In 1900, creatorul francez Paul Poiret gandeste o colectie sublima si revolutionara, compusa din pijamale de matase destinate inclusiv iesirilor in public. “Pijamaua nu mai este o noutate amuzanta in dormitor, ci o chestiune de intensa importanta. E o parte esentiala a garderobei femeii inteligente”. Hainele rezervate spatiului personal sunt poeme ale confortului, transformand intimitatea intr-o galerie de emotie si culoare. Daruieste-ti bucuria lenjeriei expresive, care te poarta intr-un recital al simturilor, si indrazneste sa transformi dezabieurile in componente remarcabile si functionale ale unei tinute de zi. 

Lenjeria, de la senzualitate la functional

Pantaloni cu talie inalta si top cu picouri
Pantaloni cu talie inalta si top cu picouri

Alege-ti maioul din satin preferat si transforma-l intr-o experienta aparte. Modul firesc in care se aseaza si savoarea materialului te vor face sa te indragostesti iremediabil. Este luxul accesibil pe care il meriti si ti-l poti permite. Lenjeria este legatura senzuala a fiecareia dintre noi cu corpul ei. Este in primul rand un produs de moda, senzual, sofisticat si trendy, nu numai un produs functional. Un ansamblu de vara cu pantaloni albi cu talie inalta si top spaghetti cu buline roz se distinge printr-o sensibilitate speciala, stil fara varsta si rafinament abordabil. Lasa-ti imaginatia sa exploreze, filtrand tendintele pentru a aprecia confortul sic care te defineste si te pune in cea mai buna lumina, chiar atunci cand nu esti privita.

Outfit de vara cu pantaloni din in si top satinat
Outfit de vara cu pantaloni din in si top satinat

O pereche de pantaloni scurti cu buzunare si un sacou mint lejer contureaza o aparitie cool pentru o plimbare sau o iesire cu prietenele. Inul subtire si racoros este perfect pentru sezonul cald. Un top lejer cu bretele subtiri si aplicatie in contrast este amestecul ideal intre eleganta abordabila si sex-appeal. Diafan si lejer, abia astepti sa il porti. Detaliile reusesc intotdeauna sa intensifice fondul, conferindu-i un farmec aparte. Silueta gratioasa transpare prin elementele inspirate din lenjeria frantuzeasca. Senzualitatea nu consta in excese, ci in arta de gusta placerea simturilor.  Originalitatea designului, imbinarea perfecta a texturilor si detaliilor conturează savoir-faire-ul unui look aparte. 

Fusta mini pastel si maiou din satin
Fusta mini pastel si maiou din satin

Decolteul anchior cu dantela neagra atrage atentia asupra zonei bustului, in timp ce fusta scurta roz pudra pune in valoare picioarele intr-o maniera jucausa. Acest set uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, materialele alese pentru aceste piese indoors-to-outdoors au supletea si imponderabilitatea norilor. Poarta ce simti, asa cum simti. Exprima-te liber prin fiecare alegere pe care o faci, descopera-te si pune-te in valoare. Este timpul sa experimentezi. Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar un outfit senzational iti anima nu doar garderoba, ci si dispozitia.

Mix de birou cu top matasos
Mix de birou cu top matasos

Imbracamintea de interior este usor transformabila. De ce nu, chiar si pentru un ansamblu de birou. Totul tine de atitudinea purtatoarei. Adauga o pereche de pantaloni tigareta, un sacou neutru si o esarfa cu imprimeu interesant. Satinul si matasea stiu ce coarda sa atinga. Sunt ca un chevalet pe care pasiunea fara margini a designerului picteaza ideile si trairile lui, incercand sa dea viata diferitelor personalitati. El isi alege cu grija forma ideala, rigoarea cusaturilor si paleta care pune in evidenta modelul, sperand ca undeva, o femeie este incantata de ceea ce imbraca. Exista foarte putine bucurii comparabile cu satisfactia de a fi intuit si intruchipat ceea ce isi doresc clientele.

Top cu bordura din dantela si pantaloni tigareta
Top cu bordura din dantela si pantaloni tigareta

Inspirate dintr-o poveste, piesele Homewear spun la randul lor una. Hainele se simt la fel de bine cum arata. Fie ca e o afacere de budoar sau o recompensa fara un motiv special, o lenjerie atragatoare iti va imbunatati negresit starea de spirit. Ziua sau seara, combina inedit satinul si dantela cu o pereche de pantaloni conici casual si sandale minimaliste. Rezultatul chic si degajat te va incanta.

1 Comment

  1. PerfectBeauty

    Sunt frumoase toate vestimentatiile, scot in evidenta formele si se aseaza bine pe corp. Multumim!

Pin It