O garderoba functionala si durabila presupune echilibru intre haine minimaliste si sofisticate, usor de modelat in functie de specificul mediului caruia ii este destinata tinuta. Este important sa investesti in piese cu linii flatante si atent finisate, care sa isi pastreze forma si calitatea tesaturii chiar si dupa mai multe purtari. Experimenteaza si reinventeaza-te continuu, jachetele ocazionand un nou prilej sa-ti exprimi pasiunile pana la ultimul detaliu.

Haina din blana, confortul cool

Haina teddy bear bej
Haina teddy bear bej

Jacheta “teddy bear” are toate atributele pentru a depasi statutul de simplu capriciu al modei. Cu o estetica pregnanta, pufoasa si adorabila, este o optiune perfecta pentru zilele reci, mai ales daca nu iti doresti stratificari complicate. Este o aditie minunata in garderoba, indiferent de stilul abordat. Sa arati sic cand gradele scad este o provocare. Incearca un look relaxat compus din tonuri calde, combinand haina bej cu un pulover camel si fusta din piele maro. Caciula este accesoriul neasteptat care personalizeaza mixul, evidentiindu-l.

Jacheta din plus si rochie mustar cu funda
Jacheta din plus si rochie mustar cu funda

Confectionata din plus placut la atingere, intr-o culoare fara nicio limita, haina midi cu revere crestate reuseste sa treaca usor de la un ansamblu adolescentin la unul elegant. Caracterul functional, responsabil de confortul termic deosebit, este sustinut de aspectul remarcabil. Rochiile din jerse nu au aratat niciodata mai bine decat alaturate hainelor abundente. Fluiditatea si croiul lor cambrat sunt puse in valoare de asocierea cu jacheta pufoasa, cu volum considerabil.

Haina din blana cu revere
Haina din blana cu revere

Blana ecologica ramane in tendinte, tehnologia actuala permitand obtinerea unor tesaturi de foarte buna calitate, care imita fidel naturalul. Pe langa sustinerea curentului eco-civic si constientizarea importantei protejarii mediului, este preferata si pentru pretul incomparabil mai mic. Arata mai putin pretentios, isi mentine aspectul in timp, este disponibila intr-o paleta larga de texturi si nuante. Un model maro camel completeaza o rochie din tricot bronz, conturand o tinuta remarcabila si fara cusur.

Jacheta grena din blana eco
Jacheta grena din blana eco

Daca vrei sa iesi din tipare, poti opta pentru burgundy profund. Tonul inchis si sofisticat si senzatia luxurianta a tesaturii catifelate creeaza o piesa demna de luat in seama, pe care o vei purta cu acelasi entuziasm sezon dupa sezon. Feminitatea rochiei evazate, cu tors ajustat, nu se pierde sub amploarea hainei. Cele doua volume antonime se pun in valoare, iar texturile te incalzesc cu stil. Este glamour-ul pe care ti-l poti permite, rasfatandu-te fara a-ti destabiliza bugetul.

Jacheta cambrata, aliatul toamnei

Trench cu nasturi aurii si centura
Trench cu nasturi aurii si centura

O jacheta tip trench, cu nasturi aurii si centura, nu va iesi niciodata din tendinte. Cameleonica, moderna si atat de sic, reuseste sa dea o nota eleganta chiar si unei tinute simple de weekend. Farmecul sau traditional se pastreaza nealterat. Linia cambrata rafineaza contururile iar cureaua atrage atentia asupra taliei. Detaliile aurii slefuiesc modelul si il diferentiaza de cele cu puternice accente military. Poarta-l cu o esarfa animal print si aplomb.

Pepit, imprimeul adaptabil

Sacou pepit si fusta mini din piele
Sacou pepit si fusta mini din piele

Un sacou bine croit, cu linii simple si curate, nu are varsta. Considerat mult timp apanajul garderobei office, acesta are in realitate o flexibilitate incontestabila si este punctul de pornire inclusiv pentru tinutele dedicate momentelor informale. Iti finiseaza aparitia si da prospetime ansamblului. Sobrietatea pepitului este deconstruita prin fusta scurta indrazneata si caciula urban-sic, elementul surpriza individualizandu-te in banalul strazii. Carourile sunt o investitie durabila.

Pin It