Hainele care dau valoare garderobei stiu ce coarda sa atinga. Sunt ca un chevalet pe care pasiunea fara margini a designerului picteaza ideile si trairile lui, incercand sa dea viata diferitelor personalitati. El isi alege cu grija forma ideala, rigoarea cusaturilor si paleta care pune in evidenta modelul, sperand ca undeva o femeie este incantata de ceea ce imbraca azi. Primavara aceasta poarta ce simti, asa cum simti. Bucura-te de tesaturi si culori, vibreaza la unison cu lumina si dinamica lor. Redescopera-ti feminitatea si traieste moda cu toate simturile. Ceea ce o ridica la rangul de arta este tocmai complexitatea experientei pe care ti-o poate oferi, dincolo de entuziasmul tendintelor.

Tinute sic cu care vei atrage privirile

Rochie baby doll cu imprimeu
Rochie baby doll cu imprimeu

Jucause si atragatoare, rochiile mini nu puteau lipsi nici din aceasta colectie. Printurile sunt laitmotivul primaverii, trebuie doar sa iti alegi motivele preferate si sa te bucuri de efect. Opteaza pentru un model multicolor si complimentele nu vor intarzia sa apara. E o bucurie sa privesti jocul de nuante vesele, atat de potrivite in peisaj. Modul cum capteaza si reflecta lumina, fluiditatea tesaturii matasoase si dansul croiului amplu fac deliciul fiecarei aparitii. Niciodata nu poti avea suficiente rochii baby doll in garderoba, fiecare sezon te incanta cu noi detalii si combinatii cromatice. Esti ca in magazinul cu bomboane, totul iti fura privirea si iti delecteaza simturile. Culoarea inseamna viata, pasiune, imaginatie fara hotare.

Camasa lila si colanti negri scurti
Camasa lila si colanti negri scurti

Colantii scurti nu mai sunt de mult timp rezervati exclusiv sportului. Acum ii poti insera creativ in diverse tinute de strada, cu care te vei simti in largul tau oriunde. Sunt atat de versatili si confortabili si ii gasim intr-o multime de tonuri, de la cele neutre la pasteluri si neon. Sportul este o parte importanta a programului cotidian, migrarea hainelor de gym catre segmentul fashion a venit natural, din nevoia de a economisi timp si a experimenta stiluri interesante. Daca esti la inceput, va fi mai usor sa te joci cu colantii negri. Combina-i cu o bustiera asortata si adauga note sic: o camasa matasoasa lila, borseta animal print si o sapca sau cozoroc. Incaltamintea comoda – adidasi sau bocanci – finiseaza tinuta.

Rochie mini din satin lila
Rochie mini din satin lila

Rochia lila din satin se distinge printr-o sensibilitate speciala, stil fara varsta si rafinament abordabil. Lasa-ti imaginatia sa exploreze, filtrand tendintele pentru a aprecia confortul sic care te defineste si te pune in cea mai buna lumina, chiar atunci cand nu esti privita. Femeile au o relatie aparte cu materialele fine, matasoase. Sunt mai mult decat un vesmant, oferind un adevarat recital pentru simturi. Moda este o experienta de care te bucuri din toate punctele de vedere, nu doar estetic. Ceea ce pui pe piele iti poate da o stare de bine imediat. Lila-ul superb potenteaza tesatura si forma rochiei, definind perfect primavara si entuziasmul unui nou inceput. Centura textila fronsata adauga eleganta siluetei.

Rochie alba scurta cu volan
Rochie alba scurta cu volan

A venit timpul sa ne bucuram din nou de alb! Rochia este legatura senzuala a fiecareia dintre noi cu corpul ei. Este in primul rand un produs de moda, senzual, sofisticat si trendy, nu numai un produs functional. Ne imbracam pentru propria placere. Vremea insorita ne permite sa purtam mini, iar acest model cu panouri este o achizitie inspirata. Arata minunat pe intreg parcursul zilei. Este usor de purtat, te misti in voie de la o activitate la alta. Iti doresti un accent? Mizeaza pe o esarfa cu imprimeu floral, vibranta, si cele doua piese se vor evidentia reciproc. Simti deja atmosfera de vacanta? Adu-o in peisajul urban prin acest tip de tinute relaxate, gata de purtat din vacarmul citadin pe nisipul fin.

Rochie midi cu print floral
Rochie midi cu print floral

E anotimpul printurilor florale. Te vei indragosti iremediabil de aceasta plansa delicata, cu fond pastelat si motive lila. Lungimea midi si forma evazata continua aerul romantic al graficii, alungind frumos silueta si punand accentul pe talie. De la rochie la poezie mai este doar un pas. Meriti sa te simti speciala in fiecare zi. Rochiile iti sunt aliat si atuu, nu exista un compliment mai bun pentru feminitate. Sunt gratioase, firesti, te fac sa zambesti.  Poarta ce simti, asa cum simti. Exprima-te liber prin fiecare alegere pe care o faci, descopera-te si pune-te in valoare. Sezonul cald e un prilej sa iti imbogatesti colectia cu piese de efect, greu de trecut cu vederea. Daruieste-ti placerea materialelor delicate, rasfata-te cu texturi splendide si imprimeuri atragatoare. Sexy nu inseamna intotdeauna mulat.

Pin It