Colectia POEMA primavara-vara 2021 descrie perfect expresia “joie de vivre” : bucuria si exuberanta culorii, jocul contrastelor, splendoarea imprimeurilor, placerea de a purta materiale fine, dinamica si fluiditatea formelor. Popularitatea imprimeurilor florale, romantice si foarte femine, este exploatata pana la sublim. Flora a fost mereu inspiratie pentru designerii de pretutindeni, dand frau liber creativitatii acestora si incantandu-ne simturile. Am selectat pentru tine cele mai frumoase piese cu motive din natura, perfecte pentru a te binedispune. Lasa hainele sa vorbeasca despre un nou inceput!

 

SIMFONIA FLORILOR

Rochie midi evazata cu curea si imprimeu
Rochie midi evazata cu imprimeu si curea fina

POEMA iti propune o rochie midi evazata inspirata din flora, cusuta cu grija din tesatura matasoasa placuta la atingete si avand o linie clos romantica si confortabila. Culoarea vesela si imprimeul de efect o transforma in favorita primaverii. Danseaza in jurul corpului la fiecare pas, sugerand energia si luminozitatea primaverii. Asociaz-o cu o pereche de botine albe pentru un contrast deosebit.

Rochie din satin cu croi babydoll
Rochie din satin cu croi babydoll

Nelipsit de pe podiumuri in orice sezon, imprimeul floral domina primavara-vara 2021 prin carisma fara varsta si incredibila sa versatilitate. Are magnetism, senzualitate si candoare in acelasi timp, indiferent de piesa pe care o descrie. O rochie babydoll este o aparitie foarte sic printre modelele clasice. Tinereasca, carismatica, e perfecta pentru o Lolita moderna care adora ineditul si antonimele – ce-ai spune sa o combini cu o pereche de bocanci cool?

Rochie babydoll cu flori albe
Rochie babydoll cu flori albe

Rochiile mini sunt o declaratie de spirit mereu tanar. Jucause si atragatoare, nu puteau lipsi nici din aceasta colectie. Verdele olive pune in valoare florile albe incantatoare si gulerul college. Printurile sunt in mare voga, trebuie doar sa iti alegi motivele preferate si sa te bucuri de complimente. Lungimea temerara pune in evidenta picioarele alaturi de botinele lejere cu toc mic.

Rochie casual evazata cu flori si cordon
Rochie casual evazata cu flori si cordon

Notele moderne se imbina minunat cu cele clasice. Decolteul la baza gatului si lungimea midi vin sa completeze perfect motivele florale, delicate si boeme. Ofera cea mai buna versiune a ta alegand rochii casual de efect. La o plimbare cu prietenele sau chiar la un eveniment de zi, vei arata minunat. Iti bucura simturile si te evidentiaza, conturand o aparitie cu personalitate.

Bluza din satin cu imprimeu floral
Bluza din satin cu imprimeu floral

O bluza din satin nu este obligatoriu destinata tinutelor de seara. Nu tesatura da directia, ci dezinvoltura cu care porti haina. Vei adora acest model matasos cu flori mari. Chiar si la birou, atunci cand codul vestimentar permite, poti sa animi galeria de tinute office mixand elementele clasice, in culori inchise, cu cele intr-o nota proaspata. Iesi din tipare cu bluza mustar imprimata, e reconfortant.

Rochie de zi cu print botanic
Rochie de zi cu print botanic

Intampina primavara cu rochii superbe. Acest model 3/4 este suficient de lejer pentru a permite libertate de miscare, mixand confortul cu aspectul deosebit. E important sa te simti bine in ceea ce imbraci, sa te bucuri de fiecare detaliu – croiala fluida cu falduri bogate, tesatura placuta, contrastul imprimeului, aerul retro sic, silueta rafinata si tinereasca pe care o contureaza.

Rochie lejera cu flori
Rochie lejera cu flori

Mult timp eficientizarea garderobei a pus accent pe piesele uni, cu croieli clasice, usor de abordat si mixat intre ele. Insa moda si-ar pierde latura creativa daca ne-am rezuma la hainele esentiale. Tendintele sezonului pun accent pe individualitate si libertate de exprimare. E momentul sa te bucuri de culoare si de abundenta printurilor. Incepe sa condimentezi garderoba cu o rochie babydoll multicolora.

 

Pin It