Imprimeurile dau savoare si consistenta garderobei de toamna. Monocromia este un exercitiu stilistic facil, insa limiteaza explorarea laturii creative. In contrast, jocurile de culori si grafismele iti permit sa-ti exprimi stilul, individualitatea si starea de spirit fara a folosi cuvinte. Hainele cu motive au efect imediat, magnetismul lor transformandu-te intr-o prezenta fascinanta.

Abstractionism geometric

Bluza eleganta din satin cu print patchwork
Bluza eleganta din satin cu print patchwork

Imprimeurile patchwork redau pe aceeasi panza o galerie complexa de motive si culori frapante, fara a fi dispuse neaparat ordonat. Farmecul lor consta tocmai in jocul neuniform de pattern-uri, amintind de abstractionismul geometric din pictura. Maximalismul imaginii este perfect pentru a descrie temperamentala toamna, surprinzandu-i expresivitatea si profunzimea. O bluza eleganta, cu guler inalt de inspiratie victoriana, va impresiona negresit. Tesatura fina, matasoasa, desfata simturile deopotriva cu estetica deosebita. Talia cambrata este urmata de un peplum discret, amplificand voluptatea siluetei. Spatele are o nota senzuala prin inchiderea cu nasturi perla imbracati.

Flower Power, mereu la moda

Rochie florala cu nasturi si cordon
Rochie florala cu nasturi si cordon

O rochie midi, cu nasturi si cordon, are un sarm aparte datorita imprimeului floral intens. De data aceasta formele sunt complementare, cromatica impresionanta rezonand la unison cu grafica sofisticata. Astfel de modele spectaculoase devin cu usurinta favoritele garderobei. Vei dori sa o porti iar si iar, indiferent de sezon. Satinul are poezie si rafinament, supletea lui si miscarile elegante aducand un omagiu gratiei feminine.  Anii ‘60 au impus florile ca motive iconice pentru stilul boho chic. Reinterpretarea lor este o provocare constanta careia designerii nu ii pot rezista, maiestria lor elaborand piese splendide, pe care femeile din lumea intreaga le adora.

Honey comb, hexagonul chic

Bluza casual cupru cu print geometric
Bluza casual cupru cu print geometric

Mult timp eficientizarea garderobei a pus accent pe piesele uni, cu croieli clasice, usor de abordat si mixat intre ele. Insa moda si-ar pierde latura creativa daca ne-am rezuma la hainele esentiale. Tendintele sezonului pun accent pe individualitate si libertate de exprimare. E momentul sa te bucuri de culoare si de abundenta printurilor, experimentand combinatii indraznete. O fusta mini albastru electric este pusa in valoare de bluza cupru cu imprimeu fagure. Jocul de forme are un efect psihedelic, fascinand prin simetrie si ideea miscarii repetitive, hipnotice. Ruginiul este febril si tulburator, in acord cu aromele toamnei.

Motivele Argyle

Rochie evazata cu motive argyle
Rochie evazata cu motive argyle

Romburile argyle atrag imediat privirile si animeaza peisajul urban. Sunt un amestec de etnic si modern, plaid-ul scotian fiind reimaginat intr-o maniera avangardista  si atragatoare. Paleta de culori mixeaza clasicul contrast alb-negru cu vibrantele ciclamen si teal. Motivele nu sunt supradimensionate, in consecinta vei putea purta rochia si la birou – fireste, atunci cand eticheta companiei nu este una rigida. Lungimea midi, manecile lungi si gulerul ascutit sunt detaliile ce pastreaza modelul in sfera temperata, lasand imprimeului primul plan. Poart-o cu aplomb si bucura-te de complimente.

Imprimeul esarfa

Bluza din satin cu imprimeu lant
Bluza din satin cu imprimeu lant

Bluza cu imprimeu lant imbina senzualitatea si aspectul pretios al satinului, aerul corect al gulerului specific camasilor si nota luxurianta a pattern-ului stil esarfa. Culoarea bogata este juxtapusa tesaturii fine, conturand o piesa eleganta si armonioasa. O poti insera intr-o tinuta dedicata unui eveniment deosebit, sau o poti purta cu acelasi efect intr-un ansamblu mai relaxat. Estetica pregnanta cucereste iremediabil, aparitia fiind una stilata, memorabila. Exista un echilibru intre minimalismul formei si grafica incarcata, modelul condimentandu-ti garderoba fara sa oboseasca sau sa intimideze privitorul.

Alchimia bulinelor

Rochie mini cu buline
Rochie mini cu buline

Polka dots sunt, desigur, cameleonul pletorei de printuri, ramanand la fel de fermecatoare pe o rochie de seara sau una lejera, de zi. Sunt spectaculoase si jucause, aducand un boost de buna dispozitie. Omniprezente pe scena modei, adorate de femeile de pretutindeni, bulinele au un farmec atemporal incontestabil. Rochia scurta cu guler incretit si volan la baza este caracterizata de prospetime si dinamism, forma sa fluida, cu talie libera, transformand-o in atuu universal. Daca nu doresti sa expui prea multa piele, pentru a nu sacrifica confortul termic, poart-o cu cizme stretch peste genunchi.

Pin It