Tendintele de primavara-vara 2021 te incurajeaza sa te imbraci pentru propria placere, lasand fantezia si bunul-gust sa-ti contureze aparitiile si sa-ti defineasca stilul. Colectiile sunt gandite sa rezoneze in simturile purtatoarei si sa se imprime in memoria privitorului, avand drept barometru un ansamblu complex: sofisticarea celei care se va regasi in piesele create, particularitatile sale, pasiunea pentru frumos. Fiecare haina reda armonia intre arhitectura tiparului si bucuria culorii.

Bleu cer

Hermes spring
Hermes

Verde menta

Hugo Boss
Hugo Boss

Luminozitatea verdelui pastelat creste nivelul serotoninei, emanand optimism si spirit de aventura. Ambianta urbana tinde sa devina anosta si sa sacrifice estetica pentru a obtine confort. Aceasta explozie de culoare, in schimb, reuseste sa imbine perfect cele doua valente si sa contureze o aparitie exuberanta. Verdele menta complimenteaza orice ton al pielii si parului.

Roz blush

Dior SS21
Dior SS21

Scena modei este intotdeauna cucerita de nuante vesele, invitand la evadare din cotidian si promovand un spirit liber. Rozul genereaza interes vizual in orice context. Culorile comunica trairile si impresioneaza prin intensitate, vorbind despre o femeie pasionala. Blush este perfect pentru a reda optimismul renasterii naturii, te incarca cu energie si buna dispozitie.

Buttercream

Lanvin
Lanvin

Culoarea untului rafineaza aparitia, fara sa oboseasca sau sa intimideze privitorul. Este timpul sa experimentezi o paleta bogata, potrivita sa transmita energia si versatilitatea purtatoarei. Prezenta este amplificata de nuanta calda, abordabila in orice moment al zilei. De la birou la cina, buttercream este perfect pentru a te pune in valoare si a-ti asigura o aparitie stilata.

Rosu intens

Isabel Marant
Isabel Marant

Rosu pasional electrizeaza simturile si da glas unei personalitati atragatoare. Transforma culoarea in emitator, imprimandu-ti individualitatea in fiecare gest si moment al zilei. Hainele pe care le alegem transmit mesaje subliminale si creeaza conexiuni la nivel psihologic. Lumina, vitalitate, bucuria de a trai, atat de multe regasim intr-o piesa accent. Variatiile de rosu sunt mereu in tendinte.

Lavanda

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Prin intermediul stilului, femeile bifeaza doua puncte importante in lumea modei: fantezie si evadare. E modul lor de a fi oricine isi doresc, reinventandu-se mereu altfel. Acest mov lavanda delicat este romantic si dulce, un epitom al primaverii si nu numai. Asigura-te ca ai macar o piesa in garderoba, complimentele nu vor intarzia sa apara. O rochie diafana cu volane e intotdeauna o idee buna.

Coral ars

Ulla Johnson SS2021
Ulla Johnson SS21

Asemenea muzicii, vesmintele au puterea sa evoce anumite trairi si sa transceada platitudinea realitatii. Imbraca o rochie coral usoara ca o adiere si lasa-ti pasii pe nisipul fin. Tandra. Spontana. Surprinzand feminitatea in esenta ei – delicata si totusi atat de puternica, romantica si misterioasa, aceeasi si mereu alta, aceasta este femeia care iubeste tonurile bogate.

Pin It