“Moda este elementul important al existentei, este in aer si se schimba continuu, odata cu evenimentele epocii. In haine poti vedea cum se apropie o revolutie. Poti vedea si simti orice prin intermediul lor.” – spunea Diana Vreeland, transformand tesaturile in emotie, arta si curaj. Asemenea muzicii, vesmintele au puterea sa evoce anumite trairi si sa transceada platitudinea realitatii.

Rochii de vara pentru o vacanta sic

Rochie lime cu volanase si funde la umar
Rochie lime cu volanase si funde la umar

La inceput de sezon ai nevoie de solutii care sa arate si sa se simta la fel de bine atunci cand gradele cresc, sa impresioneze in aceeasi masura in care iti asigura confort. Investeste in piese-cheie flexibile, care sa migreze fara efort de la un stil la altul in functie de activitatile tale, fara a deveni desuete in anul urmator. Adauga cateva accente si succesul este garantat, tonurile puternice precum lime rezonand intotdeauna in memoria privitorului. Perceptia estetica diferita si curajul de a experimenta dau savoare peisajului urban. Adauga o geanta din rafie si esti gata de o plimbare sic.

Rochie mini animal print
Rochie mini animal print

Cele mai frumoase rochii de vara sunt acum aici! Noua colectie POEMA vine in intampinarea dorintelor tale cu o varietate de modele superbe, potrivite fiecarei siluete si oricarui stil de viata. Daca iubesti hainele colorate si iti place sa iti pui in valoare formele, avem pentru tine rochia perfecta: un altfel de animal print, impresionant prin grafica si cromatica inedita. Linia fidela corpului iti evidentiaza atuurile. Este vesela, plina de viata si sexy. Nu te teme sa porti mini. Iti confera un aer tineresc, jucaus, si vorbeste despre incredere in sine, independent de tendinte.

Mizeaza pe confortul estetic

Rochie midi cu volane suprapuse
Rochie midi cu volane suprapuse

Zambeste si bucura-te de complimente! Redescopera placerea formelor fluide, moliciunea tesaturilor, vibe-ul albului imaculat, increderea in sine pe care ti-o inspira o haina pur si simplu frumoasa. Acest model midi cu volane ample suprapuse este preferatul zilelor insorite. Diafana si spectaculoasa, rochia alba face senzatie la fiecare aparitie. Facuta parca din vapori, foarte usoara si racoroasa, este tot ce ii trebuie garderobei tale de vara. Daruieste-ti o stare de bine sau surprinde persoana draga. Nu stii ce i-ar placea? Las-o sa aleaga produsul preferat cu un card cadou POEMA, biletul spre un univers de posibilitati.

Rochie verde de vara cu volane
Rochie verde de vara cu volane

Modul firesc in care se aseaza o rochie midi evazata si alegerea atenta a tesaturii care ii da forma te vor face sa te indragostesti iremediabil de aceasta piesa. Sifonul creponat e vaporos si foarte placut la atingere, usor de purtat in fiecare zi. Daca dress code-ul obisnuit te face sa alegi rochii neutre, in timpul liber vei capta privirile purtand verde pastelat splendid. Culoarea este twist-ul pe care il poti da chiar si croiului clasic. Ea vorbeste fara cuvinte despre personalitatea si pasiunile purtatoarei. De data aceasta, contribuie din plin la farmecul piesei.

Rochii lejere de zi, must-have

Rochie alba babydoll cu maneci bufante
Rochie alba babydoll cu maneci bufante

Imaginata pentru a incanta privirea, aceasta colectie nu sacrifica insa confortul. Hainele se simt la fel de bine cum arata. Eleganta simpla si un strop de poezie, cusaturile si finisajele realizate cu pasiune, dorinta de a te face sa zambesti atunci cand privesti in oglinda, acestea sunt ingredientele care transforma moda in pura magie. Fiecare detaliu conteaza pentru noi. Volanele cu tiv incretit si manecile bufante amplifica aerul boem si dulce al rochiei de vara. Astfel de modele spectaculoase devin cu usurinta favoritele garderobei. Vei dori sa o porti iar si iar, indiferent de sezon.

Rochie lila cu bretele fine si volane
Rochie lila cu bretele fine si volane

Rochia lila evazata este, cu siguranta, cea mai iubita piesa a garderobei feminine. Lungimea mini si linia ei lejera incanta la fel de mult precum culoarea frumoasa. Suntem gata pentru zilele insorite, cu rochii de vara care te scot din anonimat si te lasa sa te misti in voie. Nu-i asa ca ti-e dor de vacanta? O palarie cu boruri moi, o sacosa din rafie si sandale comode compun un look sic care te va face sa zambesti privind fotografiile.

Pin It