Natura a fost intotdeauna muza nemarginita a designerilor, maiestria lor gasindu-si implinire in interpretarea splendorii acesteia. Dupa un evantai de culori tulburatoare si solare, a caror forta poate estompa uneori purtatoarea, toamna aduce cu sine o paleta distinsa si armonioasa, mult mai usor de abordat. Colectiile dau viata unui tablou bogat si patrunzator: seducatorul kaki, a carui semnificatie in Hindi este “pamant”, ciocolatiu profund, caramel picant, bronz, cupru pasional, mustar, bejuri delicate si rafinatul gri perlat.

Kaki, favoritul toamnei

Fusta din piele si pulover cu guler inalt
Fusta din piele si pulover cu guler inalt

Pielea nu poate lipsi din garderoba autumnala. O fusta scurta, in culoarea ciocolatei, fuzioneaza melodios cu maleta gri din tricot subtire. Se creeaza un echilibru intre lungimea fustei si topul cu guler inalt, care acopera complet. Acelasi palton kaki intregeste cromatica, alaturi de botinele din velur si poseta din lac cu motive croco. Jocul de texturi definitiveaza un ansamblu elaborat, potrivit oricarui moment al zilei.

Palton kaki si maleta tricotata bronz
Palton kaki si maleta tricotata bronz

Fusta in carouri revitalizeaza un pattern clasic si valideaza complexitatea garderobei, fara a-si pierde valoarea de la un an la altul. Cu ajutorul ei, minimalismul este redefinit si indepartat de platitudine. Combinatia isi pastreaza naturaletea si discretia, avand in acelasi timp si un element remarcabil. Poart-o cu un pulover cald, in culoarea bronzului, si paltonul boucle. Tinuta ilustreaza perfect acel “savoir faire”, avand o eleganta fireasca. Impresioneaza fara sa para ca te-ai straduit prea mult.

Rochie mini din piele intoarsa
Rochie mini din piele intoarsa

O rochie clepsidra, din piele intoarsa fina, incanta cu moliciunea tesaturii si maniera fireasca in care aceasta curge peste contururi. Gulerul Perkins si volanul aplicat la baza completeaza farmecul piesei, fara a pune in umbra textura voluptoasa si senzualitatea formei descrise. O pereche de cizme fronsate bej si paltonul kaki din stofa boucle finiseaza tinuta si te protejeaza in zilele racoroase.

Maro, complimentul universal

Rochie cu peplum si nasturi aurii
Rochie cu peplum si nasturi aurii

Rochia mini evazata, cu nasturi aurii la decolteu si volan in stil peplum, nu este doar favorita festivalurilor de vara. Motivele florale sunt inlocuite de monocromia reconfortanta a maroului scortisoara, pastrandu-se, insa, aerul jucaus si tineresc. Crepul are miscari pline si o rezonanta sofisticata, contopindu-se cu dansul domol al frunzelor. O palarie din fetru si o pereche de botine expresive intensifica aparitia.

Haina din blana cu revere
Haina din blana cu revere

Haina din blana maro caramel este confortul luxuriant pe care ti-l poti permite. Poema iti propune un model lejer, cu revere crestate, care te va ajuta sa compui stratificari interesante si sa arati sic in sezonul rece. Poart-o cu o rochie boho in acelasi ton, cu peplum si nasturi aurii, si condimenteaza ansamblul cu botine animal print. Geanta rosie este accesoriul perfect, accentuand combinatia fara a acapara atentia.

Mustar, gratie si aroma 

Rochie din piele intoarsa cu croi petrecut
Rochie din piele intoarsa cu croi petrecut

Cucereste privirile purtand o rochie petrecuta, intr-o nuanta calda de mustar. Pielea intoarsa este placuta la atingere si imbraca frumos silueta, in timp ce croiul parte peste parte expune elegant gambele. Talia este subliniata de cordonul convertibil in funda. Feminitatea este surprinsa in fiecare detaliu al piesei, de la materialul care desfata simturile pana la silueta sculpturala pe care o descrie.

Rochie office evazata cu funda la gat
Rochie office evazata cu funda la gat

La birou poti alege un model cu croi evazat si lungime midi, in ton cu eticheta profesionala si flatant pentru orice conformatie. Manecile bufante cu mansete late si funda tip bentita sunt detaliile ce amplifica rochia, conferindu-i un aer modern. Jerseul moale imbraca fidel torsul si se aseaza frumos in falduri. Culoarea calda si bogata complimenteaza indiferent de tonul pielii.

Pin It