Dintre toate tricotajele, puloverele sunt primele la care ne gandim atunci cand gradele scad. Nu sunt doar o manevra vestimentara la indemana toamna, ci si o oportunitate sa ne exprimam stilul jucandu-ne cu altfel de texturi si volume. Fascinatia pentru firele innodate dateaza din Antichitate, cele dintai mostre de tricotaj fiiind descoperite in Egipt la finalul primului mileniu inainte de Hristos. De-a lungul anilor, la nivel senzorial si estetic, puloverele s-au transformat continuu.

 

TOP PULOVERE DAMA CREATE PENTRU CONFORT

Pulover bej cu guler lejer
Pulover bej cu guler lejer

Ai intotdeauna nevoie de elemente de baza, pe care sa le poti combina facil intre ele sau cu piese mai stridente. Un pulover dama din tricot moale, cu umeri cazuti si guler rulat lejer, este cea mai buna investitie atunci cand nu iti poti cumpara mai multe. Bejul isi gaseste locul chiar si in cele mai pretentioase tinute, nu poti da gres alegandu-l. Daca azi nu ai chef de prea multe complicatii, e suficient sa il porti alaturi de o pereche de pantaloni negri cu talie inalta si o palarie asortata.

Maleta camel cu pantaloni negri conici
Maleta camel cu pantaloni negri conici

Maleta camel este un must-have fara varsta. Tonul cald e in armonie indiferent de tipologia purtatoarei, punandu-te in valoare intr-o maniera delicata. Este una cu pielea, iar croiul stretch nu face decat sa sublinieze aceasta juxtapunere senzuala. Moliciunea tricotului, usurinta cu care se adapteaza de la un stil la atul, carcaterul atemporal – toate aceste atribute contribuie la statutul de nucleu al garderobei. O gasesti plictisitoare? Lasa-ti creativitatea sa ii descopere valente nebanuite.

Maleta mustar si fusta cu volan
Maleta mustar si fusta cu volan

Ce-ai spune de un pulover mustar, care sa evidentieze fusta mini din piele? Tonul bogat si profund capteaza privirile in peisajul de toamna, incalzindu-te si dandu-ti o stare de bine. E plin de viata, dinamic si profund. Accentele au magie, vibreaza si creeaza emotii. Te incarca pozitiv atunci cand simti nevoia de evadare din cotidian. Jocul dintre tricot si piele e un univers de senzatii, explorat mereu de designerii din lumea intreaga. E o antonimie care atrage de fiecare data privirile.

Fusta mini din piele si pulover tricotat fin
Fusta mini din piele si pulover tricotat fin

Daca esti adepta minimalismului, preferatul tau este, cu siguranta, puloverul gri mulat. Da viata garderobei asa cum niciun accent nu o poate face, iar tu te simti confortabil purtand tinute chic si actuale. Asorteaza-l la orice, trecand cu naturalete de la casual la elegant. Este cea mai eficienta solutie vestimentara atunci cand nu iti place sa incarci dulapul cu prea multe piese. Vei descoperi cat de usor se adapteaza fiecarui moment al zilei, pentru un look ingrijit de la birou la o plimbare.

Pulover cu spate decupat si fusta evazata cu centura
Pulover cu spate decupat si fusta evazata cu centura

Sex-appeal in sezonul topurilor crosetate? De ce nu? Incearca un model cu spate decupat. Negrul nu este doar cameleonic si mereu la indemana, ci are mister si senzualitate. V-ul amplu dezvaluie exact cat trebuie, surprinzand privitorii prin contradictia cu aparenta sobrietate a puloverului privit din fata. Ne-am gandit la o tinuta texturata, cu cizme inalte din piele neteda si o fusta evazata din piele intoarsa caramel. Se completeaza si se evidentiaza reciproc.

Pulover negru cu guler rulat si fusta scurta din piele
Pulover negru cu guler rulat si fusta scurta din piele

Purtata ca atare, pusa sub o rochie-furou sau o camasa supradimensionata, sub sacouri sau paltoane, helanca din tricot ori jerseu fin este cel mai usor mod de a arata mereu altfel cu un buget mic. Se adapteaza perfect conturului, etaland o alura eleganta, si te protejeaza de aerul rece fara a sacrifica feminitatea. Simpla, accesibila si unisex, este o declaratie de stil unanim apreciata. Compune un ansablu all black cu un element special – o curea animal print.

Pulover alb cu guler barcuta si fusta plisata
Pulover alb cu guler barcuta si fusta plisata

Nu putea lipsi un pulover alb, cu decolteu barcuta. Cu croi lejer si maneci bufante, are o popularitate ce il face sa fie mereu in tendinte. Natural si totusi sofisticat, e inzestrat cu o relevanta aparte in colectia de tricotaje cu care intampini frigul. Este o reinterpretare a puloverului clasic intr-o maniera mai feminina. In combinatie cu fusta scurta plisata si ciorapii cu picouri, reda exact acel sarm frantuzesc greu de imitat. Este perfect pentru un look cosmopolit.

Pulover dama alb si fusta creion
Pulover dama alb si fusta creion

Femeile reactioneaza la texturi. Un tricot moale este calduros si placut la atingere. E un rasfat pe care ti-l poti permite, iar un model alb cu guler inalt iti ofera libertate de miscare infinita. In plus, este cel dintai la care te gandesti atunci cand trebuie sa pleci in 10 minute. Nicio garderoba nu este completa fara aceasta piesa senzationala. Simplitatea e intotdeauna de preferat atunci cand nu iti poti cumpara mai multe pulovere tricotate colorate.

Pin It