Catifeaua este clasicul peren pe care il regasesti cu aceeasi incantare, reminiscenta luxurianta a unor vremuri nobile irepetabile. Datorita stratului somptuos de bucle, culorile sale au o profunzime pe care nicio alta tesatura nu o poate reda. Textura deosebit de fina seduce purtatoarea si captiveaza privitorul, invaluindu-le simturile. Felul cum reflecta lumina redeseneaza armonios contururile, venerand silueta feminina. O rochie din catifea este alegerea sublima pentru o seara stralucitoare, de neuitat.

Tinuta de petrecere, pretioasa si speciala

Rochie eleganta din catifea cu maneci oversize
Rochie eleganta din catifea cu maneci oversize

Manecile exagerate, numite in lumea modei “aripi de inger”, vibreaza ca un diapazon sub sclipirile unui candelabru bogat. Braul fronsat atrage atentia asupra finetii taliei, accentuand ideea de gratie si suplete. Luminile depun ofrande pe altarul pielii satinate, expusa elegant de slitul inalt si decolteul in V. Catifeaua neagra cizeleaza un relief perfect de clepsidra, punand curbe si indulcind liniile aspre.

Rochie mini petrecuta din catifea mov
Rochie mini petrecuta din catifea mov

Celebra Diane von Furstenberg,  fiica unui emigrant român și a unei supraviețuitoare a Holocaustului, construieste un imperiu pornind de la rochia-halat. Provocator si simplu in acelasi timp, modelul cunoaste un succes rasunator si avea sa fie reinventat in forme splendide de-a lungul anilor. O piesa din catifea bogata, construita pe o schita legendara, este mai mult decat o haina. Movul regal amplifica aerul pretios al rochiei, construind o aparitie memorabila.

Fusta evazata cu centura si bluza cu maneci drapate
Fusta evazata cu centura si bluza cu maneci drapate

Fusta clos rosu merlot rafineaza imperfectiunile, expunand cea mai buna varianta a ta. Alaturi de bluza neagra cu maneci drapate, creeaza un ansamblu sofisticat fara varsta. Volumul bogat compus din umbre si lumina da farmec miscarilor, invaluindu-te si captivand privirile. Topul ajustat este splendid structurat pentru a contrasta cu amploarea fustei, conturand delicat torsul.

Rochie de seara cu volan
Rochie de seara cu volan

Verdele creeaza adancime si caldura, surprinzand fiecare miscare a luminii pe materialul opulent. O rochie scurta parte peste parte, cu volan la baza si maneci drapate, ilustreaza perfect relevanta catifelei in galeria tinutelor stralucitoare de seara. Extravaganta si abordabila in acelasi timp, va atrage complimente si iti va sublinia farmecul natural.

Rochie de seara cu drapaj la talie
Rochie de seara cu drapaj la talie

“Wrap dress”, rochia petrecuta, este un design-cult definitoriu pentru istoria modei. Materialul pare lipsit de cusaturi, drapajul facandu-l sa curga firesc si senzual in jurul anatomiei. Linia aparent retinuta, cu lungime conservatoare si maneci lungi, genereaza o antonimie savuroasa cu decolteul ametitor si slitul indraznet, creat la fiecare pas. Jocul de material atrage atentia asupra taliei si soldurilor, suprinzand esenta voluptatii si punand in valoare formele.

Costum elegant din velur negru
Costum elegant din velur negru

Exista ceva incredibil de atragator la o femeie in costum. Ea emana un amestec de forta, delicatete si flirt. Acest ansamblu negru este chintesenta imbinarii dintre accentele formale si magnetism. Piesele imbina pasional unghiuri si curbe perfecte, cusute desavarsit, remarcandu-se fara efort la orice eveniment. Pentru a-i amplifica splendoarea, poarta-l cu o cordeluta fantezie, decorata cu perle.

Rochie de ocazie cu maneci peplum si nasturi fantezie
Rochie de ocazie cu maneci peplum si nasturi fantezie

Vibe-ul retro al manecilor cu peplum si al nasturilor cu chenare aurii, adevarate bijuterii, intalneste exotismul decolteului amplu. Maini iscusite modeleaza materialul moale in falduri cu miscari voluptoase, imbracandu-te pentru o seara de poveste. Fibrele fine imbratiseaza formele, descriind versuri la fiecare pas. Rochia completeaza si defineste femeia, lasand in urma amintirea unei prezente inimitabile.

Rochie rosie eleganta cu cordon
Rochie rosie eleganta cu cordon

Silueta sinuoasa este celebrata de rochia-halat cu funda la talie, de un rosu regal. Talia accentuata defineste o anatomie hiper-feminina, aproape cinematografica. Rochia midi eleganta descrie un vals senzual, miscandu-si armonios pliurile in ritmul unei muzici nevazute. Contururile moi sunt adorate de materialul somptuos si aparitia statuara condimenteaza incaperea cu mister si fascinatie.

Pin It