Spectrul cromatic a devenit indispensabil in cultura globala, culorile reflectand trairile si ideile purtatoarei. Este, asadar, un instrument marcant in comunicarea nonverbala. Hainele pe care le alegem transmit mesaje subliminale si creeaza conexiuni la nivel psihologic. Bleu este culoarea simetriei, invitand la reverie si la deschidere mentala. Transparenta si adancimea lui lasa privirea sa patrunda fara obstacol, provocandu-te sa te descoperi continuu si sa primesti cu entuziasm noul. Femeia care il poarta se incarca cu buna dispozitie si isi amplifica pornirile artistice, este spontana si are o ingenuitate fermecatoare.

5 piese sic care dau savoare garderobei

Fusta conica cu slit in fata

Silueta clepsidra este emblematica pentru lumea modei, nume rezonante incercand de-a lungul timpului sa o valorifice cat mai creativ. Indiferent de tendinte, armonia formei feminine ramane muza adorata pentru o colectie reusita. Fustele conice sunt extrem de apreciate de femeile de toate varstele. Te ajuta sa arati superb indiferent de stilul preferat, adaptandu-se usor de la tocuri la pantofi sport. Cu siguranta ai deja cateva piese in garderoba de baza. In aceasta primavara iti propunem sa surprinzi cu un model modern bleu pastel, cu slit in fata si betelie plisata. Iti contureaza frumos corpul si sunt ideale pentru orice ocazie. Daca la birou preferi costumul, in timpul liber combin-o cu o bluza sic cu buline si cizme scurte albe.

Costum casual albastru
Costum casual albastru

Lumea modei e impartita intre cei care iubesc culorile si prefera sa se evidentieze si cei care opteaza de fiecare data pentru “liniste” cromatica. Nuantele de albastru reusesc sa fie ingrediente de succes in ambele categorii. Un costum cu pantaloni si sacou este esential si mereu in tendinte. Raspunde perfect cerintelor mediului profesional, ca apoi sa se evidentieze in repertoriul dedicat contextelor relaxate. Schimba-i aura cu o bustiera scurta, adidasi si cozoroc, iar complimentele nu vor intarzia sa apara. Aparitia este una proaspata si tinereasca, incurajand escapadele din zona de confort. Chiar daca iubesti hainele office, din cand in cand ai voie sa te joci cu versatilitatea lor. Experimenteaza fara teama!

Rochie midi evazata cu volan
Rochie midi evazata cu volan

Gradele cresc si in sfarsit revenim la siluete fluide, conturate din tesaturi suple. Iubim piesele lejere din voal, in culori bogate care ne bucura privirile. Daca ai o pasiune pentru rochii baby doll, colectia POEMA primavara-vara 2021 te va cuceri. Ne plac mixurile de stiluri, mai ales cand rezultatul este in favoarea confortului. Rochiile diafane, super feminine, sunt asociate cu elemente considerate in trecut inedite. Spunem nu tocurilor ametitoare, inlocuindu-le cu ciocate comode. Materialul usor iti ofera naturaletea de care ai nevoie, chiar si intr-o vacanta torida. Te misti in voie, intr-o nota ludica si romantica. Tinuta pe care ti-o propunem va ramane laitmotivul sezonului cald mult timp.

Fusta mini cu talie inalta
Fusta mini cu talie inalta

Garderoba acestui an imprumuta din lejeritatea elementelor sport, pe care le interpreteaza in moduri interesante. O fusta scurta ce aminteste de echipamentul pentru tenis este condimentul vedeta al arsenalului tau de tinute casual. Este in voga, iti pune in valoare picioarele, e o doza binevenita de nonconformism si spirit vesnic tanar. Are o alta incarcatura decat la varsta adolescentei, fiind mult mai sofisticata si asumata. Poart-o cu sacou asortat si da un suflu nou celebrului deux-pieces. Bustiera neagra contrasteaza placut si iti subliniaza atuurile. Less is more! Cu o astfel de combinatie nu ai nevoie de bijuterii sau machiaj complicat, arati superb fara efort.

Rochie office cu nasturi decorativi
Rochie office cu nasturi decorativi

Pastelurile fac deliciul hainelor office in fiecare primavara. Ai nevoie de culoare in viata ta chiar si la birou, iar aceste tonuri pudrate reusesc sa aduca vitalitate si buna dispozitie fara sa exagereze. O rochie office conica reuseste sa pastreze delicatetea siluetei fara a e expune ostentativ, de aceea este atat de populara. De data acesta designerii ii imprima un plus de eleganta prin accesorizarea cu pliuri verticale si nasturi decorativi, marcand talia cu o curea fina. Detaliile reinventeaza o croiala clasica intr-o maniera atragatoare. E ca o gura de aer proaspat printre siluetele rigide si nuantele terne specifice de obicei mediului de lucru.

Pin It