Noua colectie HOMEWEAR a fost imaginata sa incite simturile si sa-ti induca o stare de bine in fiecare clipa. Rasfatand pielea cu un voal matasos din satin, face din hainele de casa o experienta unica. Are ca muza multiplele fatete ale femeii urbane, care isi urmeaza neobosita visurile si propriul set de reguli. Meriti un strop de magie in fiecare zi, de ce sa nu iti faci un cadou? Lasa-te purtata intr-o calatorie despre terapia tactilului, purtand tesaturi fine in primul rand pentru propria placere.

NEGRU, SENZUAL SI ATEMPORAL

Dezabie din satin cu bretele fine
Dezabie din satin cu bretele fine

Rochia furou, adorata de femeile din lumea intreaga pentru naturaletea si eleganta sa lipsita de pretentii, este nelipsita din tendintele tinutelor de casa. Mai mult decat atat, este cameleonul preferat atunci cand iti alegi hainele astfel incat sa migreze usor intre stiluri si contexte. Confortul conceptului alaturat tesaturii racoroase atrage fara efort privirile. E sexy, comoda, chic, se adapteaza perfect si pentru un look de exterior cu minim de efort. Designerii nu uita sa ii acorde atentie in fiecare sezon, fie ca vorbim de o linie de lenjerie sau o colectie street style.

Halat scurt cu bordura de pene
Halat scurt cu bordura de pene

Tinuta de casa a femeii moderne si sigura pe sine este redefinita si sublimata. Se acorda atentie deopotriva aspectului si confortului, fiind menita sa-ti induca imediat o stare de bine. Halatul negru scurt, cu revere sal si mansete extravagante, nu este doar un gest de cochetarie. E modul tau de a-ti trai feminitatea prin fiecare detaliu. E micul secret care te face sa zambesti intr-o dimineata linistita sau dupa o zi obositoare. Nu iti trebuie un motiv sa vrei sa te simti speciala zi de zi.

Cardigan lung din satin
Cardigan lung din satin

Un halat din tesatura supla are o versatilitate nebanuita. Linia eleganta da confortului un aer senzual si foarte feminin, intr-o nota extravaganta dictata de bordura din pene. Aceasta piesa este rasfatul pe care ti-l poti permite in timpul pretios petrecut acasa, pentru propria placere sau pentru a incanta privirea partenerului. In acelasi timp, pentru o fashionista temerara, poate fi elementul de rezistenta al unei tinute de festival sau pur si simplu al unui look super stilat. Nu uita, ceea ce duce casualul la elegant este emotia pe care o creezi printr-o personalitate efervescenta.

Salopeta cu bordura din dantela
Salopeta cu bordura din dantela

Savureaza-ti cafeaua cu stil, in acordurile melodiei preferate. Nu permite monotoniei sa transforme timpul petrecut in casa in lipsa dorintei de a arata bine pur si simplu pentru tine. Rasfata-te cu materiale matasoase si ramai incantatoare, fiecare zi iti aduce sansa sa faci toate lucrurile pentru care nu gaseai niciodata timp. Continua sa apreciezi frumosul sub orice forma. O pijama salopeta cu aplicatii din dantela asortata te va face sa te simti atragatoare in fiecare clipa.

ELEGANTA SI DELICATETE IN ALB

Salopeta si halat scurt din satin alb
Salopeta si halat scurt din satin alb

Un set alb imaculat comunica fara cuvinte ceea ce te defineste: eleganta, delicatete. Haina cusuta cu maiestrie incanta simturile prin accentuarea feminitatii si pasiunea pentru fiecare detaliu. Lumina, optimism, vitalitate, simplitate dusa la o estetica sofisticata si modernitate durabila – acestea sunt notele distinctive ce definesc cardiganul si salopeta asortata. Volumul croiului lejer acorda libertate de miscare si confera piesei un aer jucaus.

Rochie furou cu bretele spaghetti
Rochie furou cu bretele spaghetti

Alege-ti furoul din satin preferat si transforma-l intr-o experienta aparte. Modul firesc in care se aseaza si savoarea materialului te vor face sa te indragostesti iremediabil. Este luxul accesibil pe care il meriti si ti-l poti permite. Lenjeria este legatura senzuala a fiecareia dintre noi cu corpul ei. Este amestecul ideal intre eleganta abordabila si sex-appeal. Diafan si lejer, abia astepti sa porti acest dezabie si pe strada. Suprapune un sacou oversize si adauga o pereche de sandale cu barete fine pentru a descrie simplitatea sofisticata. Tranzitia intre piesa de casa si tinuta eleganta o face atitudinea ta.

Halat lung cu mansete din pene de strut
Halat lung cu mansete din pene de strut

Detaliile reusesc intotdeauna sa intensifice fondul, conferindu-i un farmec aparte. Silueta gratioasa transpare prin elementele inspirate din lenjeria frantuzeasca. Senzualitatea nu consta in excese, ci in arta de gusta placerea simturilor. Acest set uluitor te face sa te simti incredibil de atragatoare. Sarbatorind formele printr-un design impecabil, materialele alese pentru aceste piese indoors-to-outdoors au supletea si imponderabilitatea norilor. Poarta ce simti, asa cum simti. Exprima-te liber prin fiecare alegere pe care o faci, descopera-te si pune-te in valoare.

ROSU, PASIUNE SI EMOTII

Pijama rosie cu pantaloni scurti
Pijama rosie cu pantaloni scurti

Starea de spirit poate fi semnificativ influentata de ceea ce porti, asadar un outfit senzational iti anima nu doar garderoba, ci si dispozitia. Inspirate dintr-o poveste, piesele Homewear spun la randul lor una. Hainele se simt la fel de bine cum arata. Fie ca e o afacere de budoar sau o recompensa fara un motiv special, o pijama rosie iti da un boost de energie si vibreaza in incapere. Opteaza pentru pantaloni scurti pentru un plus de senzualitate si libertate de miscare.

Cardigan cu revere si pene de strut
Cardigan cu revere si pene de strut

Indepartandu-se de rolul ingrat care il limita la confort fara estetica, actualmente cardiganul din satin este adeseori imaginat cu revere, cu unul sau doua buzunare aplicate, cu insertii si borduri elegante, cu cordon care marcheaza elegant talia. Acest model rosu cu mansete din pene de strut atrage ca un magnet, bucurandu-ti simturile si transformand un gest simplu intr-o experienta rafinata.

Pijama din satin rosu
Pijama din satin rosu

Hainele destinate spatiului personal sunt expresii ale confortului. Daruieste-ti bucuria pieselor care te poarta intr-o lume aparte. Pijamaua lejera cu pantaloni lungi este o alegere inspirata. Confortabila si pur si simplu frumoasa, iti da o stare de bine in fiecare moment petrecut cu tine, acasa. Satinul se simte minunat in orice sezon. Este cel mai usor mod de a te rasfata fara o investitie majora si nu se demodeaza niciodata. Opteaza pentru piese separate si le vei putea purta si in alt context – o iesire cu prietenii intr-o seara calduroasa de vara.

ANIMAL PRINT, MEREU LA MODA

Salopeta cu imprimeu leopard
Salopeta cu imprimeu leopard

Timpul petrecut cu tine, in intimitatea casei, este cel care iti surprinde cel mai bine valentele. Acasa poti sa fii oricine iti doresti. Umple-ti clipele cu frumos. Pe tine ce te face fericita azi? Incearca sa profiti de energia imprimeurilor, o haina animal print reusind intotdeauna sa te anime. Salopeta scurta cu aplicatii din dantela este o placere pentru privire, mai ales acompaniata de un cardigan scurt cu mansete din pene. Pretios, extravagant, acest mix frapeaza si cucereste.

Pijama animal print
Pijama animal print

Lenjeria de casa este in primul rand un produs de moda, senzual, sofisticat si trendy, nu numai un produs functional. Un ansamblu cu pantaloni scurti si bluza lejera, cu emblematicul imprimeu leopard, se distinge printr-o forta speciala, stil fara varsta si rafinament abordabil. Lasa-ti imaginatia sa exploreze, filtrand tendintele pentru a aprecia confortul sic care te defineste si te pune in cea mai buna lumina, chiar atunci cand nu esti privita. Te imbraci in primul rand pentru tine.

Rochie animal print stil furou
Rochie animal print stil furou

“Exista un oras in Franta unde vara ia startul la inceputul primaverii si se incheie cand trece toamna”, spunea jurnalistul Robert de Beauplan in 1931. “Acolo poti vedea femeile purtand niste rochii ciudate si atragatoare. Sa numim orasul Pyjamapolis”. In acelasi an, Vogue si Tatler promoveaza pijamalele ca tendinte pentru plaja. Nouazeci de ani mai tarziu, aceste rochii furou cuceresc moda strazii si sunt incredibil de sexy, chiar si pentru un eveniment elegant.

Pin It