BLACK FRIDAY este momentul mult asteptat sa transformi lista dorintelor in realitate. Fie ca vrei sa iti imbogatesti garderoba cu hainele si accesoriile preferate, fie sa cumperi in avans cadourile de Craciun pentru cei dragi, promotiile definesc si pun in miscare conceptul smart shopping. Te poti bucura de aceeasi calitate si de mai multe produse la un pret atragator, atat vizitand magazinele cat si din confortul casei, cu un simplu click.

POEMA da startul reducerilor cu o colectie bogata de articole potrivite fiecarui stil, al caror design incantator se impleteste cu pasiunea pentru lucrul bine facut: fuste mini si midi, drepte ori evazate, bluze pentru birou si evenimente, rochii casual sau elegante, pantaloni office si de ocazie, sacouri si jachete croite impecabil, genti si esarfe mereu in tendinte.

-20% la articolele preferate online si in magazine
-20% la articolele preferate online si in magazine

Iti oferim o reducere de -20% la toate produsele disponibile si, pentru ca dorim sa iti rasplatim fidelitatea, transformam Black Friday in Black Weekend. Pregateste-ti wishlist-ul si fii gata sa te rasfeti cu o sesiune de shopping in cele 15 magazine si online, in intervalul 15-17 noiembrie. Creeaza un cont de client si vei putea finaliza usor comanda, evitand epuizarea stocului. In plus, daca te abonezi la newsletter vei afla vestile bune in cel mai scurt timp, pe intreg parcursul anului.

Pin It