Daca alte imprimeuri sunt emblematice pentru un anumit sezon, bulinele au farmec indiferent de moment. Mai ales atunci cand vin intr-un contrast clasic, alb-negru, aportul lor in garderoba feminina este semnificativ. Sunt vesele, dinamice, captivante, avantajeaza orice silueta – spre deosebire de dungi, unde alegerea este problematica, cu bulinele nu poti da gres, independent de conformatie. Minimaliste sau supradimensionate, aceste motive geometrice distractive pun moda strazii in miscare. Imbina armonios note romantice, un vibe retro, cu accente moderne. Dintre toate printurile, la acesta ne intoarcem de fiecare data cu acelasi entuziasm. Stilistul POEMA a selectat pentru tine cateva piese must-have din colectia de primavara, de care te vei indragosti cu siguranta la prima vedere.

Rochii si bluze cu buline must-have

Rochie cu buline si guler alb
Rochie cu buline si guler alb

Ideea de miscare porneste de la jocul in care sunt antrenate faldurile rochiei babydoll, datorita volumului si tesaturii usoare, si se continua cu geometria vesela intr-un contrast clasic. Nu isi va pierde farmecul nici in sezoanele urmatoare, melanjul cromatic fiind unul fara varsta. Romantic si foarte feminin, imprimeul polka dots cucereste privirile oriunde te-ai afla. Esti gata de o noua aventura?

Bluza cu buline si pliuri decorative
Bluza cu buline si pliuri decorative

Tendintele sezonului pun accent pe individualitate si libertate de exprimare. E momentul sa te bucuri de abundenta printurilor, experimentand nenumarate combinatii. Cine nu iubeste bulinele? Intampina primavara cu o bluza superba cu motive geometrice si pliuri decorative. E suficient de “cuminte” chiar si pentru cele mai putin indraznete, dar in acelasi timp iese din sfera prozaicului.

Rochie midi din satin cu buline
Rochie midi din satin cu buline

Picourile raman foarte populare si sunt o alternativa cool cand vrei sa dai un suflu nou garderobei minimaliste. Suficient de discrete si totusi remarcabile, inveselesc o rochie midi cu maneci lungi si cordon. Culoarea din sfera conservatoare primeste o nota moderna prin motivele albe. Rochia poate completa frumos look-ul de zi cu zi, chiar si la birou – atunci cand codul vestimentar de la munca nu este strict.

Bluza cu anchior si pliuri la umeri
Bluza cu anchior si pliuri la umeri

Contrastul nu fura din eleganta degajata a liniei, asa cum ar fi facut-o tonurile bogate. Bluza casual se remarca fara artificii elaborate. Armonia designului nu este eclipsata de expresivitatea printului, dupa cum printul boem nu umbreste forma altfel clasica. Poti duce tinuta spre acel sic frantuzesc cu o fusta neagra plisata si o bereta din piele. Estetica este unitara, fireasca.

Bluza office alba cu buline mici
Bluza office alba cu buline mici

Iti doresti bluze office in tendinte? Atunci trebuie sa ai acest model superb din material fin, cu mansete elegante si micro-buline. Primeaza latura sa estetica, fara a bagateliza confortul. Iti bucura simturile si te evidentiaza, conturand o aparitie cu personalitate. Acolo unde linia hainei nu epateaza, te impresioneaza detaliile. Modul cum se simte pe piele este la fel de important ca designul.

Rochie cu print geometric si curea
Rochie cu print geometric si curea

Acest imprimeu cameleonic dispus intr-un contrast clasic este deopotriva vintage si avangardist, elegant dar si jucaus, spectaculos si totusi abordabil in orice context. Bulinele adauga buna-dispozitie si consistenta garderobei esentiale. Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa-ti explorezi fiecare latura a personalitatii pentru a te reinventa.

Bluza de primavara cu buline albe
Bluza de primavara cu buline albe

Daca ti se pare epuizant sa tii pasul cu tendintele, bulinele sunt trucul stilistic prin care ramai mereu la moda. Ca si imprimeul floral, vor avea in fiecare an aparitii pe catwalk si in moda strazii. Nu exista varsta la care sa nu te bucuri de efectul lor in garderoba si stare de spirit. Arata la fel de bine cu o fusta conica sau pantaloni office, dar si cu jeansii tai preferati. Tu alegi directia, ele se transforma in orice iti doresti.

Pin It