Avantajul acestui obiect vestimentar este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata “la patru ace”. In jurul lui poti experimenta look-uri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezent in galeria pieselor fara varsta, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face. Relevanta lui in garderoba feminina consta in incontestabilul caracter cameleonic si rolul de nucleu. Desk-to-dinner, de la birou la cina, functioneaza perfect si in cazul sacoului supradimensionat. Iti finiseaza aparitia si iti amplifica prezenta cu efort minim.

Negru, mereu in tendinte

Blazer negru din tweed
Blazer negru din tweed

Forma structurata a blazerului din tweed si cromatica neutra il transforma in preferatul garderobei. Este o alegere durabila, nefiind afectat de tendinte. Cunoastem caracterul ciclic al modei, iar acest model negru nu ramane niciodata in urma. Croiala sa impecabila flateaza orice silueta, daca stii sa echilibrezi proportiile si sa dozezi texturile pentru a nu aglomera. Te-ai plictisit de formule sigure si regulamentare? Incearca un mix indraznet cu bralette si pantaloni scurti!

Jacheta ampla din catifea
Jacheta ampla din catifea

O jacheta din catifea bine croita, cu linii simple si curate, nu are varsta. Purtata in orice moment al zilei, aceasta piesa de imbracaminte a incetat sa mai fie o simpla expresie a confortului si s-a transformat treptat in posibilitatea de a experimenta si mai mult cu texturi, culori si tendinte. Ceea ce pui deasupra este remarcat imediat. Orienteaza-te catre modele atemporale, pentru ca le vei purta multe sezoane si trebuie sa fie usor de abordat si asortat.

Tonuri de pamant

Sacou maro structurat
Sacou maro structurat

Estetica fina este pastrata de linia curata a sacoului cu detalii clasice: revere ascutite crestate, umeri cu prestanta si inchidere la doua randuri de nasturi. Coco Chanel adora aceasta piesa vestimentara pentru ca, inainte de orice considerent, reprezenta sclipirea emanciparii feminine. Cu ajutorul sau, personalitatea si infatisarea purtatoarei cunosc metamorfoze nebanuite. Tonul ciocolatiu bogat ii amplifica prestanta.

Blazer camel oversize
Blazer camel oversize

Nicio garderoba fara camel! Nu-ti fie teama ca ansamblul va parea lipsit de creativitate si nepotrivit tendintelor. Chiar daca siluetele sunt traditionale, sunt reinventate prin detalii: fusta pantalon petrecuta, linia oversize a blazerului.  Obisnuita monocromie pe care esti tentata sa o creezi in jurul tonurilor de pamant este inlocuita de un melanj atragator cu albastru egiptean, indepartandu-te de conformism.

Gri, versatilite si stil

Jacheta cu nasturi la spate
Jacheta cu nasturi la spate

Lasa blazerul sa capteze atentia. Un model inversat, cu inchidere la spate, va face deliciul publicului. Pentru o aparitie de senzatie, trebuie sa fie insa croit frumos si tesatura de foarte buna calitate. De la conservatorism la modern este o linie fina, dictata de cat de mult iti lasi creativitatea sa lucreze. Formele sunt simple – fara a-si pierde insa precizia – si gandite pentru a permite libertate de miscare.

Sacou supradimensionat in carouri
Sacou supradimensionat in carouri

Cu ansamblul potrivit, poti sa fii sic si casual in acelasi timp, fara sa sacrifici confortul. Secolul vitezei a dat nastere unei noi zone estetice, cea in care adaptabilitatea este esentiala. O tinuta trebuie sa contina cel putin un element pe care il poti pastra si in urmatorul moment al zilei. O astfel de piesa este blazerul geometric, in jurul caruia poti construi infinit. Incearca un model antracit, foarte simplu de asortat.

Sacou gri otel cu revere
Sacou gri otel cu revere

Ceea ce imbraci ar trebui sa fie in primul rand practic si confortabil, gata de purtat oricand. Blazerul gri otel se integreaza perfect indiferent de stil si nu se demodeaza. Combina-l cu un top simplu si o fusta bej cu pliuri. Adauga o pata de culoare, o poseta sau poate o pereche de pantofi interesanti. De data aceasta vorbim de un volum moderat, croiul drept accentuand ideea libertatii de miscare.

Carouri sau French Chic

Blazer oversize cu carouri
Blazer oversize cu carouri

Frantuzoaicele reusesc sa creeze un melanj rafinat intre clasic si actual, alegand intotdeauna forme si cromatica atemporale. In felul acesta, nu esti pusa in ipostaza de a nu avea nimic nou de purtat. Elementele neutre sunt usor transformabile si, jucandu-te abil cu 6-7 piese, obtii nenumarate tinute. Sacoul  cadrilat imprumutat parca din dressingul iubitului este super sexy purtat cu cizme inalte.

Jacheta supradimensionata cu detaliu la maneci
Jacheta supradimensionata cu detaliu la maneci

Orice garderoba sic si functionala contine o serie de piese basic, pe care le poti combina infinit intre ele sau le poti eleva alaturandu-le unora statement. Mizeaza pe un accent sau un element surpriza – o esarfa, o bijuterie deosebita, o palarie sau o sapca trendy. Sacoul oversize in carouri fine gri arata senzational cu o fusta imprimata diafana si colier din perle.

Tonuri manifest

Mantou galben din in
Mantou galben din in

Cand vine vorba de timpul liber, nu exista restrictii dincolo de propriul gust. Ai deja o paleta de jachete neutre, acum adauga culori bogate si dinamice si accesorizeaza-le surprinzator. Previzibilul are momentele sale potrivite. Moda presupune insa si asumare, curaj, experimentare. Indrazneste sa porti galben solar, exuberant si de neuitat. Sacou din in si fusta cu pene? Da, va rog! Melanjul de stiluri este apanajul celor care nu doar urmeaza moda, ci o simt.

Sacou lung verde cu revere crestate
Sacou lung verde cu revere crestate

Timpul si efortul depuse pentru a afisa un look impecabil vorbesc despre eleganta si aplomb, despre o femeie care nu lasa nimic la voia intamplarii si adora sa detina lucruri frumoase, anume conturate pentru a-i avantaja silueta si postura. Haina nu doar imbraca, ci si vorbeste despre tine. Verdele intens transmite intensitatea cu care traiesti totul, pasiunea pentru culoare.

Pin It