Paltoanele moderne si calduroase iti permit sa te bucuri in continuare de piesele subtiri pe care le adori. Modelele noastre din noua colectie imbina utilitatea cu o estetica in tendinte. O garderoba bogata nu presupune neaparat cantitate, ci alegeri bine gandite, mix & match, cu forme si culori cameleonice.  Proiecteaza-ti in minte cat mai multe combinatii si asigura-te ca ai ales un model potrivit conformatiei si nevoilor tale: un mantou supradimensionat sau cambrat, un palton pufos si lejer, o culoare puternica si versatila – de exemplu burgundy – sau una pudrata.

Cele mai frumoase paltoane

Palton negru inchis cu nasturi
Palton negru inchis cu nasturi

Acest palton negru cu nasturi argintii si clape decorative este o investitie durabila in bun-gust. Creat sa te simti bine in pielea ta, rafinat si super confortabil, va completa o multime de look-uri remarcabile de sezon. Doar pentru ca gradele scad, nu trebuie sa uiti de stilul personal. Fusta mini din piele ecologica matlasata arata minunat alaturi de cizme peste genunchi si un pulover mulat cu guler inalt. Pune-le in valoare finisand tinuta cu o centura care atrage atentia, o manevra vestimentara de efect.

Palton lejer alb cu un nasture
Palton lejer alb cu un nasture

Daca preferi modelele lejere, cu croi drept, ai la dispozitie o varietate de paltoane dama potrivite atat la birou, cat si in restul zilei – lungi, midi, scurte, cu revere crestate sau lipsite de acestea, clasice sau cu detalii avangardiste. Fiecare femeie are alte asteptari de la haina ideala. Designerii POEMA vin in intampinarea principalelor repere cu un palton alb, pe care sa-l poti combina in cat mai multe moduri. Probeaza-l si lasa-te cucerita de textura lui moale. Mizeaza pe accesorii pentru un look rafinat.

Solutii stilate pentru zilele reci

Palton negru cu nasturi argintii
Palton negru cu nasturi argintii

Revenim la paltonul negru cu lungime 3/4, unul calduros si foarte la moda. Pentru ca ne plac layeringul si libertatea de miscare, designerii nostri au conceput un model care arata si se simte bine, indiferent de activitatea desfasurata. Poarta-l cu o fusta conica si camasa din bumbac cu guler esarfa si timpul petrecut afara nu va mai fi o problema. Fiecare garderoba ar trebui sa contina si un palton negru, iar daca alegi unul midi vei avea la dispozitie o multime de tinute cool pentru birou si timpul liber.

Palton cambrat cu lungime midi
Palton cambrat cu lungime midi

Burgundy este culoarea sezonului, iar paltonul midi la doua randuri de nasturi are un aspect atemporal datorita siluetei clasice flatante. Are avantajul de a se adapta de la un stil la altul, nefiind dedicat numai tinutelor elegante. Tonul bogat il face remarcabil la fiecare purtare. Tesatura iti ofera confort si iti protejeaza corpul de vremea rece. Pune accentul pe haine care rezista trecerii timpului si tendintelor. Investeste in forme care te expun in cea mai buna lumina.

Paltoane dama sic si confortabile

Palton kaki la doua randuri de nasturi
Palton kaki la doua randuri de nasturi

Trendul army revine puternic in atentia pasionatelor de moda, kaki  inlocuind cu succes negrul in topul preferintelor. Culoarea sofisticata si versatila permite diverse exercitii cromatice, aratand superb atat in tinute ton pe ton, cat si in combinatii impresionante. Kaki-ul detine un rol major in colectiile de toamna-iarna, adaptandu-se excelent tuturor carnatiilor si nuantelor de par. Fie ca vorbim despre o variatie inchisa ori despre olive si kaki auriu, aparitia sa in peisajul ruginiu ia o turnura surprinzatoare.

Palton crem cu revere crestate
Palton crem cu revere crestate

Noua ne place la nebunie crem si in anotimpul rece. Cu croi cambrat, clape decorative si lungime pana sub genunchi, inchis la un rand de nasturi, paltonul propus de POEMA este un clasic fara varsta. Nu iti fie teama de un volum nedorit, este croit intr-o maniera care sa nu dezavantajeze nici conformatiile androgine, nici pe cele voluptoase. Tonul cald indulceste tinuta si se evidentiaza. Feminitatea este accentuata de linia care pune in valoare talia.

Pin It