Descopera cele mai fierbinti trenduri si lasa-te cucerita iremediabil de colectia noastra de rochii de ocazie, gandite sa imbine designul deosebit cu confortul. Cele mai sic rochii sunt gata sa fie admirate la cele mai cool petreceri. Fii tu aparitia de neuitat optand pentru piese elegante in culori puternice, create pentru o stare de bine, menite sa iti dea un boost de incredere in tine si sa electrizeze atmosfera.

Outfituri super stilate pentru petreceri reusite

Costum din satin animal print
Costum din satin animal print

Esti pregatita pentru noi provocari? Exprima-ti stilul si spiritul de aventura cu un deux-pieces animal print. Satinul pretios sublinizeaza fluiditatea croiului. Pantalonii wide-legged cu talie inalta te fac sa te simti minunat, mai ales in serile toride. Vei putea purta componentele si separat, pastrandu-si farmecul. Motivele jungle se reinventeaza in fiecare sezon, fiind nelipsite si din galeria outfiturilor pentru petrecere. Daca cele leopard nu te reprezinta, mizeaza pe zebra si alb-negru pentru un look de impact. Adauga costumul in cosul de cumparaturi si bucura-te de complimente. Este super confortabil si versatil, putand fi adaptat cu usurinta de la zi la seara. Nu rata cel mai dorit mix al verii.

Rochie de ocazie cu decolteu inima
Rochie de ocazie cu decolteu inima

Descopera cele mai fierbinti trenduri si lasa-te cucerita iremediabil de colectia noastra de rochii de ocazie, gandite sa imbine designul deosebit cu confortul. Preferi sfera neutra? Ei bine, de data aceasta fa o schimbare si probeaza o rochie midi intr-o nuanta extravaganta. Linia fidela corpului, lungimea midi si decolteul inima sunt o formula care nu da niciodata gres. Esti sexy fara sa arati prea mult. Croiala temperata merita un element surpriza. Fucsia este alegerea perfecta pentru a scoate din anonimat orice haina si a-ti inveseli si improspata garderoba. Probeaza si convinge-te de efectul ei.

Cu rochiile POEMA esti intotdeauna la moda

Rochii scurte cambrate cu decupaj la spate
Rochii scurte cambrate cu decupaj la spate

Cele mai sic rochii sunt gata sa fie admirate la cele mai cool petreceri. Fii tu aparitia de neuitat optand pentru piese elegante in culori puternice, create pentru o stare de bine, menite sa iti dea un boost de incredere in tine si sa electrizeze atmosfera. Sezonul tau preferat e aici si fie ca participi la un eveniment, fie iei cina intr-un restaurant la moda, iti doresti de fiecare data o tinuta de senzatie. Tendintele te incurajeaza sa incerci forme si lungimi indraznete, precum si tonuri vibrante. Pune-ti in valoare punctele forte cu acest model de rochie mini, cu spate decupat si maneci usor clopot. Fucsia sau albastru electric, care este favorita ta? Noua ne plac ambele.

Rochii mini elegante cu fronseuri
Rochii mini elegante cu fronseuri

Descopera farmecul atemporal al rochiilor-manifest. Verde vibrant sau galben efervescent? Alege tonul dopamina preferat si privirile te vor urma pretutindeni. Mini nu este doar despre sex-appeal. E o declaratie de tinerete si independenta, e apanajul femeii lipsite de prejudecati, care se simte bine in pielea ei orice ar imbraca. Isi cunoaste corpul si nu se teme sa il puna in valoare. Atitudinea face diferenta. Modelele statement vin sa completeze o personalitate puternica, nu sa o eclipseze. Rochia scurta cu fronseuri si decupaj va face furori. Iti doresti sa fii printre cele mai admirate invitate? Nimic mai simplu!

Rochie eleganta crem cu bust structurat si curea
Rochie eleganta crem cu bust structurat si curea

Nu te regasesti in propunerile de mai sus? Colectia POEMA primavara-vara 2022 include si variante pentru acelea din noi care prefera cromatica temperata. Crem sau negru? Amandoua vorbesc despre eleganta fara varsta, au rafinament si carisma. Iubim rochiile midi A-line cu un detaliu aparte. Modelul propus are bust structurat prin cusaturi si o curea cu catarama bijuterie. Alungeste si redefineste silueta intr-o maniera flatanta. La cina sau orice alt moment festiv, o sa fie remarcata simplitatea ei sofisticata.

Pin It