Septembrie e o luna a contrastelor, in care ne putem bucura inca de zile insorite si rochii din tesaturi fine, matasoase. Cele mai iubite articole din garderoba feminina sunt acum aici intr-o paleta cromatica fascinanta, cu motive de efect. Florale sau animaliere, care sunt preferatele tale? Noua ne plac ambele, de aceea stilistul nostru a selectat rochii de toamna adaptabile fiecarui stil si ritm de viata. Nu le rata! Vino in magazinele noastre sau viziteaza-ne in online si lasa-te sedusa de piese must-have, gata de purtat in tinute super sic. Accesorizeaza si bucura-te de fiecare iesire!

Rochii cu imprimeu floral

Rochie mini cu motive botanice
Rochie mini cu motive botanice

Rochiile cu imprimeu sunt expresia feminitatii si adesea cele mai iubite articole din garderoba ta. Sunt atat de multe optiuni cu care sa te delectezi: rochii casual, rochii office, rochii de zi sau rochii elegante. Indiferent de stilul tau, in noua noastra colectie vei gasi intotdeauna cateva piese preferate care sa iti avantajeze silueta. Printurile au farmec si personalitate, te individualizeaza si iti permit sa iesi din anonimat. 

Rochie eleganta cu flori
Rochie eleganta cu flori

Vrei sa fii o prezenta plina de rafinament si personalitate? Mizeaza pe motive fara varsta, precum cele florale si animaliere. Nu ne putem plictisi vreodata de ele, iar designerii se intrec in interpretari in fiecare sezon. Micro sau macro? Bicolore sau multicolore? Ne plac toate! Gaseste-ti rochia potrivita chiar acum, fa-ne o vizita si alege-ti piesa perfecta pentru nevoile tale. Chiar si adeptele stilului office pot purta imprimeuri din cand in cand.

Rochie midi evazata cu flori
Rochie midi evazata cu flori

POEMA propune o asociere remarcabila intre delicatetea tesaturii satinate, rafinamentul detaliilor si forta impozanta a printului. O piesa trebuie sa iti bucure privirea si sa declanseze o emotie. Daca in sezoanele trecute era preferat micro-imprimeul, acum florile sunt mai ample. Rochia nu va trece neobservata si nu va fi usor uitata. este pur si simplu superba.

Rochii cu imprimeu animalier

Rochie mini cu bust fronsat
Rochie mini cu bust fronsat

E timpul pentru evenimentele de toamna, cand vremea inca insorita iti permite sa portii rochii cu imprimeu si detalii sexy. Ce ai spune de un model mini care se aseaza minunat pe corp si atrage atentia asupra bustului prin decolteul fronsat pe accesoriu? Reconfigurat si reintregrat in garderoba esentiala, dupa multi ani in care pasiunea pentru asemenea piese era blamata, imprimeul este must have-ul suprem al acestei toamne.

Rochie din satin snake
Rochie din satin snake

Facem loc in garderoba pentru cele mai frumoase rochii cu imprimeu: casual sau elegante, mini, midi sau lungi. Nu ne putem satura de motivele fascinante, tesaturile fine, siluetele atragatoare. Efectul piele de sarpe este printre cele mai dorite in 2021, indiferent de paleta cromatica. Rochia cu slit si decupaj e senzuala si in tendinte. Intoarce privirile oriunde vei merge. Fa-ti curaj sa iesi din zona de confort si inlocuieste neutrele cu un imprimeu surprinzator.

Rochii casual animal print
Rochii casual animal print

Rochiile animal print se remarca prin estetica deosebita, detalii fine si tesaturi placute la atingere. Avem solutiile vestimentare potrivite astfel incat sa fii mereu la moda, imbinand tendintele cu nota personala si modul de viata – o persoana dinamica va prefera siluetele fluide, pentru libertate de miscare. Rochiile mulate pun in valoare formele si vorbesc despre incredere in sine, te placi asa cum esti si nu iti este teama sa te evidentiezi. 

 

Pin It