Desi codul office poate limita cromatica si designul, creativitatea iti permite sa conturezi tinute admirabile, cu personalitate. Piesele clasice compun o imagine profesionala sarmanta cand sunt asociate cu elemente fresh: o esarfa sau o curea deosebita, o pereche de pantofi stiletto ultra chic sau o geanta intr-o nuanta vibranta.

Acum este mai usor ca oricand sa iti reinventezi garderoba de birou si sa te bucuri de aceeasi calitate la un pret mult mai mic. Promotiile POEMA te ajuta sa arati impecabil si mereu la moda fara a investi substantial. Simplitatea cizelata are o eleganta atemporala. Alegand cateva modele de bun-gust, vei impresiona de fiecare data. Iata must have-urile reducerilor:

Un deux-pieces care iti flateaza conformatia

Sacou office si fusta creion cu talie inalta
Sacou office si fusta creion cu talie inalta

Costumul nu trebuie sa fie neaparat uni. O piesa de alta culoare individualizeaza si improspateaza ansamblul. Sacoul care se aseaza impecabil dezvaluie atentia la detalii. In jurul lui poti experimenta combinatii potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon, fiind cea mai durabila si inspirata achizitie pe care o poti face. Desk-to-dinner, de la birou la cina, functioneaza perfect in cazul acestei tinute.

Deux-pieces office rosu
Deux-pieces office rosu

Daca negru, gri si bleumarin sunt alegerile previzibile si nu te definesc, poti incerca sa le inlocuiesti cu un indraznet set rosu. Arata formal fara a fi sobru, are prestanta si carisma in uniformitatea optiunilor profesionale. Nasturii cu monograma ii dau un aspect sofisticat. O aparitie perfecta sugereaza efort si pasiune pentru ceea ce faci, calitati care se regasesc si in munca pe care o desfasori.

Costum cu blazer si fusta mini
Costum cu blazer si fusta mini

Hainele bine alese iti redeseneaza silueta si postura si transmit incredere in sine. Inainte sa te prezinti, vorbeste despre tine ceea ce porti. Asigura-te ca transmiti mesajul profesional corect. Acuratetea vestimentara potenteaza valoarea activitatii desfasurate. Daca eticheta permite, mizeaza pe un deux-pieces albastru cobalt, purtat cu o bluza superba din satin imprimat.

Pantalonii tigareta – clasicul mereu in tendinte

Pantaloni conici cu centura si imprimeu carouri
Pantaloni conici cu centura si imprimeu carouri

O pereche de pantaloni pepit cu centura adauga vibratie grafica mixului. Talia inalta este mereu la moda, conturand o silueta foarte feminina. Modelul conic cu pliuri si o bluza sau o camasa pastelata te transforma intr-o aparitie remarcabila, iesita din sfera conservatoare. Ambele piese au capacitatea de a se adapta mai multor stiluri, impreuna sau separat.

Camasa alba si pantaloni tigareta cu mansete
Camasa alba si pantaloni tigareta cu mansete

Pantalonii ideali trebuie sa se aseze ca turnati, altfel vor arata inestetic si neglijent. Nu neglija confortul, insa, fiindca vei purta aceasta piesa de imbracaminte cel putin opt ore pe zi. Tesatura optima nu se sifoneaza usor si este de buna calitate, rezistand in timp. Daca mergi pe un model cu mansete, va arata bine si dincolo de birou, cu adidasi sau alte incaltari confortabile.

Fusta conica, esentiala in vestimentatia de birou

Fusta evazata in carouri si top basic negru
Fusta evazata in carouri si top basic negru

Croiala A-line imbraca frumos orice forma a corpului, echilibrand proportiile. Este chic si confortabila. Va supravietui tendintelor, asadar nu va prisosi niciodata in garderoba. Pentru varietate achizitioneaza si modele cu imprimeuri interesante, asemenea carourilor Glen cu linii multicolore. Poate fi usor transformata de la office la casual si elegant – uneori doar prin schimbarea incaltamintei.

Fusta midi cu talie inalta si camasa cu dungi
Fusta midi cu talie inalta si camasa cu dungi

Fusta creion este piesa iconica a garderobei feminine, de la office la casual si elegant. Niciodata nu ai indeajuns de multe si nu vei putea epuiza infinitele moduri in care o poti stiliza. Cu linii armonioase si flatante, e complimentul absolut pe care il poti face anatomiei. Un model maro pudrat arata minunat alaturi de bluza cu dungi bleu – acel sarmant “classic with a twist”.

Pin It