Si-au castigat celebritatea in anii ’50, cand fascinanta Audrey Hepburn apare in Sabrina purtandu-i cu un top simplu si balerini brodati. Aparent dedicati tinutelor clasice formale, pantalonii conici la dunga sunt neasteptat de versatili. Cu putina imaginatie si cateva culori de baza, acestia pot compune look-uri potrivite mai multor momente si stiluri.

Alege-ti perechea de pantaloni tinand cont de cateva trucuri:

  • Lungimea perfecta este la glezna. In acest fel ii vei purta nu doar cu tocuri, ci si cu oxford, balerini si chiar pantofi sport.
  • Croiala corecta este cea care iti imbraca formele fara surplus si fara constrangere, avantajand si echilibrand silueta.
  • Cumpara nuante neutre, pe care le vei putea adapta usor de la un ansamblu office la cel dedicat timpului liber. Merita investit in modele atemporale, cu linii curate, pe care le vei purta si peste ani.
  • Produsul ideal nu este dedicat unei singure ocazii.

Cand eticheta companiei impune costum, nu trebuie sa te gandesti la o aparitie terna. Ansamblul navy depaseste sfera clasicului prin modelul deosebit al sacoului cu maneci midi fronsate si bluza cu jabou. Completeaza cu pantofi comozi cu toc bloc si o geanta din aceeasi paleta cromatica. De o eleganta simpla, look-ul iti asigura o aparitie corecta si profesionala – fara a parea insa rigid si desuet.

Costum Navy
Costum Navy

Daca nu este obligatoriu sa porti costum si nu te regasesti intr-un mix conservator, combina-i cu o bluza imprimata, cu maneci scurte bufante si funda. Motivele florale vor fi mereu in tendinte si confera tinutei un aer tineresc. Materialul vaporos este perfect pentru sezonul cald si pentru o iesire cu prietenele dupa serviciu. Alege pantofi nude ce tempereaza sobrietatea obisnuita a bleumarinului si nu incarca alaturi de imprimeul bogat al topului.

Pantaloni tigareta bleumarin
Pantaloni tigareta bleumarin

Una din combinatiile cu o estetica deosebita e formata din bleumarin si peach. Sacoul casual cu mansete intoarse, intr-o nuanta pastelata delicata si feminina, indulceste linia clasica a pantalonilor sobri “de birou”. Pastreaza contrastul pudrat adaugand un top simplu alb si accesorii neutre. Inveseleste si personalizeaza ansamblul cu o esarfa cu imprimeu chevron si o bratara usor retro. Cromatica discreta iti va permite sa il porti in orice moment al zilei – inclusiv la birou, daca dress code-ul nu este unul strict.

Pantaloni Conici
Pantaloni conici

Nu-ti fie teama sa experimentezi. Moda nu inseamna constrangeri si prejudecati, ci libertatea de a te bucura de culori, texturi si stiluri, avand drept singur arbitru creativitatea. Chiar daca pentru majoritatea femeilor o pereche de pantaloni navy inseamna doar jumatatea unui deux-pieces, aceasta poate fi usor integrata in tinute casual sport. Sacoul rosu din in da o nota relaxata si dinamizeaza cromatica, atragand privirile. Mai ai nevoie doar de un rucsac, sneakersi cu platforma si un accesoriu vesel – de data aceasta, o esarfa cu dungi marinaresti.

Pantaloni pana bleumarin
Pantaloni pana bleumarin

Pin It