Dopamine dressing este un trend care merge dincolo de haine, conectand estetica si starea de bine. Da, minimalismul este solutia unei garderobe versatile, in care sa nu investesti prea mult, dar atunci unde mai este distractia in fiecare sezon? Ai deja piesele-cheie salvatoare, e timpul sa adaugi culoare. Tinutele vibrante sunt din nou in lumina reflectoarelor, pe podiumuri si dincolo de ele. Importanta lor in cotidian nu tine de frivolitate, te imbraci colorat pentru propria placere, pentru un boost de energie, motivatie si buna dispozitie. Recompenseaza-te cu cele mai frumoase piese in nuante vii. Avem cu totii nevoie de ocazii sa zambim dupa aceasta perioada dificila. Incepe schimbarea cu lucrurile simple.

Fucsia, infuzia de dopamina din dressing

Pantaloni fucsia si sacou lung
Pantaloni fucsia si sacou lung

Primavara aceasta alege un costum fucsia, confortabil si super sic. Mergi pe un design clasic, flatant, cu pantaloni conici cu talie inalta si un blazer lung cu nasturi metalici. Il poti purta atat la birou cat si in timpul liber, adaptandu-se cu usurinta contextului. Vrei sa fii sexy? Adauga un top alb cu cupe, pentru un contrast de stiluri si un aspect sofisticat. Tonul bogat e o bucurie, nu vei trece neobservata.

Sacou fucsia cu revere crestate
Sacou fucsia cu revere crestate

Sunt departe zilele cand blazerul era destinat exclusiv vestimentatiei clasice, iar garderoba era sectionata in tinute office si cele destinate timpului liber. Dincolo de tendinte, utilitatea piesei este cea care dicteaza importanta achizitiei. Daca dress code-ul obisnuit te face sa alegi negru, alb, gri, bleumarin, acum vei capta privirile purtand fucsia. Aparent mai dificil de combinat, te va surprinde cat de firesc il poti insera in alegerile zilnice si cate complimente vei primi datorita lui.

Salopeta eleganta cu fermoar si centura
Salopeta eleganta cu fermoar si centura

Intra in atmosfera de sarbatoare cu o salopeta splendida fucsia, cu croi evazat si centura, al carei aer pretios e dat de linia impecabila. Decolteul cu fenta ajustabila capteaza privirile si vorbeste despre o femeie sigura pe sine, capabila sa savureze efectul hainelor extravagante. Tinuta este finisata cu o centura asortata. Nu este nimic mai senzual ca o talie pusa in valoare. Manecile fluture surprind placut.

Pariaza pe verde crud!

Pantaloni verzi cu talie inalta
Pantaloni verzi cu talie inalta

O pereche de pantaloni conici trece cu gratie de la tendinta la stil perenial. Piesele care se simt la fel de bine precum arata sunt mai mult decat haine la moda, te vei bucura de versatilitatea lor si peste ani. Chiar daca garderoba ta obisnuita este fundamentata pe pantaloni in culori inchise, nu inseamna ca nu poti adauga uneori ceva nou. Primavara este ocazia perfecta sa porti verde crud. Incearca un color block vesel cu bluze si topuri roz.

Rochie eleganta bodycon asimetrica
Rochie eleganta bodycon asimetrica

Fie ca vei merge la o petrecere sau pur si simplu vrei sa iti imbogatesti garderoba eleganta, POEMA iti propune o rochie mulata verde intens, sexy si pretioasa, cu care vei impresiona negresit. Este prilejul perfect sa cumperi acea piesa fabuloasa pe care ti-o doreai de mult in garderoba. Cu o arhitectura superba, cu fronseuri si asimetrie, va face senzatie. Adauga pantofi spectaculosi si te vei simti minunat intreaga seara. Rafinamentul este redefinit intr-o nota moderna.

Costum casual verde cu pantaloni conici
Costum casual verde cu pantaloni conici

Un costum verde iti da o stare de bine si inveseleste atmosfera. Stilul inseamna in primul rand atitudine, apoi inovatie. Rozul fucsia da un suflu nou segmentului basic. Deux-pieces-ul este potrivit atat la birou, cat si dincolo de el. Te simti confortabil in orice moment si ii poti asorta cu o multime de bluze. Pantalonii sunt fundamentali in istoria modei, avand accesibilitate si o carisma ce nu tin cont de dispozitiile sezonului.

Nu uita de bleu

Rochie sacou cu doua randuri de nasturi
Rochie sacou cu doua randuri de nasturi

Stim ca adori sa fii la moda si sa experimentezi aparitii demne de invidiat. O rochie sacou bleu este deosebita in colectia ta. Daca te-ai plictisit de aceleasi cateva modele de rochii de zi populare, aceasta este alegerea perfecta. Probeaz-o si indragosteste-te de eleganta ei, de forma impecabila, de starea de bine pe care ti-o ofera un lucru frumos. Dupa aceasta perioada dificila, meriti sa redescoperi placerea de a purta tinute super sic.

Bluza bleu cu pliuri la decolteu
Bluza bleu cu pliuri la decolteu

Scena modei este intotdeauna cucerita de nuante vesele, invitand la evadare din cotidian si promovand un spirit liber. Bleu genereaza interes vizual in orice context. Culorile comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie plina de viata. Este perfect pentru a reda optimismul renasterii naturii, te incarca cu energie si buna dispozitie. Lumina, vitalitate, bucuria de a trai, atat de multe regasim intr-o piesa colorata.

Oranj si mango, soare in garderoba

Rochie de ocazie cu fronseuri
Rochie de ocazie cu fronseuri

Sa fii sexy e o stare de spirit. Atitudinea face intotdeauna diferenta, iar maturitatea stilistica presupune sa te imbraci asumat. Fa-ti curaj sa porti acea rochie super sic si senzuala pe care ti-o doreai de mult. Iubeste-ti corpul si simte-te minunat. Complimentele nu vor intarzia sa apara. Ne plac culorile tari si detaliile suprinzatoare. Ne iubim asa cum suntem. Increderea in sine e cea mai atragatoare trasatura.

Rochie mini eleganta mango
Rochie mini eleganta mango

Fiecare petrecere e un prilej sa iti exprimi stilul si sa fii in centrul atentiei. Noul sezon da startul evenimentelor. Stim, ti-a fost dor sa te imbraci elegant. Obtine look-ul potrivit si straluceste in momentele speciale.  Simte-te plina de incredere si stil si pune-ti formele in cea mai buna lumina. Fii sufletul petrecerii si ia-ti cele mai cool haine la cele mai bune preturi. Pregateste-te pentru distractie chiar acum.

Pin It