Petrecerile se tin lant si, ca intotdeauna, iti doresti sa arati senzational si sa te distrezi de minune. Pregateste-te pentru momentele speciale cu tinute elegante pe masura lor. Vino sa descoperi cele mai trendy modele, la cele mai bune preturi. Fiecare colectie te surprinde cu stiluri noi, croieli fermecatoare si materiale rafinate. Vei atrage firesc toate privirile, fara sa te straduiesti prea mult.

Rochii de ocazie superbe

Rochie eleganta lunga din tul
Rochie eleganta lunga din tul

Sezonul petrecerilor a inceput deja. Esti inca in cautarea rochiei de ocazie perfecte? Inspira-te din noua noastra colectie dedicata evenimentelor si straluceste oriunde vei merge. Designerul nostru ti-a pregatit modele speciale, asemenea tie. Vrei sa ai un look de invidiat si sa te bucuri de libertate de miscare in acelasi timp? Nimic mai simplu! Viziteaza-ne chiar acum in magazinele POEMA din toata tara sau descopera-ne in e-shop. Iti propunem o rochie maxi din tul vaporos, cu decolteu asimetric si o silueta statuara ce aminteste de peplumuri. Vei arata super sic, feminina si in tendinte.

Rochie eleganta cu decolteu inima
Rochie eleganta cu decolteu inima

Cele mai hot tinute de party asteapta sa le probezi. Contureaza cea mai buna versiune a ta cu modele care iti pun in valoare atuurile si increderea in tine. Nu iti fie teama sa mizezi pe mini. Aceasta rochie vibranta cu croi fit-and-flare arata si se simte superb. E sexy si tinereasca, iar culoarea-manifest te incarca cu buna dispozitie. Asorteaz-o cu sandale pretioase, cu barete fine, si bucle lejere. Meriti fiecare compliment. Nu este deloc greu sa arati bine si sa cuceresti privirile, trebuie doar sa alegi hainele care te reprezinta. Lasa-te inspirata de best sellers-urile noastre!

Rochia ideala este cea care ti se potriveste

Rochie midi de ocazie cu cupe integrate
Rochie midi de ocazie cu cupe integrate

Fii cea mai bine imbracata invitata cu o minunata rochie bodycon. Linia aparent simpla reuseste sa redefineasca silueta ca nicio alta, punand accentul pe armonia formelor. Nuanta puternica o face si mai atragatoare, rezonand in orice incapere. Lungimea midi este perfecta pentru a sublinia rafinamentul tinutei. Temperaturile cresc si simtim nevoia sa adaptam paleta cromatica. Oricat de mult iubim alb si negru, apropierea verii e anuntata de explozia de culori vesele, bogate. Starea de spirit este usor infludentata de stimuli, iar moda este unul important. Imbraca-te sa vorbesti despre fericire.

Rochie eleganta cu decupaj fronsat
Rochie eleganta cu decupaj fronsat

Pregateste-te de distractie cu un outfit care ilustreaza expresia sic fara efort. Rochia din satin este nelipsita in fiecare sezon. Iubim tesaturile care se simt bine pe piele. Este momentul sa investesti in look-uri atragatoare, usor de valorificat si ulterior, evitand, astfel, sa iti aglomerezi garderoba cu piese lipsite de consistenta. Rochia albastra cu decupaj fronsat e o aditie valoroasa, caci o vei putea purta in diferite contexte. Este senzuala fara a epata, confortabila, in tendinte. Daca mica rochie neagra te salveaza, acest model face mai mult de atat – te transforma in atractia petrecerii.

Arata senzational la orice eveniment

Rochie de seara cu detaliu supradimensionat
Rochie de seara cu detaliu supradimensionat

Fucsia este, cu siguranta, vedeta colectiei primavara-vara 2022. Exuberanta si magnetica, nuanta scoate din anonimat fiecare tinuta. Daca iti plac rochiile lungi, iti recomandam un model cu decolteu asimetric si maneca-volan spectaculoasa. Accesorizeaz-o cu o personalitate incantatoare si bucura-te de momentele speciale. Dupa o perioada dificila, stim ca ti-a fost dor sa te imbraci din nou “la patru ace”. Esti sexy si extravaganta, fara artificii majore. Satinul capteaza lumina si o reflecta incitant. Chiar si piesele cu croieli simple devin pretioase datorita texturii.

Rochie mini clos cu volane ample
Rochie mini clos cu volane ample

Din culorile-dopamina nu putea lipsi oranj, solar si condimentat. Forma gratioasa a closului, manecile fluture, insertia de tul la decolteu, toate contribuie la farmecul acestei piese pasionale. Cucereste privirile prin expresivitatea culorii puternice si modelul jucaus. E o rochie care spune o poveste despre seri de neuitat, cu muzica buna. Fiecare femeie isi doreste o aparitie fabuloasa si memorabila. Trebuie doar sa gasesti acea haina care te exprima si te defineste, ca o a doua piele.

Pin It