeul pepit este mereu in tendinte si arata bine la orice varsta. Ne aminteste de acel sarm parizian atat de dorit. Croiala stil blazer la doua randuri de nasturi si lungimea midi fac aceasta rochie o buna alegere pentru birou, dar si pentru timpul liber. E foarte usor sa o transformi. Iesi cu prietenele? Adauga un top cu guler inalt si accesorii statement. E un mix elegant si surprinzator. Cizmele deasupra genunchiului arata foarte sexy si te protejeaza de gradele in scadere.

Pin It