Primavara aceasta readuce in prim-plan un trend pentru starea de bine, in care culorile vibrante se combina fara reguli in mixuri efervescente, singurul arbitru fiind creativitatea si stilul personal. Poarta tot ceea ce doresti, fara teama! Imbraca-te pentru propria placere in fiecare zi, nimic nu mai este tabu. Tonurile-dopamina te incarca cu energie pozitiva si te provoaca sa zambesti. Nu stii ce sa adaugi in wishlist? Tot ce te face fericita. Cromatica si jocurile ei fac diferenta intre garderoba sigura, construita pe tipare clasice, si cea fun, prin care te exprimi liber si experimentezi nemasurat. Nu esti pregatita sa renunti la versatilele neutre? Nu-i nimic, poti incepe prin a introduce o singura culoare puternica in tinute – un blazer, o poseta sic, o pereche de sandale neon ori ochelari de soare “candy”.

Culori pentru starea de bine

Rochie mango si blazer fucsia
Rochie mango si blazer fucsia

Cel mai HOT trend al momentului e gata sa te cucereasca si sa-ti anime garderoba de primavara-vara! Explozia de culori nu e doar un exercitiu de stil spectaculos, ci si cel mai usor mod de a transforma o zi obisnuita intr-una minunata. Fucsia si galben mango? Acum da! Nu e deloc dificil sa le combini. Joaca-te cu nuante intense asa cum simti, pentru un boost de energie vizibila si buna dispozitie.

Pantaloni conici cu centura si top cu volane
Pantaloni conici cu centura si top cu volane

Cel mai important lucru atunci cand experimentezi este asumarea. Nu purta ceva doar pentru a fi in tendinte, ci adapteaza-l stilului personal incat sa te reprezinte si sa nu te copleseasca. Lasa-ti imaginatia sa creeze combinatii inedite si bucura-te de ele. Ceea ce conteaza este starea ta de spirit, felul in care culorile isi pun amprenta dincolo de estetica. Ai o zi grea? Imbraca-te incat s-o condimentezi.

Fusta cu fald si sacou verde
Fusta cu fald si sacou verde

Verde crud si fucsia compun una din combinatiile-vedeta ale acestui sezon. Ambele au forta si dinamica si au mereu ceva de spus. O personalitate puternica va adora forta acestui melanj si iesirea din monotonie. Te simti ca intr-un magazin de dulciuri si vrei sa incerci tot. Cromatica acestei primaveri e revansa contra unei perioade dificile, in care ne-a fost greu sa ne pastram optimismul si sa ne bucuram de viata ca de obicei. E timpul sa revenim la normal. Hai sa incepem cu o schimbare in dressing.

Indrazneste sa atragi atentia

Rochie portocalie cu drapaj
Rochie portocalie cu drapaj

O rochie portocalie cu drapaj este remediul impotriva plictiselii vestimentare. A devenit o rutina sa te imbraci dimineata? De ce sa nu regasesti entuziasmul de a jongla cu forme, texturi si culori? Mizeaza pe expresivitate, pe combinatii tari ideale pentru a destinde griul urban si a-ti da o stare de bine. Indrazneste sa fii altfel si incepe ziua cu un boost de energie si buna dispozitie. Inspira-te din efervescenta vizuala propusa si descopera piese pline de personalitate.

Pantaloni bleu si bluza cu peplum
Pantaloni bleu si bluza cu peplum

 Da frau liber imaginatiei si exprima-te asa cum iti doresti prin culori tari, vibrante, cu care te vei remarca negresit. Tendintele ne pun uneori in dificultate, mai ales atunci cand nu se potrivesc stilului nostru. Cromatica puternica este, insa, un trend pe care trebuie sa il incerci macar o data. Descopera piesele in tonuri de efect din noua colectie POEMA si contureaza tinute demne de catwalk. Cu siguranta complimentele nu vor intarzia sa apara. Moda trebuie sa fie distractiva.

Top cu cupe, sacou si pantaloni cu nasture
Top cu cupe, sacou si pantaloni cu nasture

Primavara in lumea modei inseamna invariabil o explozie de culoare. Lasa-te cucerita de ea si vei arata superb chiar si fara sa te straduiesti prea mult in privinta machiajului si coafurii, hainele in sine fiind suficiente pentru a atrage complimentele. Pe langa energia debordanta, acestea confera luminozitate pielii si imbunatatesc instantaneu dispozitia. Putem da frau liber imaginatiei, experimentand adevarate manifeste cromatice care aduc vibe-ul vacantelor in peisajul urban.

Tonuri vibrante pentru o primavara sic

Sacou coral si fusta cu buzunare
Sacou coral si fusta cu buzunare

Rosu este una dintre cele mai vizibile culori ale spectrului. Exuberant si pasional, acapareaza orice context si iti induce vibe-ul de vacanta. Incearca un ansamblu all red, variind putin cu ajutorul unei esarfe florale si al posetei. Tinuta intensa si piesele sic vor atrage negresit complimente. Fii in centrul atentiei si ia-ti cele mai cool haine la cele mai bune preturi. Pregateste-te pentru distractie chiar acum.

Rochie scurta si sacou coral
Rochie scurta si sacou coral

Stilul inseamna mai mult decat alegeri sigure, unde hainele sunt simple tesaturi ce compun un tot regulamentar. Scopul sau primordial este exprimarea pasiunii pentru culori, linii, curbe si unghiuri, materializand bucuria de a descoperi combinatii interesante, in care sa transpui emotie si imaginatie. Tinutele vibrante sunt din nou in lumina reflectoarelor, pe podiumuri si dincolo de ele.

Sacou roz cu un nasture
Sacou roz cu un nasture

Sa fii sexy e o stare de spirit. Atitudinea face intotdeauna diferenta, iar maturitatea stilistica presupune sa te imbraci asumat.  Hainele nascute din pasiune pentru frumos imbina calitatea cu prospetimea formelor. Intriga si atrag, trecerea lor miscand fara efort privitorul. Colorimetria este un joc pe care nu trebuie sa il stapanesti, fiind suficient sa il simti. Roz si rosu sunt acum permise, ba chiar indicate.

Color-block, trendul care anima garderoba

Fusta mini portocalie si bluza din sifon
Fusta mini portocalie si bluza din sifon

Fiecare culoare vine bine si avantajeaza in stilul ei. Abordeaza-le fara constrangeri, azi e despre tine si atat. Despre pasiunile tale, ce te face sa zambesti, ce iti ridica moralul intr-o zi proasta. Tinutele color-block au un farmec aparte si te individualizeaza in street style. Oamenii tind sa se imbrace practic si atat, uitand ca hainele nu mai sunt de mult un simplu acoperamant. Trebuie sa ne bucuram de lucrurile marunte, e simplu sa incepi cu ceea ce ai in dulap.

Rochie bleu mini si blazer portocaliu
Rochie bleu mini si blazer portocaliu

Orange-ul saturat si luminos este culoarea fericirii, crescand nivelul serotoninei. Emana optimism si spirit de aventura, reusind sa inveseleasca chiar si zilele mohorate. Potenteaza-l cu un alt ton vesel, bleu ciel, si efectul pozitiv asupra starii de spirit este garantat. Rochia mini ramane mereu la moda si se adapteaza usor de la iesiri la petreceri, in functie de accesorizare. Adauga o geanta vesela pentru a finisa look-ul.

Pantaloni cu talie inalta si sacou cu nasture perla
Pantaloni cu talie inalta si sacou cu nasture perla

Portocaliul electrizeaza simturile, exprimand entuziasm si vitalitate. Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar o piesa in culoarea mandarinei iti va anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. POEMA interpreteaza tendintele sezonului printr-un blazer accent, un manifest elegant si savuros. Ambianta urbana tinde sa devina anosta si sa sacrifice estetica pentru a obtine confort. Aceasta combinatie de verde cu oranj contureaza o aparitie picanta.

Pin It