Colectia POEMA primavara-vara 2020 te incurajeaza sa te imbraci pentru propria placere, lasand fantezia si bunul-gust sa-ti contureze aparitiile si sa-ti defineasca stilul. Gandita sa rezoneze in simturile purtatoarei si sa se imprime in memoria privitorului, are drept barometru un ansamblu complex: sofisticarea si polivalenta celei care se va regasi in piesele create, particularitatile mediului socio-cultural, pasiunea pentru frumos in esenta sa, influente din arta. Fiecare haina reda armonia intre arhitectura tiparului, bucuria culorii si fascinatia sunetului – miscarea melodioasa si eleganta descrisa de tesaturile suple incanta la fiecare pas.

Tendintele pot fi costisitoare si, pentru a evita sa investesti in multe piese in fiecare sezon, este esential sa alegi lucruri la care nu va trebui sa renunti anul urmator. Daca in privinta croielii si volumelor nu iti place sa experimentezi prea mult, ai la dispozitie artificii cromatice care iti condimenteaza garderoba si te fac remarcabila. Valorifica autentic tendintele, filtrand propunerile designerilor pana la suprapunerea cu stilul tau de viata si afinitatea pentru anumite culori si texturi. Look-ul pasionatei de moda este un melanj de forme si tonuri alese cu grija pentru a-i exprima imaginatia si a evada din monotonie. Printre reperele unei colectii te poti exprima liber, purtandu-ti asumat alegerile.

Baby blue, pastelul tinutelor romantice

Bleul este culoarea simetriei, invitand la reverie si la deschidere mentala. Transparenta si adancimea sa lasa privirea sa patrunda fara obstacol, provocandu-te sa te descoperi continuu si sa primesti cu entuziasm noul. Femeia care il poarta se incarca cu buna dispozitie si isi amplifica pornirile artistice, este spontana si are o ingenuitate fermecatoare.

Rochie evazata cu maneci fluture duble
Rochie evazata cu maneci fluture duble

Rochia din bumbac are un volum frumos, evidentiat de talia cambrata cu centura piele de piton si de manecile evazate cu joc de suprapunere. Closul jucaus cu lungime mini pare sa danseze in jurul corpului la fiecare miscare, accentuand aerul primavaratic pe care il inspira culoarea vesela. Luminozitatea pastelului creste nivelul serotoninei, emanand optimism si spirit de aventura. Ambianta urbana tinde sa devina anosta si sa sacrifice estetica pentru a obtine confort. Aceasta rochie, in schimb, reuseste sa imbine perfect cele doua valente si sa contureze o aparitie exuberanta.

Rochie clos din bumbac cu centura
Rochie clos din bumbac cu centura

Valoarea unei garderobe presupune sa investesti in haine care trec tendintele prin filtrul personal, conferindu-le unicitate prin accesorizare sau, pur si simplu, prin degajarea cu care le porti. Modelul propus are o croiala evazata, lucrata in clini, si o lungime temerara ce expune flatant picioarele. Daca lungimea midi nu avantajeaza minionele, o rochie scurta va arata intotdeauna minunat. Culoarea atragatoare complimenteaza orice ton al pielii si parului. Silueta feminina este amplificata de centura care marcheza supletea mijlocului, aparitia delicata incantand in anostul citadin.

Rochie bleu scurta cu funda la gat
Rochie bleu scurta cu funda la gat

Textura creponata ramane un detaliu la moda. Silueta gratioasa este pusa in valoare prin elemente de inspiratie romantica. Funda bogata de la baza gatului creeaza un joc interesant in zona bustului, in timp ce manecile bufante si bie-ul amplu dau libertate de miscare. Totul este firesc, natural, putand incadra rochia in sfera “minimalist with a twist”. Acest tip de design este valorificat continuu in tendinte. Volumul este un truc optic deosebit de util: indulceste soldurile androgine, iar in acelasi timp redefineste si pune in valoare o conformatie voluptoasa.

Rochie scurta cambrata cu centura
Rochie scurta cambrata cu centura

Rochia cambrata cu maneci ajustate contureaza o forma atragatoare de clepsidra, devenind aditia perfecta in garderoba ta de primavara. Are avantajul de a se potrivi atat rutinei zilnice, cat si unui eveniment special – ambele ipostaze cu efort minim. Avand un farmec aparte, modelul combina unghiuri si curbe perfecte. Purtarea sa evoca o personalitate complexa, care nu se teme sa atraga privirile. Croiul simplu, clasic, permite hainei sa ramana de actualitate, independent de capriciile modei.

Eleganta in alb si negru

“Femeile care se imbraca in alb-negru traiesc vieti pline de culoare.” – Neiman Marcus. Minimalismul este cel mai simplu artificiu pentru a evita ceea ce stilistii numesc “faux pas”. Lucrurile simple au clasa si sofisticare, liniile lor curate ramanand neatinse de efemeritatea modei. Impresionant si memorabil, contrastul non-culorilor este epitom al chic-ului pentru tinutele casual si elegante.

Bluza delicata cu guler perkins si mansete late
Bluza delicata cu guler perkins si mansete late

Bluza alba este mai mult decat un articol vestimentar esential. Nicio alta piesa nu a avut atemporalitatea si versatilitatea sa, Oricat de elementar ar fi stilizata, valoarea ei este incontestabila. Ca piesa centrala sau ca liant, joaca un rol imposibil de inlocuit in garderoba casual si office. Forma relaxata, cu guler perkins si mansete late cu nasturi perla, iti va permite sa creezi nenumarate tinute interesante. Alaturi de o pereche de pantaloni crem, compune un ansamblu accesibil si armonios. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-si pierde, insa, farmecul. Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate.

Rochie casual evazata cu guler si curea
Rochie casual evazata cu guler si curea

Cu un aer ladylike si un croi ce aminteste de siluetele clepsidra ultra feminine specifice anilor ’50, aceasta rochie din bumbac fin este expresia confortului chic. Frumusetea liniei este surprinsa in miscare prin fluiditatea faldurilor, profiland o silueta ce pune in valoare purtatoarea, indiferent de conformatie, marime sau varsta. Forma evazata accentueaza cea mai ingusta parte, talia, invaluind apoi soldurile in unduiri jucause de tesatura placuta. Bumbacul nu este apanajul unui sezon, asadar acest model va putea fi purtat pe intreg parcursul anului. Asociaza rochia cu botine din piele intoarsa fina, de culoarea cuprului, si bucura-te de o zi minunata la birou sau la plimbare.

Rochie midi cu fermoare decorative
Rochie midi cu fermoare decorative

Rochia conica este structurata astfel incat sa aduca omagiu anatomiei feminine, fascinanta prin diversitatea sa.  Aceasta piesa de imbracaminte transmite eleganta prin fiecare fibra. Tesatura stretch evidentiaza contururile si reuseste sa aduca designul la o estetica fara cusur. Talia este subliniata nu doar prin cusatura fina, ci si prin simetria fermoarelor metalice decorative. Paleta clasica este departe de a fi desueta, dimpotriva, continua nota sofisticata. Daca in trecut hainele albe aveau un rol ingrat, fiind considerate mai greu de abordat, actualmente femeile din lumea intreaga adora sa detina cat mai multe piese imaculate.

Fusta din bumbac si geanta cu efect croco
Fusta din bumbac si geanta cu efect croco

Daca preferi tinutele din doua piese, pentru o mai mare libertate a conceptului mix&match, aceasta fusta clos cu talie inalta si centura este o investitie inspirata. Look-ul arata stilat si ingrijit, exemplificand naturaletea studiata. Jocul de volume si contrastul placut al pieselor vorbesc despre bun-gust si atentie la detalii. Topul basic se aseaza fidel pe tors si echilibreaza proportiile, aratand atragator alaturi de closul amplu. O esarfa leopard si o geanta lacuita cu textura vor inveseli compozitia.

Imprimeurile, savoarea garderobei

Scena modei este intotdeauna cucerita de imprimeuri fascinante, invitand la evadare din cotidian si promovand un spirit liber. Escapismul iti permite sa te exprimi, sa contempli forme si culori nebanuite, fara a-ti incorseta imaginatia pentru a corespunde rutinei urbane. Aparitia motivelor geometrice, florale si animaliere genereaza interes vizual in orice context.

Fusta mini cu centura si camasa cu motive geometrice
Fusta mini cu centura si camasa cu motive geometrice

O camasa cu motive geometrice albe pe un fond roz efervescent este o achizitie inedita. Tesatura fina, matasoasa, desfata simturile deopotriva cu estetica deosebita. Nonconformism cromatic te va transforma intr-o prezenta unica si admirabila. Culorile comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie pasionala. Rozul este perfect pentru a reda optimismul renasterii naturii, te incarca cu energie si buna dispozitie. Alaturi de nuanta speciala de bleu a fustei, va atrage complimente si va exprima ceea ce francezii numesc joie de vivre.

Rochie clos cu decolteu petrecut si print monocrom
Rochie clos cu decolteu petrecut si print monocrom

O rochie midi, cu croiala ampla si anchior suprapus, are un sarm aparte datorita imprimeului dramatic. Cromatica impresionanta rezoneaza la unison cu grafica sofisticata. Astfel de modele spectaculoase devin cu usurinta favoritele garderobei. Vei dori sa o porti iar si iar, indiferent de sezon. Materialele matasoase au poezie si rafinament, supletea lor si miscarile elegante elogiind gratia feminina. Anii ‘60 au impus printurile ca motive iconice pentru stilul boho chic. Reinterpretarea lor este o provocare constanta careia designerii nu ii pot rezista, maiestria lor elaborand piese splendide, pe care femeile din lumea intreaga le adora.

Rochie pepit cu maneci midi si curea
Rochie pepit cu maneci midi si curea

Tesaturile pepit insumeaza bagajul cultural bogat al unui imprimeu clasic si prospetimea unei haine redimensionate. Redau o abordare elevata a simplitatii, pastrand accesibilitatea lucrului bine facut. Arhitectura unei rochii este esentiala pentru valoarea sa, iar stofa sare si piper o transforma in must have fara varsta. Estetica pregnanta cucereste iremediabil, aparitia fiind una stilata, memorabila. Poart-o cu accesorii in tonuri indraznete. Galbenul solar condimenteaza aparitia, fara sa oboseasca sau sa intimideze privitorul.

Rochie mini cadrilata cu croi cambrat
Rochie mini cadrilata cu croi cambrat

Carourile readuc in atentie un pattern clasic si valideaza complexitatea garderobei, fara a-si pierde valoarea de la un an la altul. Cu ajutorul lor, minimalismul este redefinit si transformat in deziderat. Poti alege o rochie ajustata, cu fond gri si dungi galbene. Imprimeurile geometrice sunt dinamice si contemporane. Aparitia este una fresh, tinereasca fara conditia varstei – este, in fapt, o declaratie de independenta si de senzualitate discreta. Inlocuieste pantofii cu toc cu o pereche de pantofi oxford cu platforma, foarte comozi, si fii gata sa cuceresti moda strazii.

Rochie din satin cu animal print
Rochie din satin cu animal print

Este timpul sa experimentezi o paleta vibranta, potrivita sa transmita energia si efervescenta purtatoarei. Prezenta este amplificata de exotismul verdelui combinat cu motive animal print. Daca alte imprimeuri au rezistat doar cateva sezoane inainte sa fie date uitarii, febra junglei a devenit sinonimul chicului atemporal. Aerul pretios al satinului este subliniat de moliciunea faldurilor bogate. Luxurianta si fina, coborata parca dintr-un taram de poveste, aceasta tesatura amplifica designul rochiei si te transforma intr-o aparitie fermecatoare. Vei atrage negresit atentia la petrecere sau la cina, primind nenumarate complimente.

 

Pin It