Sezon dupa sezon, femeile regasesc placerea de a purta impletituri din materiale fine, a caror functionalitate imperioasa pentru temperaturile scazute incorporeaza o nota sic. Raman, desigur, esentiale confortul si usurinta inserarii puloverului in cat mai multe exercitii de stil. Latura estetica nu este, insa, subestimata. Fie ca optezi pentru modele ce urmeaza fidel conturul sau jerseuri cu o linie relaxata, versatilitatea le face potrivite oricarui moment al zilei. Lasa-ti imaginatia sa exploreze gama larga de forme si culori, filtrand tendintele pentru a obtine un ansamblu atragator, care te defineste si te pune in valoare. 

Puloverul negru, clasicul contemporan

Maleta neagra cu guler reiat
Maleta neagra cu guler reiat

Perechea ta preferata de blugi poate compune o imagine slefuita si unitara in combinatie cu emblematica maleta neagra, o eterna declaratie a bunului-gust. Daca iti plac look-urile boeme, vei aprecia, cu siguranta, un ansamblu a carui simplitate este rafinata de accesorii: esarfa supradimensionata cu broderie florala, palaria din fetru, cizme cu toc geometric si geanta burgundy texturata. Mixul surprinde romantismul sfarsitului de toamna.

Pulover negru cu textura si guler
Pulover negru cu textura si guler

“All black with a twist” este expresia preferata a celor ce adora monocromia finisata cu un detaliu eterogen. Tricotul texturat profileaza armonia formelor, in oglinda cu fusta mini cu talie inalta. Proportiile sunt echilibrate, iar tinuta ramane in sfera minimalista. Geanta verde turcoaz, cu efect piele de crocodil, rafineaza combinatia si o indeparteaza de apatia formulelor-cliseu.

Jerseu negru cu nasturi aurii
Jerseu negru cu nasturi aurii

Mansetele late cu nasturi aurii transforma o piesa basic intr-un element contemporan, cu minimum de efort. Ai la dispozitie o pletora de mixuri interesante, gata in doar cateva minute. Pepitul este un imprimeu alegoric pentru lunile reci, datorita cromaticii sobre. In acest caz, insa, conservatorismul pattern-ului este improspatat de lungimea fustei si de cizmele cu tocuri inalte. Un accent de culoarea mierii este binevenit, captand atentia fara a estompa restul ansamblului.

Pulover lejer cu funda la spate
Pulover lejer cu funda la spate

Rara optiune estetica nesupusa tendintelor, negrul iti imbogateste garderoba si iti ofera un nucleu pentru nenumarate combinatii. Clasicul pulover drept, usor supradimensionat, primeste un suflu nou prin designul surprinzator al spatelui. Decupajul in V, cu chenar din dantela si funda, sunt detaliile care ii elaboreaza simplitatea. Poarta-l cu o fusta ajustata din piele neteda si cizme inalte, intr-o nuanta neutra.

Tonurile calde, mereu in tendinte

Jerseu stretch cu guler polo
Jerseu stretch cu guler polo

O helanca din tricot fin, cu borduri reiate, va completa eleganta discreta a fustei scurte din stofa ecosez. Expresivitatea unei tinute nu presupune excentricitate, ci ilustreaza dezinvoltura cu care porti si imbini piesele aparent obisnuite. Kaki-ul da un aer distins oricarui melanj, adaptandu-se excelent pigmentului pielii. Volumele sunt gandite pentru a reliefa o silueta clepsidra, iar geanta mustar puncteaza carisma paletei calde. Casual sic-ul este perfect descris de acest look.

Pulover cu funda si sal supradimensionat
Pulover cu funda si sal supradimensionat

Un pulover lejer, cu decolteu dantelat si funda la spate, este o aparitie remarcabila intre modelele clasice. Nuanta calda a tricotului pufos se armonizeaza cu fusta caramel, creand o simfonie perfecta in tabloul autumnal. Imaginea pielii expuse delicat este suprapusa liniei nonsalante a tricotajului, transmitand ideea de senzualitate fireasca, nestudiata.

Pulover kaki cu nasturi la mansete
Pulover kaki cu nasturi la mansete

Nuantele de pamant aduc armonie in spectrul cromatic al garderobei. Departe de a fi un stereotip sezonier, au un farmec inegalabil, mai presus de efemeritatea tendintelor si independent de tonul parului si al pielii. Joaca-te cu volumele, opunand topului tricotat ajustat o fusta mini evazata, cu clini ce formeaza pliseuri panou. Jerseul kaki moale, cu nasturi decorativi la mansete, contrasteaza magulitor cu textura neteda a pielii in culoarea cafelei cu lapte.

Pulover crem cu anchior si maneci raglan
Pulover crem cu anchior si maneci raglan

Daca iti plac croielile lejere, vei aprecia cu siguranta acest model supradimensionat. Anchiorul amplu, mansetele stretch inalte si tesatura fina subliniaza atentia acordata esteticului. Cremul delicat este pus in valoare de fusta verde inchis, cu croi parte peste parte si nasturi monograma. Chiar daca temperaturile scad, nu te ascunde sub proportii nefericite. Confortul termic nu exclude feminitatea, este doar un prilej in plus sa-ti explorezi imaginatia.

Accentele, nelipsite din garderoba

Maleta rosie cu nasturi aurii
Maleta rosie cu nasturi aurii

Rosu nu este doar culoarea personalitatilor extrovertite. Femeile de pretutindeni sunt captivate de vibratiile si forta lui, rezonand puternic in orice incapere si indeosebi in moda strazii. Este simbolul revolutiilor, asadar al schimbarii. Electrizeaza simturile ca nicio alta nuanta. Pentru a-i surprinde esenta, completeaza-ti tinuta cu elemente negre si lasa puloverul sa straluceasca.

Pulover texturat cu decolteu in V
Pulover texturat cu decolteu in V

Ramanem in sfera accentelor combinand jerseul lejer cu o minijupa pepit. Modern si calduros, puloverul cu decolteu anchior nu isi va pierde farmecul, indiferent de capriciile modei. Aparent dificil de purtat, un model rosu este suficient de maleabil pentru a fi la fel de iubit ca si neutrele. Iti vei dori sa il porti iar si iar, fiind cea mai facila maniera pentru a inveseli si particulariza un ansamblu.

Pulover orange cu anchior

Orange-ul ars are o alchimie aparte. Pulseaza pe podiumuri si pe strazi, electrizand acalmia peisajului. La fel de indraznet ca si rosu, este mult mai usor de modelat in jocurile cromatice. Jerseul cu motive in relief este complimentat de fusta clos din piele intoarsa si geanta lustruita, rezultatul remarcandu-se fara a intimida privitorul si fara a coplesi purtatoarea.

Pulover fin cu guler rulat
Pulover fin cu guler rulat

Culorile puternice polarizeaza atentia privitorului, asadar nu au nevoie de prea multe artificii pentru a fi admirate. Impresioneaza prin profunzime si impact, conferind tinutei forta si magnetism. Poti opta pentru un mix senzual si feminin, continuand linia body-conscious a puloverului cu guler rulat cu o fusta neagra minimalista, palarie si geanta asortate si cizme fronsate bordo. Ciclamenul are atitudine, reliefand o personalitate sarmanta.

Maleta mustar cu borduri reiate
Maleta mustar cu borduri reiate

Continuam sfera accentelor cu o maleta tricotata, intr-o nuanta solara memorabila. Mustarul intens frapeaza si atrage complimente, cucerind chiar si adeptele conservatorismului. Ai nevoie de culoare pentru a da un boost de buna dispozitie si energie zilelor mohorate. Tinuta este o reinterpretare a variantei anterioare, inlocuind doar cizmele si poseta. Mix & match functioneaza fara efort in cazul tricotajelor, incorporandu-se la fel de facil intr-o tinuta casual, office sau eleganta.

Gri si alb, superlativele versatilitatii

Top tricotat cu nasturi decorativi
Top tricotat cu nasturi decorativi

Griul poate duce simplitatea la o estetica sofisticata, imbinand utilitatea cu placerea de a purta texturi catifelate. Alaturi de fusta roz prafuit si cizmele bordo inchis, contureaza o aparitie soft fara complicatii. Chiar daca ii lipseste stridenta, nu vei trece neobservata. Gratia si feminitatea tinutei vor atrage complimente atat la birou, cat si in timpul liber.

Pulover tricotat fin cu decolteu anchior
Pulover tricotat fin cu decolteu anchior

Daca rozul ti se pare frivol, inlocuieste-l cu rosu rubin. Intensitatea culorii este dublata de textura pretioasa, fiind piesa perfecta pentru a transmite emotii si pasiune. Aparitia nu este una exotica, tonul avand o profunzime mult mai rafinata decat efemera paleta neon. Redescopera bucuria de a purta haine expresive, transformandu-te intr-o prezenta admirabila.

Maleta alba cu guler inalt
Maleta alba cu guler inalt

Nu poti experimenta jocul colorimetriei fara nonculoare, combinatia perfecta a tuturor componentelor spectrului. Un pulover alb poate fi purtat cu majoritatea lucrurilor pe care le detii si creeaza o stare de confort psihic. De data aceasta, nu este un liant intre celelalte elemente, ci nucleul acestora. Chiar daca pornesti de la aceleasi idei de baza si te inspiri din tendinte, nu inseamna ca rezultatul va fi unul lipsit de unicitate. Care este puloverul tau preferat?

 

Pin It