Gandita sa rezoneze in simturile purtatoarei si sa se imprime in memoria privitorului, colectia POEMA primavara-vara 2022 are drept barometru un ansamblu complex: sofisticarea celei care se va regasi in piesele create, particularitatile mediului socio-cultural, pasiunea pentru frumos in esenta sa, influente din arta. Fiecare haina reda armonia intre arhitectura tiparului, bucuria culorii si fascinatia sunetului – miscarea melodioasa si eleganta descrisa de tesaturile suple incanta la fiecare pas.

Imprimeuri multicolore, de pe catwalk pe strazile insorite

Rochie dreapta cu motive multicolore
Rochie dreapta cu motive multicolore

Fucsia este una dintre cele mai vizibile culori ale spectrului. Exuberanta si pasionala, culoarea in speta acapareaza orice context. Stilistul POEMA iti propune sa imbraci o rochie de primavara super lejera, numai buna pentru o plimbare. Imprimeul multicolor va atrage negresit complimente, alaturi de forma confortabila si materialul matasos foarte placut. Adauga un sacou asortat si pantofi nude. Culori indraznete, croieli ultra feminine si lejere si tesaturi vaporoase – fa cunostinta cu look-ul perfect.

Rochie lejera cu imprimeu multicolor
Rochie lejera cu imprimeu multicolor

Un amestec de proaspat si modern, acest model este pus in valoare de materialul fluid a carui textura matasoasa continua delicatetea primaverii. Vei adora aceasta reinterpretare a clasice rochii lungi intr-o maniera super feminina: o forma indulcita care accentueaza silueta daca adaugi o centura, guler mic aplicat, maneci bufante si volan la baza. Rochiile maxi inflorate iti intineresc selectia si dau un plus de eleganta tinutelor tale. Sunt perfecte pentru a descrie exuberanta unui nou inceput. Te poti bucura de ea si vara, cu acelasi efect carismatic asupra privitorilor.

Rochie mini cu fenta la decolteu
Rochie mini cu fenta la decolteu

E important sa te simti bine in ceea ce imbraci, sa te bucuri de fiecare detaliu – croiala fluida cu fenta ascunsa in pliu, tesatura placuta, contrastul imprimeului, silueta rafinata si tinereasca pe care o contureaza. Este acea piesa pe care tinzi sa o alegi de fiecare data. Satinul imprimat nu mai este de mult doar apanajul verii, fiind minunat pentru a desavarsi colectiile fiecarui sezon. Vino in magazinele noastre sau viziteaza-ne in online si lasa-te sedusa de piese must-have, gata de purtat in tinute super sic. Accesorizeaza si bucura-te de fiecare iesire!

Printuri florale vesele si luminoase

Rochie clos cu motive florale
Rochie clos cu motive florale

Silueta tinereasca este amplificata de exotismul imprimeului mango, aparitia incantand deopotriva pe plaje de poveste si in griul oraselor. Inspira-te si modeleaza-ti alegerile incat sa se suprapuna personalitatii tale. Variatiile de galben vorbesc despre optimism si spirit de aventura, sunt solare si pline de viata. Scopul primordial al modei este exprimarea pasiunii pentru culori, linii, curbe si unghiuri, materializand bucuria de a descoperi combinatii interesante, in care sa transpui emotie si imaginatie.

Rochie din satin cu imprimeu floral
Rochie din satin cu imprimeu floral

Exuberante, feminine si romantice, imprimeurile florale fac senzatie in fiecare sezon. De la pasteluri delicate la melanjuri vibrante, pline de personalitate, rochiile din colectia de primavara-vara 2022 te vor cuceri iremediabil. Moda va avea intotdeauna o relatie speciala cu motivele inspirate din natura. E o bucurie sa le privesti si sa le porti, le vei adora energia si versatilitatea. Culoarea vesela si imprimeul de efect o transforma in favorita primaverii. Satinul de culoarea untului cu flori mici danseaza in jurul corpului la fiecare pas, in ton cu energia si luminozitatea anotimpului. Nu te poti satura sa o privesti, emanana senzualitate si candoare in acelasi timp.

Ne era dor de buline

Rochie lunga cu umeri supradimensionati
Rochie lunga cu umeri supradimensionati

Polka dots sunt emblema galeriei de printuri, ramanand la fel de dorite cu trecerea timpului. Omniprezente pe scena modei, adorate de femeile de toate varstele, au un farmec atemporal incontestabil. Rochia lunga cu croi drept si perne oversize la umeri este caracterizata de prospetime si dinamica, putand fi considerata un atuu universal. Bulinele inveselesc chiar si o garderoba conservatoare, axata pe modele simple. Grafica alb-negru permite inserarea lor in orice exercitiu stilistic, adaugand personalitate aparitiei. Desigur, perenitatea piesei este potentata si de designul flatant, care subliniaza finetea taliei in contrast cu umerii statement.

Rochie lejera cu buline alb-negru
Rochie lejera cu buline alb-negru

Acest imprimeu cameleonic dispus intr-un contrast clasic este deopotriva vintage si avangardist, elegant dar si jucaus, spectaculos si totusi abordabil in orice context – motivele geometrice incanta in aceeasi masura pe o rochie comoda de zi ori pe rochii spectaculoase de seara. Sferele raman populare chiar daca tendintele aduc in prim-plan variatii de dimensiune, texturi, cromatica. Daca preferi o estetica traditionala, investeste intr-un model cu o linie curata, lejera, cu umeri supradimensionati in stil retro.  Este exact cat trebuie pentru a fi senzuala si feminina intr-o nota romantica.

Animal print, motivul iconic

Rochie conica eleganta cu bretele
Rochie conica eleganta cu bretele

Este uluitoare abilitatea imprimeului animalier de a se transforma pentru a reveni constant in atentie. Nenumaratele sale fatete transced timpul si se intiparesc in dictionarul stilului urban al femeilor de toate varstele, indiferent de preferintele vestimentare. Schimba registrul obisnuit incercand o combinatie super sexy: croiala clepsidra, cu decolteu inima in stil pin-up, si faimoasele pete jungle. Aceasta rochie acapareaza cu usurinta atentia, flatand silueta si punandu-te in valoare. Femeile isi doresc sa arate si sa se simta speciale, independent de un eveniment memorabil. Nimic nu se compara cu placerea de a purta haine frumoase, care te pun in valoare.

Rochie bodycon cu curea
Rochie bodycon cu curea

Leopardul este imprimeul paradox, maximalist si neutru in acelasi timp. Femei din lumea intreaga se lasa atrase de farmecul lui peren. O rochie conica midi este condimentul garderobei de sezon. Tesatura imprimata are atitudine si adancime, e o declaratie de stil la fiecare pas. Arata fabulos cu minimum de efort, transformand o iesire simpla intr-o aparitie stilata. Tendintele pot fi costisitoare si, pentru a evita sa investesti in multe piese in fiecare sezon, este esential sa alegi lucruri la care nu va trebui sa renunti in urmatorul. Aceasta rochie este cea mai buna alegere pentru a te asigura ca ai piese statement care nu se demodeaza. Centura cu catarama bijuterie face senzatie.

Pin It