Street style-ul este mai mult decat o galerie a imaginilor frumoase, un melanj de forme si culori alese cu grija pentru a impresiona privitorul. Rolul sau esential consta in oferirea unui spatiu in care te poti exprima liber, purtandu-ti asumat convingerile si aspiratiile. Autenticitatea valorifica diferentele de perceptie asupra tendintelor prezentate in fiecare sezon, fiecare femeie filtrand propunerile designerilor pana la suprapunerea cu stilul de viata si preferintele vestimentare. Colectiile au adesea elemente comune, uniformizand, in timp ce strada are drept barometru un ansamblu complex: identitatea, mediul socio-cultural, pasiunea pentru frumos, influente din arta – indeosebi muzica si pictura.

Tonuri de pamant

Pantaloni cu centura si bluza basic
Pantaloni cu centura si bluza basic

O pereche de pantaloni bej si o maleta alba compun un ansamblu simplu si armonios, usor de transformat de la o aparitie office corecta la atitudine casual chic. Tinuta este una curata, lipsita de pretentii, fara a-i lipsi, insa, farmecul. Confortul si versatilitatea sunt atribute importante pentru femeia urbana, al carei ritm alert nu permite timpul necesar experimentelor complicate. Pantalonii conici, cu pliuri, talie inalta si centura, creeaza impresia unei siluete mai inalte si suple. Helanca din jerseu moale pune in valoare torsul, nerestrictionand miscarea. Simpla inlocuire a incaltarilor cu pantofii sport preferati confera un aer tineresc si jovial.

Fusta din piele si maleta bronz
Fusta din piele si maleta bronz

Fusta creion ramane in topul preferintelor, sarmul vizual fiind sustinut de rolul sau ca simbol al dobandirii independentei femeii in societate. Este important sa iti iubesti corpul si formele, iar aceasta piesa este complimentul sublim pe care il poti face anatomiei tale. O poti stiliza in nenumarate feluri, fara a te plictisi de efectul ei. Un model din piele, cu nasturi si curea, emana un sex-appeal aparte. Are forta, personalitate si magnetism. Poart-o cu o bluza tricotata, bronz, perfecta pentru atmosfera de toamna. Cromatica este suficient de discreta pentru formalismul biroului, ca apoi sa devina o alegere relaxata potrivita unei plimbari cu stil.

Sacou in carouri si minijupa din piele
Sacou in carouri si minijupa din piele

Carourile insumeaza bagajul cultural bogat al unui imprimeu clasic si prospetimea unei haine redimensionate. Redau o abordare elevata a minimalismului, pastrand accesibilitatea lucrului simplu bine facut. IIustreaza cel mai bine ideea de “savoir faire”, maiestria constand in realizarea impecabila a liniilor curate. Arhitectura unui sacou este esentiala pentru valoarea lui, iar stofa cadrilata il transforma in must have fara varsta. In combinatia de mai sus, este piesa centrala a unui ansamblu cald, in tonuri de pamant. Texturile se completeaza si se evidentiaza reciproc, conturand o aparitie echilibrata si slefuita.

Rochie midi din tricot
Rochie midi din tricot

Tricotajele sunt epitomul sezonului rece. permitandu-ti sa te bucuri de confort termic intr-o maniera chic. Rochia midi evazata nu poate lipsi din garderoba, creionand o silueta ultra feminina. Ajustata in partea de sus, cu maneci lungi si guler inalt, este perfecta pentru un look casual cozy si distins. Cizmele inalte, cu toc bloc, aduc o savoare usor retro tinutei. Esarfa purtata pe cap si cateva bratari de efect te vor ajuta sa particularizezi compozitia, dandu-i o tusa personala. Bronzul arata minunat indiferent de tonul pielii. Aramiul bogat pune in valoare croiala si rezoneaza puternic sub razele domoale ale soarelui tomnatic.

Eternul pastel

Fusta evazata si bluza cu maneci bufante
Fusta evazata si bluza cu maneci bufante

Acest ansamblu lipsit de ostentatie arata elegant si ingrijit, exemplificand naturaletea studiata. Jocul de volume si contrastul placut al pieselor vorbesc despre bun-gust si atentie la detalii. Fusta evazata, lucrata in clini, are o lungime temerara ce expune frumos picioarele. Nu exprima o senzualitate stridenta, ci o atractivitate jucausa si asumata. Bluza pastelata bleu inveseleste outfitul, alaturi de geanta mustar. Mansetele late, cu nasturi marmorati, cizeleaza structura topului. Desi design-ul nu este sofisticat, detaliile atrag atentia si reusesc sa impresioneze, oriunde vei merge.

Paiete si denim

Top cu paiete si jeansi skinny
Top cu paiete si jeansi skinny

In ciuda prejudecatilor, paietele sunt surprinzator de versatile. Desigur, glam-ul festiv ramane apanajul lor, dar isi pastreaza carisma si dincolo de ocaziile speciale. Cel mai usor mod de a le integra in moda strazii este sa le porti cu jeansi, echilibrand eleganta extrema a celor dintai cu degajarea si confortul celebrilor pantaloni. Topul cropped expune flatant bratele si abdomenul, atragand si raspandind lumina in mii de culori. Asocierea cu jeansii cu talie inalta si tiv nefinisat este un paradox fascinant, contrastul cool remarcandu-se imediat intre tinutele obisnuite.

Negru, stil fara efort

Salopeta evazata cu centura
Salopeta evazata cu centura

Combinezonul negru cu accente utilitare este in voga. Nu mai trebuie sa petreci ore incercand sa compui un melanj interesant, o singura piesa fiind mai usor de purtat. Croiala este una lejera, evazata, topul este inchis cu nasturi metalici, iar talia este accentuata de o centura cu capse si catarama aurie. Mansetele cu epoleti amintesc de stilul military. Da aroma tinutei prin detalii: o palarie, o esarfa cu imprimeu, o geanta din velur burgundy. Estetica si confortul sunt folosite in doze egale, esti gata sa pornesti intr-o aventura si sa atragi complimente in acelasi timp.

Pantaloni din piele si tricou negru
Pantaloni din piele si tricou negru

Pantalonii din piele nu pot lipsi din repertoriul stilistic. Mult mai sofisticati decat blugii, au o eleganta edgy si o delicioasa nonsalanta. Croiala tigareta flateaza majoritatea conformatiilor, iar culoarea ii face usor de integrat intr-o pleiada de combinatii. Acest model are un cordon detasabil, convertibil in funda la talie, si arata uluitor seara, in asociere cu o bluza fina din matase. Pentru tinutele de zi cu zi, insa, poti elimina cordonul, rezultand o optiune mai practica. Adauga un tricou innodat relaxat, o pereche de adidasi si o borseta super chic cu motive piele de sarpe.

Pin It