Paltoanele si hainele din blana iti permit sa te bucuri in continuare de piesele pe care le adori, imbinand functionalitatea cu o estetica deosebita. O garderoba complexa nu presupune neaparat cantitate, ci alegeri bine gandite, mix & match, cu forme si culori cameleonice.  Proiecteaza-ti in minte cat mai multe combinatii si asigura-te ca ai ales un model potrivit conformatiei si nevoilor tale: un mantou supradimensionat sau cambrat, o jacheta teddy bear pufoasa, un bolero elegant si placut la atingere, cateva paltoane dama calduroase si cosmopolite. In acest sezon, totul este permis!

 

TONURI CALDE, IN ARMONIE CU NATURA

Palton dama cu cordon si maneci bufante
Palton dama cu cordon si maneci bufante

Daca iubesti tonurile de pamant, acest palton camel cu cordon si maneci bufante este exact ce cauti. Lungimea lui este perfecta pentru a te proteja de frig, chiar si atunci cand petreci mult timp afara, dar si pentru a se suprapune corect peste o rochie midi. Reverele ample si rotunjite si manecile moderne, altfel, il duc dincolo de sfera clasicului. Cu siguranta il vei purta si in anii urmatori, culoarea si designul recomandandu-l pentru a deveni favoritul garderobei de toamna-iarna.

Mantou scurt crem cu cordon
Mantou scurt crem cu cordon

Acest mantou crem cu cordon este o investitie in bun-gust. Creat sa te simti bine in pielea ta, rafinat si super confortabil, va completa o multime de look-uri chic de sezon. Doar pentru ca gradele scad, nu trebuie sa uiti de stilul personal. Fusta mini din piele ecologica arata minunat alaturi de cizme peste genunchi si un pulover mulat cu guler inalt. Pune-le in valoare finisand tinuta cu o haina scurta, o manevra vestimentara de efect. O nuanta deschisa sparge monotonia.

Palton camel la doua randuri de nasturi
Palton camel la doua randuri de nasturi

Daca preferi modelele structurate, la doua randuri de nasturi, ai la dispozitie o varietate de paltoane dama potrivite atat la birou, cat si in restul zilei – lungi, midi, scurte, cu revere crestate sau lipsite de acestea, clasice sau cu detalii avangardiste. Fiecare femeie are alte asteptari de la haina ideala. Designerii POEMA vin in intampinarea principalelor repere cu o piesa fara varsta, pe care sa o poti combina in cat mai multe moduri. Probeaza-l si lasa-te cucerita de textura lui moale.

PARIAZA PE NEGRU

Palton negru midi cu cordon
Palton negru midi cu cordon

Paltonul cu maneci tulipe este un model special, care va atrage privirile de fiecare data. Are o lungime ideala, 3/4, astfel incat sa iti poti purta fustele si rochiile mini fara probleme. Cordonul cambreaza frumos talia – modelele oversize tind sa mareasca daca nu sunt echilibrate. Reverele mari au farmec si eleganta. Acest tip de haina se adapteaza foarte usor de la un stil la altul, fie ca este vorba de combinatia de mai sus sau de jeansii tai preferati.

Haina din blana neagra inchisa cu nasture
Haina din blana neagra inchisa cu nasture

Haina din blana ecologica ramane si anul acesta in topul preferintelor. Nu doar pentru aspectul sau deosebit, ci si pentru ca te protejeaza de frig ca nicio alta. Croita clasic, cu un nasture si revere crestate, nu poate trece neobservata. Iti propunem un look tineresc si modern, cu tonuri calde. Fusta plisata arata superb cu ciorapii cu picouri si cizmele peste genunchi, iar puloverul fin contureaza silueta. Piesele se pun reciproc in valoare, asa cum nu o putea face un ansamblu all black.

Mantou de toamna cu revere oversize
Mantou de toamna cu revere oversize

Revenim la mantou, unul calduros si foarte la moda. Pentru ca ne plac layeringul si libertatea de miscare, designerii nostri au conceput un model ultra lejer, care arata si se simte bine, indiferent de activitatea desfasurata. Poarta-l cu o rochie scurta si cizme foarte inalte si timpul petrecut afara nu va mai fi o problema. Fiecare garderoba ar trebui sa contina si un palton scurt, iar daca alegi unul negru vei avea la dispozitie o multime de tinute chic.

TOAMNA ACEASTA NE PLACE ALB!

Palton ivoar cu nasturi marmorati
Palton ivoar cu nasturi marmorati

Legenda spune ca nu putem purta ivoar. Ei bine, este doar o legenda! Noua ne place la nebunie si in anotimpurile reci. Pretios si pretentios? Da, desigur, dar cui ii pasa cat timp te face sa arati splendid intr-o zi oarecare? Cu croi drept si lungime pana la jumatatea coapsei, inchis la doua randuri de nasturi, paltonul propus de POEMA este un clasic fara varsta. Nu iti fie teama de un volum nedorit, este croit intr-o maniera care sa nu dezavantajeze nici conformatiile androgine, nici pe cele voluptoase.k

Jacheta din blana ivoar cu revere
Jacheta din blana ivoar cu revere

Blana artificiala nu este doar frumoasa si accesibila, ci si un simbol al “modei cu etica”. Consumatorul modern pretuieste povestea din spatele produsului si refuza din ce in ce mai des ceea ce nu este in acord cu natura si protejarea ei. O blana naturala nu te face mai trendy, dimpotriva! Esti cool daca alegi eco, imbinand simtul estetic cu respectul pentru ce te inconjoara. Incearca acest model pufos si te vei indragosti iremediabil!

Bolero alb din blana ecologica
Bolero alb din blana ecologica

Boleroul din blana este de efect purtat cu o rochie mini, care-ti pune in valoare senzualitatea si sarmul, si o pereche de cizme peste genunchi. Se potriveste minunat si unui outfit casual, daca stii sa te joci cu proportiile si texturile. In ce priveste culorile, si aici sunt necesare modele basic in jurul carora poti construi zi de zi. O jacheta alba te va scoate din incurcatura indiferent de cromatica tinutei si de ocazie. Nu uita de atitudine, haina nu trebuie sa copleseasca personalitatea purtatoarei, ci sa o completeze.

Pin It