Completeaza-ti garderoba de primavara cu haine superbe in culori expresive si pune-ti in valoare stilul si creativitatea alegand imprimeuri savuroase. Paleta incantatoare este in armonie cu vivacitatea naturii, transpunand pe tesatura pasiune si ceea ce francezii numesc joie de vivre. Designul modern are intotdeauna drept muza esenta feminitatii.

Pasteluri si flori

Bluza petrecuta cu imprimeu si cordon
Bluza petrecuta cu imprimeu si cordon

Eleganta si bunul gust sunt detaliile principale in jurul carora a fost construita aceasta bluza superba cu motive florale ample. Croiul ajustat cu peplum si anchior petrecut iti subliniaza feminitatea si pune in valoare talia. Culorile placute sunt expresia renasterii naturii, transpunand pe tesatura emotie si energie. Poart-o cu o pereche de pantaloni albi pentru un contrast atragator.

Rochie scurta cu print si centura
Rochie scurta cu print si centura

Niciodata nu avem indeajuns de multe rochii de zi. Simple sau cu motive, sunt un artificiu facil sa arati mereu perfect. Daca nu ai timp pentru a compune o tinuta elaborata, cu doua sau mai multe piese si accesorii de efect, rochia mini cu centura si imprimeu floral este suficienta pentru a atrage complimente. In plus, nasturii o fac si un produs functional, se imbraca rapid. Alege mini si poart-o cu aplomb.

Bejuri elegante

Camasa tunica asimetrica
Camasa tunica asimetrica

Camasile lungi si lejere, tip tunica, sunt foarte populare. Designul asimetric interesant, confortul ridicat si libertatea de miscare pe care o asigura sunt caracteristici care le-au transformat, de departe, in piese-cheie în garderobele femeilor de orice varsta. Versatilitatea este un alt avantaj, trec usor de la casual la elegant. Stim ca iti place sa fii mereu la moda. Calitatea si imprimeul sic sunt detalii care te fac sa adori acest model cu baza rotunjita si motive lant. 

Rochie lejera cu bretele si volan
Rochie lejera cu bretele si volan

Rochiile sunt cele mai feminine exercitii de stil. Le iubesti si le porti de fiecare data cu placere. Colectia primavara-vara 2021 vine cu o varietate mare din care sa selectezi produsul preferat: rochii casual, rochii elegante, rochii de zi si rochii de seara. Lejeritatea primeaza intotdeauna. O linie evazata si o tesatura fluida sunt combinatia castigatoare in sezonul cald. Gradele cresc si simti nevoia de haine mai suple, usoare, perfecte si in vacantele insorite.

Fusta evazata din satin
Fusta evazata din satin

In magazinele POEMA gasesti numeroase tipuri de fuste midi din care sa alegi. Cand ne gandim la primavara, ne vin in minte tonuri calde, luminoase, uni ori cu o grafica vesela. Te vor ajuta sa te exprimi si sa ai o stare de bine pe intreg parcursul zilei. Incearca un mix ton pe ton, purtand-o cu o bluza cu aceeasi textura si baza cromatica. E un look soft si romantic.

Lila, emotie de primavara

Rochie petrecuta cu cordon
Rochie petrecuta cu cordon

Materiale fine sunt preferatele noastre. Te incanta nu doar vizual, ci si tactil. Rochia petrecuta cu maneci fluture scurte si cordon tip brau ramane in tendinte si ne incanta privirile sezon dupa sezon. Paleta cromatica vibranta si linia evazata o amplifica in memoria privitorului. Este acel produs pe care iti doresti sa il porti iar si iar, care iti anima ziua si te insoteste mai tarziu in serile toride. Te vei bucura de confortul mult dorit pastrandu-ti stilul.

Bluza cu motive si maneca scurta
Bluza cu motive si maneca scurta

Imbogateste-ti colectia de bluze dama cu cele mai  cele mai frumoase si versatile modele. Descopera propunerile designerilor, care se disting prin croieli moderne, gandite sa puna in valoare eleganta si trasaturile feminine in acord cu stilul tau de viata. Daca preferi o linie simpla, clasica, poti varia prin tesatura si culoare. Un imprimeu geometric multicolor va face furori oriunde ai merge. O poti purta si la birou daca ai un cod relaxat.

Acorduri verzi

Rochie evazata cu print multicolor
Rochie evazata cu print multicolor

In categoria rochii baby doll oferta e plina de culoare.  O singura rochie, numeroase stiluri. Ai ocazia sa creezi tinute minunate, cu care nu vei trece neobservata. Adauga o pereche de ciocate albe pentru un look luminos, numai bun de purtat pe vreme insorita. Tinereasca si vesela, combinatia nu este doar de efect, ci si super comoda – perfecta pentru programul tau aglomerat.

Rochie midi cu flori
Rochie midi cu flori

Verdele pastelat este nuanta vedeta a acestei primaveri. Tandru, sofisticat, super feminin, este o bucurie sa il privesti. Probeaza aceasta rochie cu flori mari, cu talie accentuata prin centura asortata si o fenta sic la decolteu. Contrastul cald si printul romantic te vor cuceri negresit. Tesatura matasoasa este perfecta pentru a o pune in valoare si iti rasfata simturile. Arati superb in fiecare zi.

Pin It