Acolo unde arta si moda se suprapun, dantela neagra spune o poveste despre sublim si forme splendide. Imbinand rafinament si emotie, aceasta tesatura este epitomul petrecerilor, al feminitatii si al pasiunii pentru frumos. Dincolo de tendinte, ramane o expresie a personalitatii complexe, carismei si elegantei purtatoarei. Misterioasa, incitanta si sexy, este cea dintai alegere pentru o tinuta eleganta.

ALL BLACK, DANTELA LA SUPERLATIV

Bluza din dantela cu anchior si peplum
Bluza din dantela cu anchior si peplum

Dantela neagra adauga mister si te transforma intr-o aparitie sexy si rafinata. Intotdeauna in topul tesaturilor favorite pentru garderoba eleganta, de aceasta data surprinde sub forma unei bluze incantatoare. Transparenta incita si atrage, senzualitatea fiind descrisa prin fiecare element: motivele florale ample, decolteul adanc cu guler choker, manecile clopot de inspiratie romantica, peplumul care pune in valoare supletea torsului. Ai dreptul sa fii minunata, chiar si intr-un cadru intim.

Fusta eleganta din dantela cu jupa mini
Fusta eleganta din dantela cu jupa mini

O fusta din dantela neagra va face deliciul serii prin contradictia inovatoare. Urban chic sau elegant? Totul este permis! Doar atitudinea si accesorizarea fac diferenta si esti libera sa te joci asa cum doresti cu stilurile. Daca te-ai plictisit de tinute previzibile, anul acesta poti incerca un altfel de look. Fusta transparenta este dusa spre sfera confortului cu o pereche de bocanci si o bluza aparent simpla, cu umeri structurati. Adauga o palarie pentru o nota cool.

Rochie midi transparenta cu slit
Rochie midi transparenta cu slit

O rochie neagra din dantela, cu slit inalt pe picior, va atrage intotdeauna privirile prin increderea in sine si carisma purtatoarei. Transparentele sugereaza lipsa de prejudecati si curajul sa fii altfel. Nu ceda tentatiei de a cauta rochii ieftine, sacrificand calitatea si detaliile, ci gaseste un echilibru. O silueta croita ireprosabil nu doar complimenteaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si peste ani. Rochia imbraca si dezbraca in acelasi timp, fiind greu de uitat.

Bluza din dantela cu motive florale
Bluza din dantela cu motive florale

 POEMA propune o asociere remarcabila intre delicatetea tesaturii cu motive florale, rafinamentul detaliilor – gulerul si manecile volan – si forta impozanta a negrului. Bluza transparenta antreneaza simturile, mai ales in combinatie cu o pereche de pantaloni din catifea. Contrastul transparent-opac face ca cele doua piese sa se puna in valoare reciproc. Sexy, intunecata, enigmatica, dantela neagra este laitmotivul petrecerilor. Investeste in cat mai multe piese, nu se vor demoda.

Fusta cu slit inalt si insertie din dantela
Fusta cu slit inalt si insertie din dantela

Fustele cu slit sunt o declaratie de spirit vesnic tanar, lipsit de prejudecati. Iti place atentia, dar nu te imbraci pentru ea, ci pentru a exprima ceea ce simti. Ai incredere in tine si nu iti este teama sa te evidentiezi. Nonconformisul nu e un gest fronda, ci o stare de spirit care rezulta intr-un stil unic. Acest model cu insertie din dantela are un sex-appeal incontestabil, fara a fi insa vulgar. Este super feminin si modern, iar temerarele il vor purta cu acelasi entuziasm si dincolo de Revelion.

TINUTE ELEGANTE PENTRU REVELION

Rochie de ocazie din dantela florala
Rochie de ocazie din dantela florala

Nimic nu se compara cu placerea de a purta rochii lungi, care te fac sa te simti speciala. Tesaturile bogate si croielile extravagante nu sunt rezervate doar petrecerilor exclusiviste. Fiecare femeie isi doreste o aparitie fabuloasa si memorabila, chiar si atunci cand cina festiva este in doi, in propriul living. Aceasta rochie neagra se va transforma usor in piesa de rezistenta a garderobei de petrecere, ca mai apoi sa surprinda intr-o tinuta de strada, purtata cu bocanci sau ciocate.

Rochie mini din organza cu volan
Rochie mini din organza cu volan

Iubeste-ti corpul si nu te ascunde sub haine cu proportii nefericite. Cauta-ti punctele forte si pune-le in valoare. Exista o varietate de modele menite sa te faca sa arati minunat. Rochiile scurte echilibreaza siluetele mignione si delicate. Opteaza pentru o rochie de ocazie din organza cu plumeti, cu dublura stil furou, atat de fresh si jucausa. Detaliile unice si tesaturile feerice sunt gata sa fascineze privitorul si sa te rasfete cu atingerea lor luxurianta.

Rochie cambrata din dantela neagra
Rochie cambrata din dantela neagra

Sezonul petrecerilor a inceput si e momentul sa stralucesti, purtand cu gratie piese rafinate si transformandu-te intr-o prezenta de neuitat. Dantela neagra este sinonima cu atmosfera festiva, pictand un contur statuar admirabil. Femeia dispusa sa imbrace piese ce par coborate de pe podium se bucura de fiecare moment si scrie o poveste cu fiecare tesatura. Combin-o cu bocanci cool si danseaza intreaga noapte pe muzica preferata.

Pin It