Promotiile POEMA iti ofera prilejul sa te bucuri de haine spectaculoase la preturi speciale, pentru ca tu sa ai o aparitie de senzatie la fiecare petrecere. Este momentul perfect sa investesti in look-uri atragatoare, usor de valorificat si ulterior, evitand, astfel, sa iti aglomerezi garderoba cu piese lipsite de consistenta. Incredibil de sexy sau de o eleganta discreta, femeia moderna isi doreste sa se simta speciala si sa fie o prezenta memorabila. Ea are o senzualitate expansiva si asumata, care nu se supune regulilor ci le modeleaza pana la suprapunerea pe complexitatea personalitatii sale la fel de fascinante.

Preturi irezistibile la sute de produse

Rochie blazer cu detalii aurii
Rochie blazer cu detalii aurii

Rochia blazer defineste o silueta arhitecturala, remarcandu-se prin forma si finisajele perfecte. Este conceputa pentru a complimenta purtatoarea, punand-o in valoare la orice eveniment. Talia cambrata cu centura si umerii structurati schiteaza o conformatie atragatoare de clepsidra. Un model la doua randuri de nasturi subliniaza senzualitatea feminitatii care imprumuta note masculine, rochia amintind de sublima jacheta smoking.

Rochie de seara cu paiete si curea decorativa
Rochie de seara cu paiete si curea decorativa

Paietele raman in topul preferintelor pentru tinuta de ocazie, indiferent de sezon. Acest model superb cu croiala parte peste parte, drapaj la umeri si centura statement, iti pune in valoare atuurile si farmecul personal. O rochie neagra este o investitie atemporala, aratand la fel de spectaculos si peste ani. Indrazneste sa stralucesti si sa acaparezi atentia, cucerind petrecerea. Accesorizeaz-o cu o personalitate exuberanta si bucura-te de momentele speciale.

Bluza aurie de seara cu funda la talie
Bluza aurie de seara cu funda la talie

Texturile metalice sunt fascinante in orice combinatie. Nu pot lipsi din garderoba eleganta, combinandu-se desavarsit atat intre ele, cat si cu tonuri neutre. Sunt sexy si extravagante, asigurandu-ti o aparitie de senzatie. Un top auriu cu umeri accentuati si talie marcata cu funda este o achizitie inspirata, vibe-ul sau disco glam transformandu-l in piesa statement.

Rochie eleganta evazata cu brau fronsat si paiete
Rochie eleganta evazata cu brau fronsat si paiete

Rochia midi evazata incanta de fiecare data, fiind o alegere minunata indiferent de conformatie sau varsta. Paietele capteaza lumina si o reflecta spectaculos. Decolteul anchior, manecile mulate si braul fronsat subliniaza supletea torsului. Chiar daca nu arata prea mult, tinuta captiveaza prin forma gratioasa si tesatura pretioasa cu aplicatii scanteietoare.

Rochie din catifea cu volane
Rochie din catifea cu volane

Rochia eleganta petrecuta, cu volan la baza si drapaj la umeri, cucereste privirile prin expresivitatea culorii puternice si modelul indraznet. Este alegerea perfecta pentru o seara stralucitoare, de neuitat. Ciclamenul este pasional si hipnotic, vorbind despre o personalitate incitanta. Jocul de volum al manecilor reda voluptatea si moliciunea materialului.

Bluza eleganta cu glitter si decupaj la spate
Bluza eleganta cu glitter si decupaj la spate

Bluza capa, cu glitter argintiu si decupaj amplu la spate, este o aparitie extravaganta si sexy. Designul ei deosebit va fi revelatia petrecerii. Sclipiciul si catifeaua sunt adesea simbolul garderobei elegante. Vei straluci la propriu. Tonul metalic raspunde glamour-ului evenimentului, iar tu vei fi o prezenta stilata si incantatoare in orice imprejurare.

Rochie neagra eleganta cu centura
Rochie neagra eleganta cu centura

Mica rochie neagra este, inca o data, laitmotivul tinutei de seara. Centura cu detalii argintii accentueaza talia si echilibreaza proportiile. Croiala cambrata cu lungime mini pune in valoare gambele si ilustreaza eternul sarm feminin. Forma pune accent pe armonia corpului, aratand cea mai buna versiune a ta.

Rochie mini petrecuta cu snur din piele
Rochie mini petrecuta cu snur din piele

Paietele aurii fac senzatie la orice petrecere. Decolteul cu parti suprapuse si linia scurta contureaza o silueta atragatoare si extravaganta. Designul surprinde prin inchiderea mai putin obisnuita, cu snur fin din piele naturala. Manecile lungi si ample amplifica eleganta tinutei.

Pin It