Condimenteaza-ti garderoba cu imprimeuri superbe: paisley, motive florale, animal print, dungi si buline vesele. Cromatica incantatoare este asociata cu grija pentru forma si calitate, compunand piese deosebite. Tesaturile placute la atingere si detaliile de efect – funde, pliuri decorative, volane ample, gulere si maneci spectaculoase – vin sa completeze sarmul colectiei, transformand fiecare piesa in must have fara varsta. Culori bogate si printuri de efect? Reinventeaza-te alegand modelul preferat.

Flower power

Rochie rosie din satin cu motive florale
Rochie rosie din satin cu motive florale

Exista un echilibru intre basic si elaborat, astfel incat fiecare femeie sa isi poata alege ceea ce o reprezinta, in functie de moment. O rochie rosie cu flori albe imbina aerul pretios al satinului cu romantismul croielii si silueta fresh, tinereasca. Supradimensionarea tipica tesaturilor vaporoase este inlocuita cu abundenta micro-florilor contrastante. Mergi pe un look autentic cu cizme sau bocanci si aparitia inedita va avea impact.

Versatilitatea florilor le face purtabile oricand, oriunde. Au avantajul de a fi atemporale. Tendintele pot fi costisitoare si, pentru a evita sa investesti in multe piese in fiecare sezon, este esential sa alegi lucruri la care nu va trebui sa renunti in urmatorul. Daca in privinta croielii si volumelor nu iti place sa experimentezi prea mult, motivele botanice sunt exact doza de savoare pe care trebuie sa o adaugi fara teama desuetului, cu fiecare prilej.

 

Totul despre Paisley

Rochie scurta cu imprimeu Paisley
Rochie scurta cu imprimeu Paisley

Un amestec de retro si modern, Paisley este pus in valoare prin conturarea unor figuri boeme, cu croieli bogate, din materiale a caror fluiditate si textura matasoasa continua ideea de miscare. Rochiile mini, midi si lungi subliniaza feminitatea si o pun in cea mai buna lumina. Poarta-le ca atare, ultra lejere, sau accesorizeaza-le cu centuri interesante, marcand talia. Sunt perfecte pentru a descrie temperamentala toamna, surprinzandu-i expresivitatea si profunzimea dupa-amiezelor de cupru.

Rochie lunga din satin imprimat
Rochie lunga din satin imprimat

 Satinul imprimat nu mai este de mult doar apanajul verii, fiind minunat si pentru a desavarsi tabloul autumnal. Predomina manecile bufante, umerii structurati, volanele dinamice, gulerele Perkins sau incretite. Capteaza atentia fara efort si dau o nota chic, indiferent de stilul abordat. Cand vorbim de trucuri de croiala emblematice, haina este fie mai mult decat un simplu capriciu al modei. Astfel de modele spectaculoase devin cu usurinta favoritele garderobei.

 

Animal print mania

Rochie petrecuta animal print
Rochie petrecuta animal print

In anii ’40, Dior transforma imprimeul in paradox, este maximalist si neutru in acelasi timp. Femei din lumea intreaga se lasa atrase de la traditionalism la spectaculos, hainele cu motive jungle permitandu-le metamorfoza de la ingenuu la exotic si senzual. De un magnetism incontestabil, aceste piese nu pot fi usor uitate. Un melanj de gratie si forta, sunt reeditate constant in noi si noi maniere, reusind sa cucereasca scena modei de fiecare data. Imitatia naturii a generat intotdeauna pattern-uri fascinante.

Bluza matasoasa cu print zebra
Bluza matasoasa cu print zebra

Tesatura imprimata are atitudine si adancime, fibrele fine permitand bluzei alunecari sinuoase si o senzualitate aparte. Contrastul intre aspectul luxuriant si aventuros al satinului zebra si croiul curat, fara alte artificii, o face incredibil de versatila. Arata fabulos cu minimum de efort, transformand o compozitie simpla intr-o aparitie stilata. Daca iti place jocul basic-statement, poart-o cu o pereche de pantaloni tigareta, dintr-o tesatura cu structura.

 

Trend alert: buline

Bluza lejera de toamna cu buline
Bluza lejera de toamna cu buline

Acest imprimeu cameleonic dispus intr-un contrast clasic este deopotriva vintage si avangardist, elegant dar si jucaus, spectaculos si totusi abordabil in orice context. Bulinele adauga buna-dispozitie si consistenta garderobei esentiale. Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa-ti explorezi fiecare latura a personalitatii pentru a te reinventa. Chiar daca pornesti de la aceleasi idei de baza si te inspiri din tendinte, nu inseamna ca rezultatul va fi unul lipsit de unicitate. Bluza cu buline este alta cu fiecare purtatoare si fiecare ocazie. 

 

Atractia abstractului

Rochie midi cu maneci lungi si volan
Rochie midi cu maneci lungi si volan

Ce-ai spune de o rochie midi cu volan care da un vibe nou colectiei tale de rochii evazate? Croiala apreciaza anatomia purtatoarei intr-un mod mai subtil decat piesele stretch, conturand o feminitate mai putin ostentativa. Desigur, talia marcata prin curea subliniaza ideea de clepsidra, insa linia generala este una relaxata. Manecile sunt lungi, cu volum usor, designerul dorindu-si sa bucure privirea si sa investeasca cu utilitate deopotriva. Este minunata pentru o dupa-amiaza de toamna, cu o pereche de ciocate.

 

Pin It