Rochia blazer, senzualitate si glamour

Rochie blazer cu nasturi si centura
Rochie blazer cu nasturi si centura

Pielea este, desigur, cea dintai alegere atunci cand iti doresti o tinuta frapanta si provocatoare. Rochia scurta tip blazer, cu umeri structurati si centura, este un melanj de forta si sex-appeal. Purtatoarea vibreaza printre tainele incaperii, incitand privitorii si cucerind cu siguranta unei femme fatale de neuitat. Pentru un efect accentuat, poart-o cu dresuri din plasa cu model floral supradimensionat, intr-o nuanta indrazneata de mov.

Salopeta, mereu in tendinte

Salopeta cu umeri structurati
Salopeta cu umeri structurati

Ramanem in sfera fierce cu o salopeta conica neagra, care iti defineste si flateaza silueta. Exista ceva incredibil de atragator la acest costum din piele impozant si pasional. Modelul combina unghiuri si curbe perfecte, raspandind un magnetism inimitabil. O pereche de stiletto si o haina luxurianta din blana completeaza ansamblul, transformandu-te intr-o aparitie statement. Vei putea purta salopeta si dupa Halloween, adaptandu-se facil mai multor stiluri.

Burgundy, culoarea cu emotie de toamna

Rochie cu nasturi si pantaloni burgundy
Rochie cu nasturi si pantaloni burgundy

Indrazneste sa experimentezi si condimenteaza cromatica petrecerii cu rafinatul burgundy. Daca preferi monocromia, te vei simti minunat purtand o rochie clepsidra cu nasturi monograma aurii. Se creeaza efectul de a doua piele, rochia confundandu-se cu anatomia. Pentru accent, investeste intr-o pereche de pantaloni mulati, care va arata senzational alaturi de cizmele peste genunchi si o bluza splendida cu peplum si centura.

Piele si sex-appeal  

Rochie eleganta cu corset si pliuri
Rochie eleganta cu corset si pliuri

Nonconformismul vorbeste despre o feminitate expansiva si asumata, care nu se supune regulilor ci le modeleaza pana la suprapunerea pe complexitatea personalitatii sale. Imbraca-ti formele in voluptatea croiului sinuos, alegand pentru si mai multa expresivitate un verde sonor. Detaliile precum umarul accentuat si pliurile juxtapuse corsetului in forma de inima compun o aparitie sofisticata, greu de uitat. Lungimea midi ii accentueaza latura classy.

Catifeaua, eleganta fara varsta

Rochie din catifea si palton cu cordon
Rochie din catifea si palton cu cordon

Catifeaua da o nota pretioasa rochiei petrecute cu forma evazata. Silueta devine expresia bunului-gust, remarcandu-se instant. Vei fi sexy fara a expune prea mult. Designul stil halat, cu revere rotunjite, incita simturile si este o alternativa picanta si exotica in galeria rochiilor de ocazie. Modul in care materialul plin se misca in jurul corpului iti intensifica prezenta. Nu stii ce sa porti deasupra? O jacheta neagra, cambrata cu cordon, te va scoate mereu din incurcatura.

Mica rochie neagra, atractia petrecerii

Rochie scurta cu peplum si nasturi
Rochie scurta cu peplum si nasturi

Rochia din crep, cu peplum aparent si nasturi fini aurii, pastreaza cromatica intunecata. Are atitudine si o dinamica jucausa, putand trece usor de la petrecerea de Halloween la o tinuta boho-chic de festival.  Volumul fluid, subliniat si prin volanul aplicat la talie, iti reaminteste placerea de a purta tesaturi usoare, care se misca in ritmul muzicii. Lungimea mini pune in valoare gambele si da un vibe de Lolita moderna tinutei. Manecile romantice cu mansete volan si decolteul senzual contribuie la farmecul piesei.

Pin It