Sezonul petrecerilor incepe oficial la final de octombrie, cu mult asteptata petrecere de Halloween. De la costumatiile tematice stereotip, dedicate personajelor din pelicule infricosatoare, pana la aparitii elegante unde senzualitatea isi expune latura misterioasa, sarbatoarea in speta ofera oportunitatea perfecta sa dai frau liber imaginatiei. Este momentul sa arati senzational, etaland cea mai buna versiune a ta invaluita intr-o nota de glamour indraznet.

Stilistul POEMA iti propune look-uri atragatoare pe care sa le valorifici si ulterior, evitand, astfel, sa investesti in piese lipsite de consistenta. Bucura-te de rochii superbe, jachete din blana sau piele, fuste in tendinte, pantaloni croiti impecabil, bluze si camasi moderne, sacouri frumos lucrate. In doar cateva minute, cu ajutorul machiajului dramatic iti vei crea o imagine spectaculoasa. Sau adauga numai un ruj rosu si o atitutine pe masura, nu vei trece neobservata chiar daca outfitul nu este unul excentric.

Tu esti gata de party? 

Rochie mini rosie decupata
Rochie mini rosie decupata

 Demersul estetic este mai incitant ca niciodata, siluetele reinventandu-se prin detalii de efect. Un decupaj in zona decolteului iti pune in valoare atuurile intr-o maniera rafinata.  Culoarea este twist-ul pe care il poti da unei tinute “cuminti”. Ea vorbeste fara cuvinte despre personalitatea si pasiunile purtatoarei. Clasicul isi depaseste tiparul cu un amanunt surprinzator. Exploreaza o noua dimensiune a feminitatii cu o doza de senzualitate potrivita. Cand expui prea multa piele, nu inviti privitorul sa te dezvaluie dincolo de ceea ce imbraci. Provocarea fascineaza.

Rochie midi cu decupaj la bust
Rochie midi cu decupaj la bust

Decupajul in forma de inima da o nota sexy clasicei rochii negre cu croi bodycon si lungime midi. Silueta devine expresia bunului-gust, remarcandu-se instant. Vei atrage privirile fara a expune prea mult. Designul fidel conturului incita simturile si este o alternativa in galeria rochiilor de ocazie. Atunci cand nu stii ce sa porti, o piesa neagra te scoate din incurcatura de fiecare data. Femeile traiesc intens fiecare detaliu, mai ales atunci cand vine vorba de pasiunea pentru moda. Tesaturile sunt esentiale pentru a transforma o piesa in favorita. Rochia in speta potriveste oricui, nu se demodeaza, este de efect fara prea multe artificii.

Rochie si compleu din piele matlasata
Rochie si compleu din piele matlasata

Pielea este, desigur, cea dintai alegere atunci cand iti doresti o tinuta frapanta si provocatoare. Anul acesta se poarta texturile glossy si matlaseurile. Rochia midi mulata care iti pune in evidenta formele este un melanj de forta si sex-appeal. Purtatoarea vibreaza printre tainele incaperii, incitand privitorii si cucerind cu siguranta unei femme fatale de neuitat. Pentru un efect accentuat, poart-o cu cizme stretch peste genunchi si coliere de efect. Ai putea purta si un set format din jacheta cu cordon si fusta scurta. Senzualitatea incepe cu atitudinea.

Tinute de efect

Rochie midi animal print
Rochie midi animal print

Acest tip de design este valorificat continuu in tendinte. Croiala conica a rochiei este accentuata de pielea eco cu efect snakeskin in tonuri de pamant. Are avantajul de a se potrivi atat rutinei zilnice, cat si unui eveniment special – ambele ipostaze cu efort minim. Pielea neteda este sexy si cameleonica, putand sa te salveze din multe situatii în care pur și simplu nu stii ce sa porti pentru un look “slefuit”. Boleroul din blana cu maneci midi arata spectaculos si te protejeaza de frig cu stil.

Rochie stil sacou cu pliseuri
Rochie stil sacou cu pliseuri

Arati senzational, e timpul sa te pui in valoare. Chiar daca nu vei merge la o petrecere, transforma o seara obisnuita intr-un moment placut. Moda nu are nevoie de pretexte, se simte si se traieste intens. Hainele sunt senzatii, dincolo de simple tesaturi. Sunt limbaj si condiment, un manifest de imaginatie fara limite. O rochie blazer nu este, nici pe departe, o piesa sobra. Dimpotriva. Pliseurile ii dau un aer jucaus si modern. Este o buna optiune pentru birou, insa totodata si o tinuta cool pentru timpul liber.

Rochie rosie evazata cu centura
Rochie rosie evazata cu centura

Nu iti place negru? Ce-ai zice de un ton manifest? Modelul propus are o croiala evazata si o lungime temerara ce expune flatant picioarele. Daca lungimea midi nu avantajeaza minionele, o rochie scurta va arata intotdeauna minunat. Culoarea atragatoare complimenteaza orice ton al pielii si parului. Silueta feminina este amplificata de centura care marcheza supletea mijlocului, aparitia delicata incantand in anostul citadin. Este o altfel de rochie-camasa si te vei bucura de ea in nenumarate contexte.

Pin It