Colectia POEMA primavara-vara 2022 readuce in prim-plan motivele geometrice si bucuria alaturarilor cromatice inedite. Cele mai populare articole sunt aici pentru tine, astfel incat sa-ti exprimi personalitatea si stilul propriu intr-un mod cat mai atragator. Nu te teme sa porti ceea ce simti, asa cum simti, si vei avea de fiecare data o aparitie ravasitoare.

Tinute cu imprimeu pentru o garderoba in tendinte

Compleu cu peplum si print geometric
Compleu cu peplum si print geometric

Motivele geometrice dau personalitate oricarei tinute, mai ales atunci cand vorbim de o cromatica vesela, potrivita sezonului. Daca vrei o schimbare in garderoba si nu esti atrasa de imprimeurile florale, poti incerca oricand o piesa cu pattern geometric de impact. Designerii se intrec in forme captivante, realizate din linii drepte sau curbe ori, de ce nu, o combinatie a acestora. Compleul cu peplum se remarca prin simtul estetic accentuat, nota moderna, redefinierea unei siluete clepsidra si confortul dat de tesatura care permite libertate de miscare.

Rochie midi mulata cu imprimeu
Rochie midi mulata cu imprimeu

Rochia creion, memorabila in galeria tiparelor fara varsta, este reinventata prin culoare si imprimeu. Printul in print creeaza un efect psihedelic, atat de la moda in ultimii ani. Privirea este atrasa de jocul formelor, dar si de mixul colour block indraznet – oranj solar si nuante de albastru. Exploreaza din plin acest trend jucaus si da un refresh colectiei tale de tinute minimaliste. Tonurile neutre si hainele uni au rolul si utilitatea lor, dar unde ar mai fi farmecul modei daca ne-am limita doar la a ne imbraca corect. Tinutele care ofera experiente senzoriale au mai multe sanse sa iti consolideze stilul.

Top si fusta stretch cu imprimeu
Top si fusta stretch cu imprimeu

Seturile coordonate, avangardiste si tineresti, atrag atentia la fiecare purtare. Probeaza un top cu cupe integrate si o fusta stretch cu talie inalta. Vei adora acest ansamblu vesel si luminos, care iti pune in valoare formele. Daca de obicei evitai sa combini culorile, 2022 readuce in prim-plan bucuria alaturarilor inedite, in speta roz si galben. Cele mai populare articole sunt aici pentru tine, astfel incat sa-ti exprimi personalitatea si stilul propriu intr-un mod cat mai atragator. Nu te teme sa porti ceea ce simti, asa cum simti, si vei avea de fiecare data o aparitie ravasitoare.

Rochii midi si mini care te pun in valoare

Rochie cu motive geometrice si cordon
Rochie cu motive geometrice si cordon

Rochia midi are un volum frumos, evidentiat de talia cambrata cu cordon. Closul jucaus cu lungime midi pare sa danseze in jurul corpului la fiecare miscare, accentuand aerul primavaratic pe care il inspira paleta vesela. Luminozitatea mixului de motive geometrice creste nivelul serotoninei, emanand optimism si spirit de aventura. Ambianta urbana tinde sa devina anosta si sa sacrifice estetica pentru a obtine confort. Aceasta rochie, in schimb, reuseste sa imbine perfect cele doua valente si sa contureze o aparitie super sic si remarcabila.

Rochie bodycon cu drapaj la decolteu
Rochie bodycon cu drapaj la decolteu

Rochia bodycon cu decolteu drapat contureaza o forma atragatoare de clepsidra, devenind aditia perfecta in garderoba ta de primavara-vara. Are avantajul de a se potrivi atat rutinei zilnice, cat si unui eveniment special – ambele ipostaze cu efort minim. Avand un farmec aparte, modelul combina unghiuri si curbe perfecte. Purtarea sa evoca o personalitate complexa, care nu se teme sa atraga privirile. Jocul liniilor curbe si pregnanta rozului fucsia transforma piesa in una manifest, greu de uitat. Oricat de elementar ar fi stilizata, valoarea ei este incontestabila. Te cucereste din nou la fiecare purtare.

Rochie mini cu imprimeu si curea
Rochie mini cu imprimeu si curea

Imprimeurile colorate adauga buna-dispozitie si consistenta garderobei esentiale. Geometria a generat intotdeauna pattern-uri fascinante, invitand la evadare din cotidian si promovand un spirit liber. Rochia mini cu curea isi va gasi usor locul printre tinutele preferate in aceasta primavara, atragand nenumarate complimente si zambete, oriunde o vei purta. Grafismele nu apartin unui sezon anume, ele putand fi exploatate in fel moduri. E timpul sa faci o schimbare! Incepe cu dressingul.

Pin It