Imprimeurile superbe, culorile ce te binedispun si siluetele elegante, care iti pun in valoare atuurile, sunt atributele-cheie ale unei garderobe de ultima ora. Rochiile sunt preferatele pasionatelor de moda de pretutindeni, ajutandu-te sa arati stilat in fiecare moment al zilei, cu efort minim. In acest sezon dam startul celor mai tari petreceri, e timpul sa adaugi in garderoba si acele piese versatile potrivite mai multor ocazii. O rochie midi sau maxi va trece usor de la casual la elegant. Atitudinea si accesorizarea fac diferenta intre o tinuta sic de zi si una de seara.

Rochii in tendinte pentru o garderoba de invidiat

Rochie eleganta cu bretele fine si imprimeu floral
Rochie eleganta cu bretele fine si imprimeu floral

Transforma-ti radical look-ul cu o rochie de inspiratie retro, fit-and-flare, care subliniaza delicatetea siluetei feminine si expune elegant torsul. Lungimea specifica rochiei “de ceai” este din nou la moda. Bretelele fine spaghetti imprima modelului un aer romantic. Iubim imprimeurile florale si cel macro nu face exceptie. Este perfect pentru a evidentia designul A-line clasic, iar contrastul cu fondul solar plaseaza rochia in sfera hainelor-dopamina. Scopul modei e atins atunci cand ceea ce porti iti da o stare de bine.

Rochie eleganta roz cu imprimeu botanic
Rochie eleganta roz cu imprimeu botanic

Daca in sezonul trecut podiumurile au fost dominate de mini, primavara aceasta vedeta colectiei este rochia lunga sau maxi. Aceasta imbina confortul cu o estetica deosebita, transformandu-se cu usurinta dintr-o tinuta lejera de strada in una care acapareaza toate privirile intr-un moment special. Daca adaugam si un imprimeu frapant, dispus intr-o cromatica bogata, intensa, obtinem cea mai dorita piesa a colectiei tale. Eleganta, rafinamentul si bunul-gust sunt definitorii pentru ceea ce imbraci.

Imprimeuri care atrag toate privirile

Rochie evazata cu imprimeu floral roz
Rochie evazata cu imprimeu floral roz

Iti plac modelele midi cu printuri delicate? Iti propunem o rochie 3/4 cu croi evazat, A-line, cu fond alb si o infuzie de serotonina sub forma florilor roz. Nu doar arati minunat, ci te si simti asemenea. E o bucurie sa o privesti si sa o porti. Iti evidentiaza punctele forte ale siluetei si te ajuta sa creezi un look unic, remarcabil in stereotipurile urbane. La cina, la o plimbare, la o petrecere sic, te salveaza de fiecare data. Prospetimea primaverii aduce cu sine dorinta de a purta outfituri solare, vesele, extrem de feminine.

Rochie lunga vaporoasa cu print floral
Rochie lunga vaporoasa cu print floral

Flori proaspete, rochii fluide, zile insorite – iata combinatia-vedeta a noului sezon. Vremea frumoasa ne inspira sa purtam tesaturi matasoase, cu motive care atrag privirile. Daca garderoba ta de pana acum se baza pe tonuri neutre, e timpul sa faci o schimbare si sa descoperi terapia vestimentara. E usor sa zambesti atunci cand porti ceva aparte. Culorile sunt cel mai usor mijloc sa-ti inveselesti ziua. Probeaza aceasta rochie maxi oranj, cu imprimeu floral, si te vei indragosti iremediabil.

Tesaturi matasoase si o cromatica superba

Rochie lunga imprimata parte peste parte
Rochie lunga imprimata parte peste parte

Este adevarat ca esentialele nu dau gres niciodata, ele sunt nucleul oricarei garderobe si te scot de fiecare data din incurcatura. Insa moda e mai mult decat formule corecte, sigure. Trebuie sa te distrezi cu forme si culori, sa experimentezi continuu. Incearca acest model efervescent, fluid, perfect pentru temperaturile in crestere, cand ne refugiem in texturi vaporoase. Legendara croiala parte peste parte, adorata de Diane von Furstenberg, este din nou in prim-plan. E sexy, super feminina, comoda, eleganta.

Rochie midi din satin cu print tropical
Rochie midi din satin cu print tropical

Nu putem contesta puterea imprimeurilor de a transforma o rochie clasica intr-una care face senzatie la fiecare aparitie. Cresc temperaturile si astfel si dorinta noastra de a alege materiale usoare, versatile, care se adapteaza stilului nostru de viata. Satinul este atemporal, fin si rafinat, si totusi usor abordabil chiar si pentru tinutele de zi. Este cea mai buna optiune pentru a contura o silueta fluida, imponderabila. Motivele tropicale cu mult verde aduc ideea de vacanta in peisajul urban.

Rochie midi petrecuta animal print
Rochie midi petrecuta animal print

Nu putem uita de hainele jungle. Motivele animaliere nu mai sunt de mult doar un trend, le regasim in colectiile fiecarui sezon. Ce-ai spune de o rochie inspirata din savana, alb-negru, cu o linie sexy si greu de trecut cu vederea? Avantajeaza orice conformatie, e suficient de sic chiar si pentru o petrecere, e usoara si moderna. Cu tocuri sau cu sandale plate, efectul este la fel de incantator. Adauga un accent rosu – o poseta, ori poate incaltarile. Complimentele nu vor intarzia sa apara.

Pin It